- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
- Konu Sahibi pilli-bebek
-
Ben de muhtemelen seninle aynı durumdayım. Adetime 1 hafta var dün bir ara kanama yaşadım. Kimyasal gebelik mi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum ben de. Sanırım beklemek tek çözüm.
Merhaba cnm ben bugün Dr gittim vaginal hiç bisey yok normal herşey kimyasal kanamayı ben ay başında yaşadım ve pihtiyi attım ama 10 gün sonra yine başladı bu sefer leke leke geliyor köyü kahve hcg de yüksek yarın yine hcgme bakılacak peki sende durum nedir hcgni olcturdun mu hic
Merhaba kızlar bana da bişey soyleyebjlecek olan var mı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adet tarihimin 3.günü beta hcg 80.91 di 2 gün sonra yani bu gün 45.9 olmuş progestan kullanıyorum sizce yaşam dinlensem kalkmasam bebeğim tutunur mu yoksa bu kadar düşük değerden sonra ümit etmeye gerek yok mu
Çok teşekkür ederim canım İki aydır aynı seyi yaşıyorum psikolojik olarak çok kötüyüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Ben bi süre ara vereceğim galiba bu konuyu düşünmeyi bile bırakacağım. Su na kadar kanama olmadığı için ümidimi de kesemiyorum çok arada kaldım bu kezCanım sağlıklı bir hamilelikte bu değerin 2 günde 1 iki katına çıkması lazım. Senin değerin yarı yarıya inmiş.
Tek ihtimal kan testinin birinde hatalı bir sonuç çıkması. Onun dışında maalesef kimyasal geçiriyor gibisin. Olumsuz yorum yazarak canını sıkmak istemem. Ben de düşük yaptım seni anlıyorum. Allah sana da bana da sağlıklı bebekler nasip etsin. Allah'tan umut kesilmez.
Canım uğraşıyorum ama kafam başka bişey almıyor şu an çok şükür ki bi kızım var 4 yaşında bir senedir de ikinciyi istiyoruz son iki aydır çok kötü oluyorum aslında hcg o ilk seferde yüksek çıkmasa uzulmeyecegim adet gecikmesi değerin hamilelik lehine çıkması insanı umutlandiriyor 3 gece hayaller düşünceler sonrası hüsran işteCanım aklını başka şeylere odaklamaya çalış. Biliyorum imkansız ama zorla kendini. Başka türlü insan yaşayamıyor çünkü. İçine çok umut doldurma, lütfen beni de yanlış anlama. En kötüsünü düşün, ama en iyisine hazırlıklı olmaya çalış. İnşallah senden güzel bir haber alırız canım.
Bu arada Ben kimyasal gebeligin 1000 lere ulaştığını hiç duymadım da okumadım da size çok şaşırdım Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?