Merhaba sevgili hanımlar. Ben Ağustos ayında regl'ime 3 gün kala gebelik testi yaptım ve pozitif çıkmasına istinaden kan testi verdim Beta BCG 21 çıktı iki gün sonra ise 13'e düştü. Bunun adının kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Şükür ediyorum ki hamile kalabiliyorum fakat gerek Ağustos ayında gerek Eylül ayında denememize rağmen tekrar hamile kalmam ne zaman mümkün olur? Kimyasal gebelik sonrası yeniden hamile kalma süreci yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba sevgili hanımlar. Ben Ağustos ayında regl'ime 3 gün kala gebelik testi yaptım ve pozitif çıkmasına istinaden kan testi verdim Beta BCG 21 çıktı iki gün sonra ise 13'e düştü. Bunun adının kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Şükür ediyorum ki hamile kalabiliyorum fakat gerek Ağustos ayında gerek Eylül ayında denememize rağmen tekrar hamile kalmam ne zaman mümkün olur? Kimyasal gebelik sonrası yeniden hamile kalma süreci yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
5 kere kimyasal 1 düşük yaşamış biri olarak yazıyorum
ilk kimyasal sonrası ertesi ay hamile kaldım kızım sağlıklı doğdu
sonrasında 2 kimyasal sonrası 5 ay sonra diğer kızıma hamile kaldım o da sağlıklı doğdu
2 buçuk yıl içinde 1 düşük ve 2 kimyasal yaşadım en son temmuz da hala kalamadim
dört ay önce kimyasal gebelik olduğumu öğrendim çok çok üzülmüştüm bir ay sonra tekrar gebe kaldım bu kadar hızlı hamile kalacağımı hiç tahmin etmemiştim o yüzden üzülmeyin kendinizi hırpalamayın doğru zamanda bebeğiniz size gelecek
Bende reglime 2 kala pozitifi görmüştüm regli tarihimden 3 gün sonrada regli olmuştum. Daha kan testi bile yaptiramamistim. Sonraki ay da hamileydim ama kalbi durduğu için devam etmedi malesef. Kafana takma kimyasal bence önemsiz bı detay. Hamile kalabiliyorsun bu güzel bir şey.
Kızlar benimde adetetime 5 gün varken betam 2.35 çıktı doktorum gecikmen olursa tekrar test ver dedi Eylül ayinda kimyasal gebelik geçirdim ama sizce yükselebilir mi ki
Ben de en son şubat ayında kimyasal geçirdim. 9 ay olacak. Tüplerim mi kapandı acaba diyorum ondan oncesinde kasım ayında kimyasal geçirmiştim yine. 2 adet sonrası tekrar gebe kalmıştım yani. Simdi 8-9ay olunca bu dusunceye kapıldım:/
Ben de en son şubat ayında kimyasal geçirdim. 9 ay olacak. Tüplerim mi kapandı acaba diyorum ondan oncesinde kasım ayında kimyasal geçirmiştim yine. 2 adet sonrası tekrar gebe kalmıştım yani. Simdi 8-9ay olunca bu dusunceye kapıldım:/