Kimyasal gebelik sonrası hamilelik

Sngl52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
8
0
1
30
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalanlar kaç gün adet geçikmesi yaşadınız ve belirtiler nelerdi yardımcı olursanız sevinirim

Ben geçen ay yaşadım kimyasal gebelik 2 gün gecikti sonrasında oldum 28 günde oluyordum 30.gün oldum.Belim çok agridi kasiklarim ağrıdı şişkinlik ve alıntı oldu

Şimdi hamilemisin canım
Şimdi bilmiyorum cumartesi adet günüm ama yarın kan testi yaptıricam doktor öyle demişti.Adete 2-3 gün kala kan testi yaptır hamileysen hemen gel kan sulandırıcı yazicam dedi.Yarin belli olacak kısmet bakalım var mı yok mu

Yaptınız mı sonuç ne acaba
Ewet dün yaptırdım sonuç malesef negatif.0.2 çıktı değer eve geldim aksama doğruda adet oldum.Hatta 2 gün erken oldum bu sefer.Bu ay çok umutluydum niye olmadığını bende anlamadim moralim bozuk yoruldum artık

Üzülme vardır bunun bir hayrı bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim insan üzülüyor ama yinede şükür etmek gerek karamsar olma rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasıp Etsın sana bana ve tüm isteyenlere

Amin inşallah 1 ay daha bekleyip aşılama için gidicem doktora bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…