- 28 Mart 2019
- 391
- 193
- 18
- Konu Sahibi Melina ilkim
Haziran 6 da kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Doktor kendiliğinden kanama ile düşer dedi yaklaşık 2 aydır kanamam var. Benim gibi yaşayan varmı.? Kanama ne zaman biter.?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran 6 da kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. Doktor kendiliğinden kanama ile düşer dedi yaklaşık 2 aydır kanamam var. Benim gibi yaşayan varmı.? Kanama ne zaman biter.?
Sabah doktora gidecem. Kanama çok uzun sürdü. Beta düştü evet en son düştükten sonra bakmadım birdaha. Umarım problem yokturKimyasal olduğuna emin misiniz beta hcgnin sıfırlandığını gördünüz mü? 2 ay çoook uzun bir süre kimyasal da o kadar sürmez 1 hafta 10 gün sürer. Başka bir sebebi olabilir
Benim düştü beta hcg. Düşerek devam etti. Sürekli baktırın beta ya dış gebelik olmadığından emin olunMerhaba benimde adet gecikmenin 6. Günü 3.üncü günde hamile olduğumu öğrendim 1 gündür kanamam var başta normaldi bu gün akşam üstü iyice adet kanı gibi kasık ağrısıyla geldi geliyor hala hcg yaptırdım bu gün öğlen 522ye cıkmış ilk gün 200 dü sanırım benimde kimyasal gebelik sizinde bolemi olmuştu
Sabah doktora gidecem. Kanama çok uzun sürdü. Beta düştü evet en son düştükten sonra bakmadım birdaha. Umarım problem yoktur![]()
Belki damar çatlaması filan olduysa bilemedim bugün doktor ne diyecek bakalımGeçmiş olsun inşallah normal bir durumdur. Betanın düşünce kanama bitmişti hep bende
Çok geçmiş olsun bende bi tuhaflık var tahminen bakcaz bakalımBende mayısta kimyasal gebelik geçirdim 6 gün sürdü kanamam kesildi sonra.
Parça alcaklar bakalım doktorda normal değil dedi.Ben de 15 haziranda geçirdim 6 gün sürdü kanama normal adet gibiydi
Parça alcaklar bakalım doktorda normal değil dedi.
Aktif kanama. Kürtaj yaptılar bu kadar kanamaya düşük olmamış çok ilginç. Kimyasal gebeliğin seyrini değiştirdim valla ezber bozdum doktorlar şokta. 2. Ayın sonunda beta hcg 60 çıktı. Artık düşer diye umud ediyorumİnşallah ufacık bir pürüzdür de kolayca hallolur. Kanama derken aktif kırmızı kanama mı yoksa leke şeklinde mi
Aktif kanama. Kürtaj yaptılar bu kadar kanamaya düşük olmamış çok ilginç. Kimyasal gebeliğin seyrini değiştirdim valla ezber bozdum doktorlar şokta. 2. Ayın sonunda beta hcg 60 çıktı. Artık düşer diye umud ediyorum