• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası ara kanama

pilli-bebek

Çay var içen mi?
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
234
55
48
Merhaba arkadaşlar mayısta bir kimyasal ve bu ay başında yani 1 eylülde yine kimyasal gebelik yaşadım bir hafta kanamam sürdü parçada düştü biraz sancılı geçti ilkine Gore ama ayın 7 si gibi bitti sonrasi yumurtlama günleri bayrama denk geldi değerlendirdik ayın 12-13 gibiydi... ama dün sabah adet kani gibi tuvalete gittikçe akan bir akintim vardi ama iç çamaşırını hiç bulaşmadı ve bu sabahda koyu kahve şeklinde az az var bu yerleşme kanaması değildir herhalde daha adetime normalde 10 gün var bu ara kanama nedir bilen yada yaşayan yardımcı olabilecek varmı acaba çok erken adet olmuş olabilir miyim ben 28 günde bir adet olurum ve çok düzenlidir...

Arkadaşlar bu ara kanamadan sonra bugün agrim oldu ve doktora gittim acile benden hcg ve idrar tahlili istedi idrar normal bhcg 1128.9 çıktı ve bana alttan muayneyle baktı ve bisey goremedi yani kese fln eylül başında kanamam oldu çünkü ve 1 hafta sonra bittive dün ara kanamam başladı devam ediyor doktor yarın radyolojiyle baktır dedi yarın gidicem doktor bana senden bisey anlamadım dedi bu nedir bilen var mı yardımcı olacak birileri var mı lutfennnn

Ben de muhtemelen seninle aynı durumdayım. Adetime 1 hafta var dün bir ara kanama yaşadım. Kimyasal gebelik mi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum ben de. Sanırım beklemek tek çözüm.

Ben de muhtemelen seninle aynı durumdayım. Adetime 1 hafta var dün bir ara kanama yaşadım. Kimyasal gebelik mi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum ben de. Sanırım beklemek tek çözüm.

Merhaba cnm ben bugün Dr gittim vaginal hiç bisey yok normal herşey kimyasal kanamayı ben ay başında yaşadım ve pihtiyi attım ama 10 gün sonra yine başladı bu sefer leke leke geliyor köyü kahve hcg de yüksek yarın yine hcgme bakılacak peki sende durum nedir hcgni olcturdun mu hic

Merhaba cnm ben bugün Dr gittim vaginal hiç bisey yok normal herşey kimyasal kanamayı ben ay başında yaşadım ve pihtiyi attım ama 10 gün sonra yine başladı bu sefer leke leke geliyor köyü kahve hcg de yüksek yarın yine hcgme bakılacak peki sende durum nedir hcgni olcturdun mu hic

Yok canım. Ben de 2 ay önce düşük yaptım. Şimdi baktırmaya korkuyorum. Bir yanım baktır diyor, bir yanım biraz daha bekle diyor. Bakalım hangisi ağır basıcak. Ama hamileymişim gibi hissediyorum.

Merhaba kızlar bana da bişey soyleyebjlecek olan var mı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adet tarihimin 3.günü beta hcg 80.91 di 2 gün sonra yani bu gün 45.9 olmuş progestan kullanıyorum sizce yaşam dinlensem kalkmasam bebeğim tutunur mu yoksa bu kadar düşük değerden sonra ümit etmeye gerek yok mu

Nolur böyle bişey yaşayan varsa bana yardım etsin yada hangi başlık altına yazmam gerektiğini söylesin çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum doktor da ne umutlu ne Umutsuz konuştu bekleyelim bakalım dedi. Birde Rahim kalınlığın çok inceydi zaten hamile değil gibisin demiştim sana dedi

Merhaba kızlar bana da bişey soyleyebjlecek olan var mı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adet tarihimin 3.günü beta hcg 80.91 di 2 gün sonra yani bu gün 45.9 olmuş progestan kullanıyorum sizce yaşam dinlensem kalkmasam bebeğim tutunur mu yoksa bu kadar düşük değerden sonra ümit etmeye gerek yok mu

Canım sağlıklı bir hamilelikte bu değerin 2 günde 1 iki katına çıkması lazım. Senin değerin yarı yarıya inmiş.

Tek ihtimal kan testinin birinde hatalı bir sonuç çıkması. Onun dışında maalesef kimyasal geçiriyor gibisin. Olumsuz yorum yazarak canını sıkmak istemem. Ben de düşük yaptım seni anlıyorum. Allah sana da bana da sağlıklı bebekler nasip etsin. Allah'tan umut kesilmez.

