36 gördükten 2 gün sonra testi tekrarladım ve düşmeye başlamıştı 34 olmuştu 2 katı yükselmesi gerekirkenGebeykende adet olursun ama 15-20günde betanın sadece 100değer artması sağlıksız anlamına gelebilir. Bir doktorla görüşmelisin bence.
O yüzden doktorla görüşseniz daha iyi olur36 gördükten 2 gün sonra testi tekrarladım ve düşmeye başlamıştı 34 olmuştu 2 katı yükselmesi gerekirken
Belki geç döllenme olmuş olabilir ama siz başka bir yerde indi.demissiniz sağlıksız gebelik olma ihtimali var benimde kimyasal oldu ama değerim 1200 çıkmıştı indi geri kese görünmeden düstü şimdi korunsammi ne yapsam bilemedim doktor yaran var dedi anlamadımMerhaba geçen ay adetim gecikti ve test yaptım 36 çıktı bu kadar gecikmeye 36 çıkmayacağını bildiğim için kimyasal gebelik olduğunu anladım.
Sonra zaten adet gördüm ama adetim bittikten 2-3 gün kahverengi lekelenmeler başladı ve 15 gündür aralıklarla devam ediyor günlük ped sürekli dolu. Bugün lekelenme bitmeyince acaba testim 0 olmadı mı diye bir kontrol edeyim dedim beta hcg 133 çıktı bu neden olur ? Tekrar gebe mi kaldım yoksa bir sıkıntı mı var
Merhaba yaran var dedi doktor baya dedi ama koruncam o zamanSizi korkutmak istemem ama bir doktorla görüşün dış gebelikte düşüp yükselme oluyor diye biliyorum kimyasal değer düşmeye devam ediyor
Yani yara varken beta yükselir dusermi bilgim yokMerhaba yaran var dedi doktor baya dedi ama koruncam o zaman
Merhaba geçen ay adetim gecikti ve test yaptım 36 çıktı bu kadar gecikmeye 36 çıkmayacağını bildiğim için kimyasal gebelik olduğunu anladım.
Sonra zaten adet gördüm ama adetim bittikten 2-3 gün kahverengi lekelenmeler başladı ve 15 gündür aralıklarla devam ediyor günlük ped sürekli dolu. Bugün lekelenme bitmeyince acaba testim 0 olmadı mı diye bir kontrol edeyim dedim beta hcg 133 çıktı bu neden olur ? Tekrar gebe mi kaldım yoksa bir sıkıntı mı var
Geçmiş olsun yaa üzüldüm ameliyatta herhangi bir sıkıntı oldumuMerhaba dış gebelik olma ihtimali de var aynısını ben de yaşamıştım malesef lekelenmem olmuştu bhcg 50 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 62 oldu kimyasal gebelik kendiliğinden adet ile atılır dediler bu süreçte sürekli kanamam veya kahverengi lekelenmem oldu 2 hafta sonra adet olmayınca yine kan verdim bcg 2200 çıktı sol kasığımda sürekli batma oluyordu sol tüpte kese gördüler ameliyat oldum. mutlaka düzenli hcg takibi yapın ihmal etmeyin benim gibi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun yaa üzüldüm ameliyatta herhangi bir sıkıntı oldumu
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur bir dahakine benimde insaallahÇok teşekkür ederimsol tüpümü aldılar ama sorunsuz bir ameliyattı sonrasında çok ağrım sızım olmadı
Üc kaybim var düşük boş mol gebelikÇok teşekkür ederimsol tüpümü aldılar ama sorunsuz bir ameliyattı sonrasında çok ağrım sızım olmadı
size de çok geçmiş olsun inşallah bu ay sağlıklı gebelikler elde ederiz çok yoruldum valla artıkÜc kaybim var düşük boş mol gebelik
Çok sağolun bende çok yoruludum 3 kayıp ağır geldi bundan sonra herhalde çok daha korkarak olcaksize de çok geçmiş olsun inşallah bu ay sağlıklı gebelikler elde ederiz çok yoruldum valla artık
Merhaba dış gebelik olma ihtimali de var aynısını ben de yaşamıştım malesef lekelenmem olmuştu bhcg 50 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 62 oldu kimyasal gebelik kendiliğinden adet ile atılır dediler bu süreçte sürekli kanamam veya kahverengi lekelenmem oldu 2 hafta sonra adet olmayınca yine kan verdim bcg 2200 çıktı sol kasığımda sürekli batma oluyordu sol tüpte kese gördüler ameliyat oldum. mutlaka düzenli hcg takibi yapın ihmal etmeyin benim gibi
Evet benim tüpümde kese görünmüştü hatta 2.5 mm kadar da tüpü genişletmişti iğnelik durumu geçmiş demişti doktorum ama iğne olmadığıma da sevindim işin açığı iyice araştırın siz de mutlaka eğer tüpte bir sorun varsa bir sonraki gebelikte eğer o tüp yumurtayı çekerse dış gebelik tekrarlama ihtimali oluyor bide iğneden sonra 6-9 ay korunmak gerekiyormuş iyice araştırın ondan sonra tedavinize karar verin mutlakaMerhaba, Doktorumda dış gebelikten şüpheleniyor 2 günde bir %10 civarı artıyor düşüş yok. Ama değer henüz daha düşük olduğu için operasyona gerek kalmayabilir ilaçla hallolur demişti , sizin değer yüksek diye mi operasyon oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?