• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Sonrası Gebelik

maalesef canm dün adet gördüm. Aynı geçen ay kimyasal sonrası olduğu gibi pıhtılı ve siyah geliyo kanamam. Sanırım vücut kendini temizleyemeye devam ediyo. Dr un senden rahim filmi istedi mi ? Benden istedi çektirmek istemiyodum hiç ama birdahaki ay çektircem. 10 aydır korunmuyorum. Tam tuttu dedim geçen ay kimyasal geçirdim. Rabbim bunaltmadan tez zamanda banada sanada sağlıklı bebekler nasip etsin inşAllah :KK66:
Canim benden rahim filmi istemedi ama on bes gum sonra genetik testlerimi yaptiricam insallah vermez filim cok korkuyorum ondan

maalesef canm dün adet gördüm. Aynı geçen ay kimyasal sonrası olduğu gibi pıhtılı ve siyah geliyo kanamam. Sanırım vücut kendini temizleyemeye devam ediyo. Dr un senden rahim filmi istedi mi ? Benden istedi çektirmek istemiyodum hiç ama birdahaki ay çektircem. 10 aydır korunmuyorum. Tam tuttu dedim geçen ay kimyasal geçirdim. Rabbim bunaltmadan tez zamanda banada sanada sağlıklı bebekler nasip etsin inşAllah :KK66:

Canım inşallah.doktorlar istiyo rahim filmi tabi.ama sonuçta hamile kaldın ki gerek varmıymış yine de

Rahim filmi kimyasal geçirdiğim ay direk istedi. Kanama başlayınca gel dedi. Ama bende sancısız bi şekilde kimyasalı atlatınca gitmedim bidaha. Ama çektiriyim diyorum bidhaki ay artık bebeğim olsun valla beklemekten bunaldım :(
Canm genetik test vs hiç bişşey demedi direk rahim filmi dedi. Genetik testleri kan alarak yapıyo değilmi? Eşinden de istedimi genetik test?

Rahim filmi kimyasal geçirdiğim ay direk istedi. Kanama başlayınca gel dedi. Ama bende sancısız bi şekilde kimyasalı atlatınca gitmedim bidaha. Ama çektiriyim diyorum bidhaki ay artık bebeğim olsun valla beklemekten bunaldım :KK43:
Canm genetik test vs hiç bişşey demedi direk rahim filmi dedi. Genetik testleri kan alarak yapıyo değilmi? Eşinden de istedimi genetik test?
Ben kanamam baslayınca kimyasal da direk acil kadın doğuma gittim.ordada kimyadal gebelik dediler keseyi göremediler.sonrada gitmedim dr a.evet genetik için kandan bakarlar.ama çoğu dr üç kere falan bu durum tekrarlarsa testler istiyo.çünkü çoğu kadın kimyadal olup anlamazmış zaten

Rahim filmi kimyasal geçirdiğim ay direk istedi. Kanama başlayınca gel dedi. Ama bende sancısız bi şekilde kimyasalı atlatınca gitmedim bidaha. Ama çektiriyim diyorum bidhaki ay artık bebeğim olsun valla beklemekten bunaldım :KK43:
Canim Ben henuz yaptirmadim adet tarihimin ucuncu gunu gidicem. Yani bence mantikli olan once kan testleri onlar temiz cikarsa bisey bulunmazsa rahim filmi daha mantikli. Cok aciyormus diye duydum korkuyorum o yuzden once testleri yapmasini istiycem

Ben kanamam baslayınca kimyasal da direk acil kadın doğuma gittim.ordada kimyadal gebelik dediler keseyi göremediler.sonrada gitmedim dr a.evet genetik için kandan bakarlar.ama çoğu dr üç kere falan bu durum tekrarlarsa testler istiyo.çünkü çoğu kadın kimyadal olup anlamazmış zaten
Hem ben vajinimustum iliskiyede giremedik hemen bayaga bir sure o yuzden rahim film bana cok zor geliyor :(

Hem ben vajinimustum iliskiyede giremedik hemen bayaga bir sure o yuzden rahim film bana cok zor geliyor :KK43:

sorma canım bana da çok zor geliyo rahim filmi ama başka çarem kalmadı çünkü bi o kaldı bakılmayan bide genetik test işte... Rabbime şikayet gibi olmasın ama valla ben hani şöyle kazara hamile kalan ya da her beklediği istediği her an olan insanlara imreniyorum artık ya. şu hayatta her şeyim zor oldu. Aile, eğitim, iş, hep çok uğraştım. (şükür en son hepsine kavuştum inkar edemem) Tam dedim eşim çıktı karşıma şans bana da güldü sonunda, şimdide sevdiğim adamla bi çocuğumuz olmuyo. ikimizin bi parçası. 2,5 sene lik evliyim. 1,5 sene doğal yolla korunduk. 1 yıldır deniyoruz. yok olmuyo olmuyo. gittik test vs hepsini yaptırdık sorunda çıkmadı. Bayram geliyo eşimin memleketine gitcez insan içine karışcaz valla şimdiden stresi bastı. görümcem ikinciye hamile eylül gibi doğurcak. Allah daha çok versin, sağlıkla doğsun ona lafım yok. Benm derdim onu gören beni darlıyo. sizin yokmu yoksa olmuyomu.. yaşınız geçiyo sonra hiç olmaz vs vs vs........................ şu an niye bunları burdan yazıyorum! inanın bilmiyorum. sanırım fazlaca bunaldım ve derdimi anlatcak kimsem yok :(

sorma canım bana da çok zor geliyo rahim filmi ama başka çarem kalmadı çünkü bi o kaldı bakılmayan bide genetik test işte... Rabbime şikayet gibi olmasın ama valla ben hani şöyle kazara hamile kalan ya da her beklediği istediği her an olan insanlara imreniyorum artık ya. şu hayatta her şeyim zor oldu. Aile, eğitim, iş, hep çok uğraştım. (şükür en son hepsine kavuştum inkar edemem) Tam dedim eşim çıktı karşıma şans bana da güldü sonunda, şimdide sevdiğim adamla bi çocuğumuz olmuyo. ikimizin bi parçası. 2,5 sene lik evliyim. 1,5 sene doğal yolla korunduk. 1 yıldır deniyoruz. yok olmuyo olmuyo. gittik test vs hepsini yaptırdık sorunda çıkmadı. Bayram geliyo eşimin memleketine gitcez insan içine karışcaz valla şimdiden stresi bastı. görümcem ikinciye hamile eylül gibi doğurcak. Allah daha çok versin, sağlıkla doğsun ona lafım yok. Benm derdim onu gören beni darlıyo. sizin yokmu yoksa olmuyomu.. yaşınız geçiyo sonra hiç olmaz vs vs vs........................ şu an niye bunları burdan yazıyorum! inanın bilmiyorum. sanırım fazlaca bunaldım ve derdimi anlatcak kimsem yok :KK43:
Hikayeni okurken kendimden bir parca buldum bende hayatimdaki herseyi mucadele ederek kazandim suanda da bunun mucadelesini veriyorum ama insallah mucadelerimizin sonucunu aliriz. Etrafimda benimde cok hamile var bi ara hamile gormek istemiyorum bile demistim seni okadar iyi anliyorum ki canim. İnsallah rabbim bizede nasip eder

Hikayeni okurken kendimden bir parca buldum bende hayatimdaki herseyi mucadele ederek kazandim suanda da bunun mucadelesini veriyorum ama insallah mucadelerimizin sonucunu aliriz. Etrafimda benimde cok hamile var bi ara hamile gormek istemiyorum bile demistim seni okadar iyi anliyorum ki canim. İnsallah rabbim bizede nasip eder
Eeennn içtenn Aminnn canım :dua:

Eeennn içtenn Aminnn canım :dua:
Merhaba ben de kendimi gördüm okuduğum yazılarda, 1 yıllık evliyim kendi çabalarımla evliliğimin ilk zamanlarında olan vajinusmusu 5 ay sonrasında yendim ama yne de korkularm var muayenede zorlanıyorum ve 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim gerçekten çok üzücü bir durum annelik hissini alıp ve onum yok olması insanı derinden etkiliyor.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat korkuyorum kimyasal gebelik olur mu korkusuyla ve hemen hamile kalmamda bir sakınca var mıdır ya da hamile kalanlar var mı acaba ? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederm

Merhaba ben de kendimi gördüm okuduğum yazılarda, 1 yıllık evliyim kendi çabalarımla evliliğimin ilk zamanlarında olan vajinusmusu 5 ay sonrasında yendim ama yne de korkularm var muayenede zorlanıyorum ve 2 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim gerçekten çok üzücü bir durum annelik hissini alıp ve onum yok olması insanı derinden etkiliyor.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat korkuyorum kimyasal gebelik olur mu korkusuyla ve hemen hamile kalmamda bir sakınca var mıdır ya da hamile kalanlar var mı acaba ? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederm
Canim bizde ayni korkuyu yasadik doktor korunma vermedi hrmen kalabilrisin dedi iki ay uzerine tekrar kaldim oda kese olustu bi ay sonra tekrar dustu durumumu yukarda anlatmistim.insaah sen boyle boyle yasamassinama doktorlar kimyasal gebeligi gebelik olarak bile saymiyor bana oyle soyledi doktorlar canim. Hakkinda Hayirlisi