Canım sağlıklı bir hamilelikte bu değerin 2 günde 1 iki katına çıkması lazım. Senin değerin yarı yarıya inmiş.

Tek ihtimal kan testinin birinde hatalı bir sonuç çıkması. Onun dışında maalesef kimyasal geçiriyor gibisin. Olumsuz yorum yazarak canını sıkmak istemem. Ben de düşük yaptım seni anlıyorum. Allah sana da bana da sağlıklı bebekler nasip etsin. Allah'tan umut kesilmez.
Çok teşekkür ederim canım İki aydır aynı seyi yaşıyorum psikolojik olarak çok kötüyüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin Ben bi süre ara vereceğim galiba bu konuyu düşünmeyi bile bırakacağım. Su na kadar kanama olmadığı için ümidimi de kesemiyorum çok arada kaldım bu kez

Canım aklını başka şeylere odaklamaya çalış. Biliyorum imkansız ama zorla kendini. Başka türlü insan yaşayamıyor çünkü. İçine çok umut doldurma, lütfen beni de yanlış anlama. En kötüsünü düşün, ama en iyisine hazırlıklı olmaya çalış. İnşallah senden güzel bir haber alırız canım.

Canım aklını başka şeylere odaklamaya çalış. Biliyorum imkansız ama zorla kendini. Başka türlü insan yaşayamıyor çünkü. İçine çok umut doldurma, lütfen beni de yanlış anlama. En kötüsünü düşün, ama en iyisine hazırlıklı olmaya çalış. İnşallah senden güzel bir haber alırız canım.
Canım uğraşıyorum ama kafam başka bişey almıyor şu an çok şükür ki bi kızım var 4 yaşında bir senedir de ikinciyi istiyoruz son iki aydır çok kötü oluyorum aslında hcg o ilk seferde yüksek çıkmasa uzulmeyecegim adet gecikmesi değerin hamilelik lehine çıkması insanı umutlandiriyor 3 gece hayaller düşünceler sonrası hüsran işte

Öncelikle geçmiş olsun benimde 3. Kimyasalın oldu ve 3. Hcg degerim 1128 lerden düştü kimyasaldan düşüş olur buda sağlıklı bir gebelik değildir sağlıklı gebeliklerde değerlerin 2 günde bir katı artması gerekir değerin duruyorsa birkaç güne muhtemelen adetle ararsın maalesef ilaç fayda etmez üzülme sağlıklı bebeklerinin olur hepimizin umarim daha önce yaşadım mı peki kimyasal

Üzülmemek elde değil moralim sıfır bir kaç ay korunmayı düşünüyorum bundan sonra. Geçen ay da 12.7 çıkmıştı değerim 5.günde kanamam oldu.Üstüne bu ay gene bu haldeyim çok yiprandim

Bu arada Ben kimyasal gebeligin 1000 lere ulaştığını hiç duymadım da okumadım da size çok şaşırdım Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.

evet bende şaşırmıştım hatta ektopik gebelikten şüphelendi doktor ama dış gebeliğe dair rahimde yada tüplerde yumurtalığımda herhangi bişey bulunamadı 2 kere radyolojide ayrıntılı ultrasonla bakıldı sağ tüpümde sürekli ağrı vardı ama alttan baktıklarında hiç bişey göremediler sürekli lekelenmem vardı hala daha devam ediyor adet oldum bitti 2. adetim gelecek ama leke devam ediyor değerlerim hep düştü hcg 1128-722-410-212-120 ve son 18 gün sonra 1,20 ye düştü ağrımda gitti lekem kaldı madem seninde 2. kimyasal gebeliğin adet başlayınca pıhtıyı atarsın(o ay korun mutlaka) sonraki adetinin 3. günü hormon testi yaptır belki hormonlarında bir bozukluk vardır bende yaptırıcam adet olmayı bekliyorum cnm.

Dünden beridir kendimi toparlayamadim hala tedavi filan düşünemiyorum şu an kanama olsun diye bekliyorum bakalım daha ne zaman gelecek progestani akşam atmadım doktoru da anlamıyorum zaten değer yarıya düşmüş hala bana progestan kullan diyor belki tutunur diyor düştük ten sonra yükselmez diye niye açık açık söylemiyor dün o kafayla ümit bağladım ama gece aklım başıma geldi atmadım hapı bakalım bi kaç ay ara vereceğim daha sonra tedaviye başlarız belki canım.Rabbim sana hayırlısıyla bi bebiş nasip etsin yakın zamanda

Back