• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Sonrası Gebelik

önceki yazilarini okumadim arkadasim ama hsg cok cok agrili yapilmiyacak bir islem degil. bende daha önce rahim filmi cektirdim ve anestezi olmadim. cit kirildim degilsen eger sabredilmiyecek bir agri degil yani. icini rahatlatmak icin yaziyorum.
Merhaba canim hsg cekildim dedigin gibi korktugum icin sonradan kendime uzuldum :) hatta hsg den sonra farkli bir operasyon bile geçirdim hersey geçiyor hicbiseyi kafaya takmamak lazim

Merhaba canim hsg cekildim dedigin gibi korktugum icin sonradan kendime uzuldum :) hatta hsg den sonra farkli bir operasyon bile geçirdim hersey geçiyor hicbiseyi kafaya takmamak lazim
Merhaba canim, sevindim Iyi gecmesine. Tüplerinde bir Sorun yok degilmi? Bundan sonra ins tez zamanda hamile kaliriz.

Merhaba canim, sevindim Iyi gecmesine. Tüplerinde bir Sorun yok degilmi? Bundan sonra ins tez zamanda hamile kaliriz.
Pıhtılaşmam var cabim rahimde yarim rahim olarak cikti erken dogum olur buyuk ihtimalle dedi hamile kalmama musade etti ilaclarla pihtilasmayi onliycez onikinci haftada alttan dikis aticak erken dogum doye dusuk olmasim diye. Amin insallah rabbim hepimize nasip etsin

Pıhtılaşmam var cabim rahimde yarim rahim olarak cikti erken dogum olur buyuk ihtimalle dedi hamile kalmama musade etti ilaclarla pihtilasmayi onliycez onikinci haftada alttan dikis aticak erken dogum doye dusuk olmasim diye. Amin insallah rabbim hepimize nasip etsin
hayirlisi olsun canim, insallah rabbim hayirlisiyla hepimize nasip eder. sanada cok gecmis olsun. pihtilasmayi hsg demi anladilar?

Selam hanımlar ben Mayıs Haziran ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma verildi sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim değerlerim sıforlandıktan sonraki 18. Gün bugun ama kac gündür belirtilerim var kimyasaldan sonra regl olmadım ama iki gebeliğimdede geçirdiğm belirtiler suan gene var fakat umutlanmak istemiyorum ama hamilede olabilir miyim cok fazla ilişki de olmadı korkuyorum dış gebelik veya kimyasal gebelik olacak diye :(:(:(

Selam hanımlar ben Mayıs Haziran ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma verildi sonra korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim değerlerim sıforlandıktan sonraki 18. Gün bugun ama kac gündür belirtilerim var kimyasaldan sonra regl olmadım ama iki gebeliğimdede geçirdiğm belirtiler suan gene var fakat umutlanmak istemiyorum ama hamilede olabilir miyim cok fazla ilişki de olmadı korkuyorum dış gebelik veya kimyasal gebelik olacak diye :KK43::KK43::KK43:
Belirtilerin neler canim?bu arada Cok gecmis olsun.bende kimyasal gebelik yasadim ins bu sefer hayirlisiyla tutunur bebislerim.korkma ümitsizlige Kapilma Rabbim yazmissa olur ins

Belirtilerin neler canim?bu arada Cok gecmis olsun.bende kimyasal gebelik yasadim ins bu sefer hayirlisiyla tutunur bebislerim.korkma ümitsizlige Kapilma Rabbim yazmissa olur ins
Amenna canım elbette ama işte belirti olunca insan meraklanmadan duramıyo :( sana da cok geçmiş olsun canım bu arada:( insallah sağlıklı bi gebelik gecirirsin❤️ Canım en büyük belirtim göğüslerim sanki bıçak saplanıyo kesiyo ucuna değince sızlıyo böyle insanlarla uzaktan omuzlarımı çekerek görüşüyorum ki acımasın :KK70: saç diplerim acayippp kasınıyo ara ara bide yüzüm sivilce doldu öyle böyle değil Aradada kasıklarımda batmalar oluyo

Amenna canım elbette ama işte belirti olunca insan meraklanmadan duramıyo :KK43: sana da cok geçmiş olsun canım bu arada:KK43: insallah sağlıklı bi gebelik gecirirsin❤️ Canım en büyük belirtim göğüslerim sanki bıçak saplanıyo kesiyo ucuna değince sızlıyo böyle insanlarla uzaktan omuzlarımı çekerek görüşüyorum ki acımasın :KK70: saç diplerim acayippp kasınıyo ara ara bide yüzüm sivilce doldu öyle böyle değil Aradada kasıklarımda batmalar oluyo
Hadi hayirlisi olsun canim rabbim izin verir ins bizlerede bu Ay hamile kaliriz. Cok tsk ederim canim,bekleyip görecegiz hepberaber.asilama yaptirdik Dün bekliyorum ins Iyi olur sonucu:)

