Kimyasal gebelik sonrası gebelik var mı yardım edermisiniz

xxxmucizebeklxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
37
14
3
26
Kızlar ben 24 kasımda çatlama iğnesi vuruldum 7 Aralık’ta 44 beta ile hamile olduğumu öğrendim sonra beta iki gün aralıklarla 74 ardından 175 oldu sonra bir anda 64’e düştü ve kimyasal gebelik yaşadım. doktor bir hafta geçtikten kanamam durduktan sonra tekrar betama baktığında iki olmuştu ve korunmam gerekmediğini belirtti bu arada ben pcosum asla düzenli adet görmüyorum Tarsusal veya doğum kontrol kullanmadan hiç adet görmüyordum, tabi bu zamana kadar olmadığı için ilaçsız olmayacağını da düşünerek korunmadan devam ettik,31 aralıkla 1 ocak arasında adet olur gibi ama çok az bir lekelenme yaşadım şu an 19 Şubat‘ta gebelik testi yaptım silik çıktı beta verdim 11 çıktı ve çok düşük olduğunu düşünüyorum bu yükselir mi ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok daha önce böyle bir şeyi yaşayan oldu mu ya da iki kere üst üste kimyasal gebelik yaşayan üstüne genetik testi yaptıran oldu mu gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz

Kan vereli 2 gün olmuş tekrar kan verme zamanınız gelmiş artışa bakmak için. Kimyasal gebelikten sonra normal gebelik tabi ki olabilir. Tekrarlayan kimyasal gebelik te var sanırım 3.den sonra genetik test yapılıyor. Siz şimdiden olumsuz düşünmeyin

Doktora gittim dedi ki pazartesi günü gel bakalım tekrar ben de tamam dedim geçen sefer iki günde bir sürekli takip ettim daha çok moralim bozuldu iki katıyla çarpıp hesaplayacak herhalde hiçbir fikrim yok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…