• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası normal gebelik olur mu

cegeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba geçen ay adetim gecikti ve test yaptım 36 çıktı bu kadar gecikmeye 36 çıkmayacağını bildiğim için kimyasal gebelik olduğunu anladım.
Sonra zaten adet gördüm ama adetim bittikten 2-3 gün kahverengi lekelenmeler başladı ve 15 gündür aralıklarla devam ediyor günlük ped sürekli dolu. Bugün lekelenme bitmeyince acaba testim 0 olmadı mı diye bir kontrol edeyim dedim beta hcg 133 çıktı bu neden olur ? Tekrar gebe mi kaldım yoksa bir sıkıntı mı var

Gebeykende adet olursun ama 15-20günde betanın sadece 100değer artması sağlıksız anlamına gelebilir. Bir doktorla görüşmelisin bence.

Merhaba geçen ay adetim gecikti ve test yaptım 36 çıktı bu kadar gecikmeye 36 çıkmayacağını bildiğim için kimyasal gebelik olduğunu anladım.
Sonra zaten adet gördüm ama adetim bittikten 2-3 gün kahverengi lekelenmeler başladı ve 15 gündür aralıklarla devam ediyor günlük ped sürekli dolu. Bugün lekelenme bitmeyince acaba testim 0 olmadı mı diye bir kontrol edeyim dedim beta hcg 133 çıktı bu neden olur ? Tekrar gebe mi kaldım yoksa bir sıkıntı mı var
Belki geç döllenme olmuş olabilir ama siz başka bir yerde indi.demissiniz sağlıksız gebelik olma ihtimali var benimde kimyasal oldu ama değerim 1200 çıkmıştı indi geri kese görünmeden düstü şimdi korunsammi ne yapsam bilemedim doktor yaran var dedi anlamadım

Sizi korkutmak istemem ama bir doktorla görüşün dış gebelikte düşüp yükselme oluyor diye biliyorum kimyasal değer düşmeye devam ediyor

Maalesef Bnde dün aynı sorunu yaşadım 4 gün gecikmeyle testlerim pozitif ama kan değerim 20 çıktı 2 gün sonra 6 ya inmişti kimyasal gebelik dedi Dr akşama regl başladı bugün de büyük bi et parçası düştü galiba bebeğimdi bundan sonra ki süreç nasıl olucak hiç bilmiyorum

Bende kimyasal geçirdim bir ay sonra regl oldum şimdi yumurtlama bekliyorum bakalım aşamalar nasıl gidecek folik asit verdi doktor bende hayıt otu çayı içiyorum yumurtlmaya kadar inşallah güzel haberler alırız

Merhaba dış gebelik olma ihtimali de var aynısını ben de yaşamıştım malesef lekelenmem olmuştu bhcg 50 ile öğrenmiştim 2 gün sonra 62 oldu kimyasal gebelik kendiliğinden adet ile atılır dediler bu süreçte sürekli kanamam veya kahverengi lekelenmem oldu 2 hafta sonra adet olmayınca yine kan verdim bcg 2200 çıktı sol kasığımda sürekli batma oluyordu sol tüpte kese gördüler ameliyat oldum. mutlaka düzenli hcg takibi yapın ihmal etmeyin benim gibi :(

Back
X