kimyasal gebelik sonrası belirtiler

beyazgulosqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
227
95
kızlar ben bu ay kımyasal bı gebelık gecırdım yanı beta hcg degerı yukselecegıne dusmeye basladı doktorda kımyasal gebelık dedı 23 hazıranda kanamm oldu. ama hala gebelık belırtılerım gecmedı ya bı daha kan testıde yaptıramadım goguslerım sıs ve damar damar mıdem bulanıyo gun ıcınde ve cok akıntım var . bu neden boyle yanı gecmesı gerekmıyomuydu belırtılerın sonucta 2 hafta gectı ustunden bı sorun mu var dıye cok korkuyorum ya.iş yerındedn de ızın alıp gıdemıyorm test yaptırmaya.bılgısı olan var mı yardımcı olabılır mı bana :?

Konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama bence cok geciktirmeden doktorla gorusmekte fayda var cunku içerde kalinti kalmış olabilir bu da tehlikeli bi durum en azindan bi telefonla konussaniz doktor daja dogru bilgi verecektir

Konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama bence cok geciktirmeden doktorla gorusmekte fayda var cunku içerde kalinti kalmış olabilir bu da tehlikeli bi durum en azindan bi telefonla konussaniz doktor daja dogru bilgi verecektir
ya bilmiyorum ki doktor ultrasonla bakmıstı kanama olmadan hiç bi sey gorememıstı ama bılemıyorm tabı

Canım bende bugün düşük yaptım dr ultrasonla da baktı için temiz dedi zaten kimyasal gebeliklerde içinde parça falan kalmıyor kanamayla birlikte gidiyor korkma..ama emin olmak için gidebilirsin doktora

Canım bende bugün düşük yaptım dr ultrasonla da baktı için temiz dedi zaten kimyasal gebeliklerde içinde parça falan kalmıyor kanamayla birlikte gidiyor korkma..ama emin olmak için gidebilirsin doktora
sagol canım cevabın için. bilmediğim için endişelenmıstm ama çok şükür bi sorun çıkmadı

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Haziran ayında regl günü beta hcg 55 çıkmıştı. Çok sevindim gebeyim diye. Ama maalesef 2 temmuz gecesi kanamam başladı ve devam etti. Doktora gittik. Korunmasız ilişkiye devam dedi. Bu ay ise 1 ekimde regl olmam gerekiyordu. Evde test yaptım. Pozitif çıkınca aynı gün kan verdim. Bugün değerimin yine 55 olduğunu görünce moralim bozuldu. Yüksek ihtimal bu da kimyasal gebelik. Bundan sonrasında ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışık. Yaşım 34. Bi deneme daha mı yapsak. Yoksa sıkı bir araştırmaya mı girişsek?

Gidip şansımı bidaha deneyeyim. Umarım geç döllenmedir ve hcg değerim artar. Eşimle hemen çocuğumuz olur sanıyorduk. Gerçi dört aydır deniyoruz ama sıkıntılı bir süreçmiş.

Evet çok sıkıntılı bende catlamak üzereyim geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım bu ay tekrar hamiley ve sanırım bu da boş gebelik doktor dedi kese var bebek yok çarşambaya kadar beklemeye aldı olmaSa büyük ihtimal kürtaj yapicaklar

Olumlu düşün Canım. Beş gün beklemek zor geliyordur. Ama umarım bebişi görürsün Çarşamba günü. Umudumuzu yitirmeyelim. Stres her kötü şeyin başı. En azından hamile kalabildiğimizi görüyoruz.

Slm. Az önce dünkü verdiğim kan sonucunu aldım. 2 ekimde 55 olan değerim bugün 714 olmuş. Pazartesi bidaha kan vercem. Sonrada doktora gideceğim.

canım senn kımyasaldan sonra bı sure hamılelık belırtılerın devam etmedı mı benım 1 ay kadar hatta daha fazla devam etmstı bende tekrar hemıle kaldım sanmıstm ama malesef olmamıstı

Ayy bende öyle umuyorum kızlar. Bu bir hafta Nasıl zor geçti.. Üstüne faranjit ve nezle oldum. Ama sonuç şimdilik rahatlattı. Devamı haftaya artık. Burdan güzel haberler vermek isterim.

Kizlar bugun kontrolm vardi doktor yumurtan catlams dedi erken catlams yani son adet tarihim 26 ekim klomem folic asit glifor kullandm. Doktorda sag tarafnda bir yumurtam daha var dedi bu 3 gunu degerlendirin dedi. Kimyadal gebelik olabilir cok umutlanma dedi. Bu durumu yasayan var mi aranzda erken yumurtasi catlayanlar varsa benide bilgilendirebilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…