Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik sonrası hamile kalan
- Konu Sahibi ckrl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Fotoğrafını atar mısın
Fotoğrafını atar mısın
Reglin 1 gün geçilmesiyle yaptım şuan 5 gün oldu ne durumda bilemiyorum bir testim kaldı şimdilik
E varrr gördüm ben bide beş gün geçmiş bence onuda yap hemenReglin 1 gün geçilmesiyle yaptım şuan 5 gün oldu ne durumda bilemiyorum bir testim kaldı şimdilik
Sabrına hayran kaldım ayrıca beş gün iyi beklemişsinReglin 1 gün geçilmesiyle yaptım şuan 5 gün oldu ne durumda bilemiyorum bir testim kaldı şimdilik
2022 de Ocak-Şubat arka arkaya kimyasal geçirdim mart ayında ise oğluma hamile kaldım.Kızlar eylülde kimyasal gebelik geçirdim kimyasal dan sonra hamile kalan var mı
Yapsana direk çıkar varsaReglin 1 gün geçilmesiyle yaptım şuan 5 gün oldu ne durumda bilemiyorum bir testim kaldı şimdilik
- 10 Aralık 2024
- 25
- 7
- 1
- 20
Kızlar eylülde kimyasal gebelik geçirdim kimyasal dan sonra hamile
:) sabrediyorum gerçekten şuan 6 gün oldu ya şöyle aslinda ben kendimi tutamayıp hemen herkese söylerim test sonucunu o yüzden geçen sefer keseye düşmesine 3 gün kala düşük oldu yani aslinda keseyi görmek isterim bu sefer hastaneye gittiğimdeSabrına hayran kaldım ayrıca beş gün iyi beklemişsin
Kan sulandırıcı ya da takviye aldınız mı acaba2022 de Ocak-Şubat arka arkaya kimyasal geçirdim mart ayında ise oğluma hamile kaldım.
E varrr gördüm ben bide beş gün geçmiş bence onuda yap hemen
ne diyorsunuz
Hayır kullanmadım. Tek kullandığım folik asit oldu hiç bırakmadan devam ettim.Kan sulandırıcı ya da takviye aldınız mı acaba
Yaaa gebesin çok mutlu oldum senin adına sağa Salim kucağına al inşallah benimde kaşıklarım çok ağırıyor belim ağırıyor adetime 3 gün var bekliyorumne diyorsunuz
Yaa bende eylülde kimyasal geçirdim deniyoruz ama bakalım kasıklarım çok ağırıyor adetime 3 gün var bekliyorum aslında tekrar kimyasal olmasından korkuyorumHayır kullanmadım. Tek kullandığım folik asit oldu hiç bırakmadan devam ettim.
Yok canım hiç kullanmadım
Nedeni belli mi bir tedavi uyguluyormusuniz benimde 3 tane kaybim var bir tanede haberim yoktu yani oda düşük oldu kimyasal en son iki tane boş kürtajBenim de temmuz ve eylülde kimyasal oldu şimdi tekrar deniyoruz
Maşallah yaa benimde kimyasal 1200 den değerim düştü2022 de Ocak-Şubat arka arkaya kimyasal geçirdim mart ayında ise oğluma hamile kaldım.