• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası Bat değişiyor mu?

Oz_Meh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
47
63
38
:110::KK76:Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim günümü nasıl hesaplayacam?

Benim degisti 3 4 ay duzelmedi

ya psikolojik mi bilmiyorum ama geçen ayki belirtilerim bu ayda var :110:

Merhaba canım ben 29 günde bir adet oluyorum mesela iki kez kimyasal gebelik yaşadım 2 sindede gecikme 2 gün oldu sonra diğer aya normal düzen e giriyor geçmiş olsun .

Bende kimyasal geçirdikten sonraki ay adetim 4 gün erken geldi canım bakalım bu ay nasıl olucak

Arkadaşlar ben geçen hafta önce kimyasal gebelik geçirdim doktor öle söyledi ama kanamAm çok azdı yani lekelenme tarzında birde değişik renkteydi beta düşmeye başlamıştı ama pazartesi kan testi 46 bugün beta 82 çıktı doktor yüzde 10 ihtimal dedi ama sizce sağlıklı bir gebelik olurmu sizin değerlerde yğkselmişmiydi

Arkadaşlar ben geçen hafta önce kimyasal gebelik geçirdim doktor öle söyledi ama kanamAm çok azdı yani lekelenme tarzında birde değişik renkteydi beta düşmeye başlamıştı ama pazartesi kan testi 46 bugün beta 82 çıktı doktor yüzde 10 ihtimal dedi ama sizce sağlıklı bir gebelik olurmu sizin değerlerde yğkselmişmiydi
Bende ayni senin gibi lekelenme yaşadım o zaman beta değerim 2 ye düşmüştü.malesef :( .Senin daha yüksek değerin inşallah kalbine göre verir rabbim

Siz kimyasaldan kaç ay sonra gebe kaldınız
Canım benimki bana göre kimyasaldı ama doktora göre değildi 70 kusurlarda olan değerim 2gün sonra sıfırlandı doktor makine hatasıdır 2 günde sıfırlanmaz yavaş yavaş iniş yapar kimyasal dedi. O yzden kimyasla mı yoksa makine hatası mı bilmiyorum. Ama bu olaydan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür

Canım benimki bana göre kimyasaldı ama doktora göre değildi 70 kusurlarda olan değerim 2gün sonra sıfırlandı doktor makine hatasıdır 2 günde sıfırlanmaz yavaş yavaş iniş yapar kimyasal dedi. O yzden kimyasla mı yoksa makine hatası mı bilmiyorum. Ama bu olaydan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür
Benim en son 8. Di 4 gün sonra yani dün 9 oldu bugun de adet oldum sence kimyasal gebelik mi bu

Benim en son 8. Di 4 gün sonra yani dün 9 oldu bugun de adet oldum sence kimyasal gebelik mi bu
Evet canım kimyasal. 5 üstü hamile kabul ediliyor seninki çok yükselmeden düşmüş yani sıfırlanmış. Kimyasal gebeliği çoğu kadın yaşıyormuş ama farkketmiyolarmış kanama ile atıldığı için. Kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalabiliyor bende kimyasal olduğumu düşününce araştırmıştım her konurşuğum böyle söylemişti

Evet canım kimyasal. 5 üstü hamile kabul ediliyor seninki çok yükselmeden düşmüş yani sıfırlanmış. Kimyasal gebeliği çoğu kadın yaşıyormuş ama farkketmiyolarmış kanama ile atıldığı için. Kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalabiliyor bende kimyasal olduğumu düşününce araştırmıştım her konurşuğum böyle söylemişti
yeni hasta oldum gerçekten çok yogun hastalıgım peki tekrar kan verecek miyim düştü mü diye değer

yeni hasta oldum gerçekten çok yogun hastalıgım peki tekrar kan verecek miyim düştü mü diye değer
Kanaman olduysa sıfırlanmıştır canım ama için rahat etmiyosa ver yine sen bilirsin istersen doktorunada git bilgi al. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun bebiş nasip etsin sana :dua:

Kizlar bat 2 gun gecti ve yumdan da onbes gun gecti. Testlerim boyle sizce kimyasal olabir mi? Kimyasalda ne gibi belirtileriniz oldu

Eklentiler

• IMG-20171127-WA0020.jpeg
    IMG-20171127-WA0020.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
Back