Hadi hayirlisi olsun canim rabbim izin verir ins bizlerede bu Ay hamile kaliriz. Cok tsk ederim canim,bekleyip görecegiz hepberaber.asilama yaptirdik Dün bekliyorum ins Iyi olur sonucu:)
Ayyy ne kadar güzel insallah hayırlısı olsun canım:) bide eşimin halası rüyasında iki tane oğlumun olduğunu görmüş hiç aklında ben yokken bakalım ne cıkacak

Ayyy ne kadar güzel insallah hayırlısı olsun canım:) bide eşimin halası rüyasında iki tane oğlumun olduğunu görmüş hiç aklında ben yokken bakalım ne cıkacak
Amin canim Allah razi olsun!aaaa ne güzel ins Hadi Hayirlisi cnm.en son ne zaman baktirdin kanda?tedavi gördünmü?

Amin canim Allah razi olsun!aaaa ne güzel ins Hadi Hayirlisi cnm.en son ne zaman baktirdin kanda?tedavi gördünmü?
Yok canım en son 18 gün önce kan da negatifti tedavi hiç görmedim çünkü drlar gerek görmedi

Anladim cnm hakkinda Hayirlisi ins.ne zamandir deniyorsunuz?ins en kisa zamanda Seninde Benimde tüm isteyenlerinde bebisleri olur
Amin canım insallah ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama ilk 1.5 ay olmamıstı zaten öyle pek bilgim yoktu yumurta takibi falan gün aşırı işte onları bilmiyodum sonra ögrendim ki hamileyim ama dış gebelik sonra 6 ay korundum korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve kimyasal olduğunu ögrendim daha da regl olmadım

Amin canım insallah ben evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama ilk 1.5 ay olmamıstı zaten öyle pek bilgim yoktu yumurta takibi falan gün aşırı işte onları bilmiyodum sonra ögrendim ki hamileyim ama dış gebelik sonra 6 ay korundum korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve kimyasal olduğunu ögrendim daha da regl olmadım
Anladm canim, demekki Kolay hamile kalabiliyorsun masallah!ins yine hamile kalir ve saglikla bebegini kucagina alirsin

Anladm canim, demekki Kolay hamile kalabiliyorsun masallah!ins yine hamile kalir ve saglikla bebegini kucagina alirsin
İnsallah canım ama işte valla iki kayıp sayılır benimkide hani üzülüyorum bide ben cok takan biriyim bide tek gelinim cok istiyorlar benden hani torun isteklerini karşılayamadığım için cok üzgünüm:(:(:(

İnsallah canım ama işte valla iki kayıp sayılır benimkide hani üzülüyorum bide ben cok takan biriyim bide tek gelinim cok istiyorlar benden hani torun isteklerini karşılayamadığım için cok üzgünüm:KK43::KK43::KK43:
Cok kafaya takmak üzülmek hic Iyi degil canim,benden söylemesi.sonra hormonlarin tavan yapar Allah korusun prolaktin hormonun yükselir isin dahada zorlasir.vardir elbet bir hayir de ve kendini yetersiz hissetme!rabbim ne yaziyorum onu yasiyoruz,bende tek gelinim ailede Ama bu isler Kismet.

Cok kafaya takmak üzülmek hic Iyi degil canim,benden söylemesi.sonra hormonlarin tavan yapar Allah korusun prolaktin hormonun yükselir isin dahada zorlasir.vardir elbet bir hayir de ve kendini yetersiz hissetme!rabbim ne yaziyorum onu yasiyoruz,bende tek gelinim ailede Ama bu isler Kismet.
Öyle tabiki ben inançlı bi insanım ama elimde değil insanlar sorarken bile modum düşüyo böyle açıklayamıyorum bile onlara sonra cok canım sıkılıyo ama elimde değil ki değil:(:(

Öyle tabiki ben inançlı bi insanım ama elimde değil insanlar sorarken bile modum düşüyo böyle açıklayamıyorum bile onlara sonra cok canım sıkılıyo ama elimde değil ki değil:KK43::KK43:
Düsünmüyoruz de gec,ayyy Ben bu Türk milletini anlamiyorum anlamiyacsgimda.sizene ya neyi sorup sorguluyorsunuz.en iyisi böylelerini terslemek yok suanda olunca duyarsiniz de bakalim bir daha soruyorlarmi

Back
X