• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Sonrası Gebelik

Düsünmüyoruz de gec,ayyy Ben bu Türk milletini anlamiyorum anlamiyacsgimda.sizene ya neyi sorup sorguluyorsunuz.en iyisi böylelerini terslemek yok suanda olunca duyarsiniz de bakalim bir daha soruyorlarmi
Ya iki kere hamile kaldım sonra da düşünmüyorum demek cok saçma olmaZ mı? Valla benim en köyü huyum kimseyi tersleyemem oturur güzelce anlatırım

Ya iki kere hamile kaldım sonra da düşünmüyorum demek cok saçma olmaZ mı? Valla benim en köyü huyum kimseyi tersleyemem oturur güzelce anlatırım
Hayir kayiplarimdan sonra düsünmüyorum de suanda.pskolojik olarak yipraniyor insan taktir edersinizki de. Bence millete bu kadar aciklama yapma,kendini üzersin canim. Ki düsük yaptiginida milletle paylasmali degilsin. Bosver insanlari,bazilari böyle dilden anliyor.sizene kardesim kimin ne zaman cocugu oluyorsa olsun.düsüncesiz ve cahil insanlar genelde soruyor,hic düsünmüyorlar aceba üzülürmü aceba kirilirmi karsimdaki insan diye

Hayir kayiplarimdan sonra düsünmüyorum de suanda.pskolojik olarak yipraniyor insan taktir edersinizki de. Bence millete bu kadar aciklama yapma,kendini üzersin canim. Ki düsük yaptiginida milletle paylasmali degilsin. Bosver insanlari,bazilari böyle dilden anliyor.sizene kardesim kimin ne zaman cocugu oluyorsa olsun.düsüncesiz ve cahil insanlar genelde soruyor,hic düsünmüyorlar aceba üzülürmü aceba kirilirmi karsimdaki insan diye
Ne bileyim canım valla yalan söylüyorum hissine kapılıyorum ben asla yalan söyleyen birideğilim o sebepten diyemiyorum öyle içime kurt düşüyo sonra yalan söyledim diye:(:(:(

merhabalar herkese ben mayıs ayında bir kimyasal gebelik yasadim :110:. 19 mayista test yaptim pozitifti, kan testinde beta hcg 26 cikti uc gun sonra da regl oldum. simdi beklenen regl tarihimse 22 haziran erken gebelik testi yaptim dunden onceki gun sonuc negatifti fakat su an bas donmesi, mide bulantisi, yorgunluk ve sol tarafta yogun olmak uzere cift tarafli kramplarim var.

boyle bir durum yasayip hamile olan var mii? nolur yardimci olun isin icinden cikamiyorum :KK43::KK42::KK42:
Ben ağustosta düşük yaptm kasımda hamile kaldm tekrar ve normalde adetim gecikmez ama hamile kalmadan önceki ay 10gün geciktim adet gördm snra kaldm

Ne bileyim canım valla yalan söylüyorum hissine kapılıyorum ben asla yalan söyleyen birideğilim o sebepten diyemiyorum öyle içime kurt düşüyo sonra yalan söyledim diye:KK43::KK43::KK43:
Ne deyim sana cnm simdi,Sen bilirsin o zaman.icinden nasil davranmak geciyorsa öyle yap.ama kendine Dikkat et ve kendini yipratma derim.rabbim Hepimizin yardimcisi olsun ins.aminnn

Ben ağustosta düşük yaptm kasımda hamile kaldm tekrar ve normalde adetim gecikmez ama hamile kalmadan önceki ay 10gün geciktim adet gördm snra kaldm
Hayirli olsun cnm hamileligin.normal yollami hamile kaldin?tedavi gördünmü aceba?bende kasim ayinda bir kimyasal gebelik yasadim,ins en kisa zamanda bende yine hamile kalabilirim.

Ne deyim sana cnm simdi,Sen bilirsin o zaman.icinden nasil davranmak geciyorsa öyle yap.ama kendine Dikkat et ve kendini yipratma derim.rabbim Hepimizin yardimcisi olsun ins.aminnn
Amiiinnn canım cok sağol ❤️

Hayirli olsun cnm hamileligin.normal yollami hamile kaldin?tedavi gördünmü aceba?bende kasim ayinda bir kimyasal gebelik yasadim,ins en kisa zamanda bende yine hamile kalabilirim.
Normal yolla oldu olmıcak artık heralde dedim korunmaya başladm meğerse o ay hamile kalmışım

Back