- 24 Ocak 2013
- 227
- 95
-
- Konu Sahibi beyazgulosqe
ya bilmiyorum ki doktor ultrasonla bakmıstı kanama olmadan hiç bi sey gorememıstı ama bılemıyorm tabıKonuyla ilgili pek bi bilgim yok ama bence cok geciktirmeden doktorla gorusmekte fayda var cunku içerde kalinti kalmış olabilir bu da tehlikeli bi durum en azindan bi telefonla konussaniz doktor daja dogru bilgi verecektir
sagol canım cevabın için. bilmediğim için endişelenmıstm ama çok şükür bi sorun çıkmadıCanım bende bugün düşük yaptım dr ultrasonla da baktı için temiz dedi zaten kimyasal gebeliklerde içinde parça falan kalmıyor kanamayla birlikte gidiyor korkma..ama emin olmak için gidebilirsin doktora
canım senn kımyasaldan sonra bı sure hamılelık belırtılerın devam etmedı mı benım 1 ay kadar hatta daha fazla devam etmstı bende tekrar hemıle kaldım sanmıstm ama malesef olmamıstıEvet çok sıkıntılı bende catlamak üzereyim geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım bu ay tekrar hamiley ve sanırım bu da boş gebelik doktor dedi kese var bebek yok çarşambaya kadar beklemeye aldı olmaSa büyük ihtimal kürtaj yapicaklar