• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası adet ne zaman olunur?

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
110
45
48
Malatya
Merhaba arkadaşlar Şubat 28 de son adetimi oldum.mart 26 da adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olduğumu ogrendim.bir hafta öncede kimyasal düşüğüm başladı şuan kanamam bitti.acaba bu ay daha adet olacak miyim eski adetime göre 27 si gibi olmam lazım göğsümde şiş ama kimyasal daha bugün bitti kanamam bir hafta sürdü anlamadım ben doktorum net bilgi vermedi.😟 Korunmam gerekiyor mu ve tekrar adet olur muyum bu ay merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kimyasal düşüğü adet günün olarak baz alarak aynı döngüde devam ediyor. Bende öyle olmuştu. Korunmana da gerek yok canım. Çünkü normal bir düşük değil. Oluşmamış bir gebeliğin bitişi. Gebelik olarak dahi sayılmıyor tıbben

Merhaba arkadaşlar Şubat 28 de son adetimi oldum.mart 26 da adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olduğumu ogrendim.bir hafta öncede kimyasal düşüğüm başladı şuan kanamam bitti.acaba bu ay daha adet olacak miyim eski adetime göre 27 si gibi olmam lazım göğsümde şiş ama kimyasal daha bugün bitti kanamam bir hafta sürdü anlamadım ben doktorum net bilgi vermedi.😟 Korunmam gerekiyor mu ve tekrar adet olur muyum bu ay merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Aynı durumdayız. Kimyasal gebelik yaşayalı 44.günüm ama hala adet olmadım. Bu sirede de korunmadım. Doktor korunmana gerek yok devam et dedi

Back