Canim bizde ayni korkuyu yasadik doktor korunma vermedi hrmen kalabilrisin dedi iki ay uzerine tekrar kaldim oda kese olustu bi ay sonra tekrar dustu durumumu yukarda anlatmistim.insaah sen boyle boyle yasamassinama doktorlar kimyasal gebeligi gebelik olarak bile saymiyor bana oyle soyledi doktorlar canim. Hakkinda Hayirlisi
Rabbim inşallah sağsalim kucağınıza bir evlat almayı nasip eylesin yukarıda evet okudum ama doktorlar ne diyor bir neden düşük oluyor kimyasaldan sonra gebelik genelde başarız mı oluyor ben de 1 yıllık evli olacağım 9 Eylül’e artık biz de istiyoruz kimyasal gebeliği de hiç bilmiyordum başıma gelince araştırmak istedim , çok zor bir durum gerçekten Rabbim herkese tattırsın evlat duygusunu

Kimyasal sonrası 3. Ayıma girdim halen bişey yok :( daha hızlı hamile kalınır diye umutlanmıştım ama yok :KK43: İnşAllah benimde benim gibi bekleyen herkesinde tez zamanda yüzü güler.

merhabalar herkese ben mayıs ayında bir kimyasal gebelik yasadim :110:. 19 mayista test yaptim pozitifti, kan testinde beta hcg 26 cikti uc gun sonra da regl oldum. simdi beklenen regl tarihimse 22 haziran erken gebelik testi yaptim dunden onceki gun sonuc negatifti fakat su an bas donmesi, mide bulantisi, yorgunluk ve sol tarafta yogun olmak uzere cift tarafli kramplarim var.

boyle bir durum yasayip hamile olan var mii? nolur yardimci olun isin icinden cikamiyorum :KK43::KK42::KK42:

merhaba seni çok iyi anlıyorum. o üstünden 3 ay geçmiş umarım beklediğin haberi almışsındır. ben şöyle bir şey yaşadım. mayıs ayında ben de kimyasal gebelik yaşadım hem de hiç beklemediğim çocuk düşünmediğim bi zamanda gebe olduğumu öğrendim. tam da yurtdışına çıkmama 1 hafta kala önce. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama 2 günn içinde düşük yaptım. o güne kadar aklımda bebek yokken o günden sonra psikopat gibi ovülasyon takibi yapmaya başladım. hatta ağustos ayında öyle bi hamilelik belirtileri yaşadım ki doktora gidip kan verip negatif sonucu aldığımda ona bile inanmadım. sonra regl olunca oturup ağladım. o günden sonra asla bebek istiyorum demedim bakmadım takip etmedim çok rahattım olursa olur olmazsa olur modundaydım. ve ağustos ayında hamile kaldım. şuan 5 haftalık hamileyim. lütfen kendini kasma. ve lütfen kafana çok takıp devamlı kendinde belirti arama çünkü ben bu ay hamile kaldığımda hiç belirti yaşamamış regl olmayı bekliyordum

merhaba seni çok iyi anlıyorum. o üstünden 3 ay geçmiş umarım beklediğin haberi almışsındır. ben şöyle bir şey yaşadım. mayıs ayında ben de kimyasal gebelik yaşadım hem de hiç beklemediğim çocuk düşünmediğim bi zamanda gebe olduğumu öğrendim. tam da yurtdışına çıkmama 1 hafta kala önce. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama 2 günn içinde düşük yaptım. o güne kadar aklımda bebek yokken o günden sonra psikopat gibi ovülasyon takibi yapmaya başladım. hatta ağustos ayında öyle bi hamilelik belirtileri yaşadım ki doktora gidip kan verip negatif sonucu aldığımda ona bile inanmadım. sonra regl olunca oturup ağladım. o günden sonra asla bebek istiyorum demedim bakmadım takip etmedim çok rahattım olursa olur olmazsa olur modundaydım. ve ağustos ayında hamile kaldım. şuan 5 haftalık hamileyim. lütfen kendini kasma. ve lütfen kafana çok takıp devamlı kendinde belirti arama çünkü ben bu ay hamile kaldığımda hiç belirti yaşamamış regl olmayı bekliyordum

merhabalar doda,
hamiş değilmişim ne yazık ki :(. şu an klomen tedavisine başladım ilk kez ayın dördünde kontrole gideceğim dört tane orta boy yumurta vardı inşallah büyümüştürler diye umut ediyorum. ama bu ay ben de boşverdim artık çünkü düşününce hiç bir şey değişmiyor, arkadaşlarım da doğum yaptı şu son aylarda iyice psikolojim bozuldu.

allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah seni de <3

Canim Ben henuz yaptirmadim adet tarihimin ucuncu gunu gidicem. Yani bence mantikli olan once kan testleri onlar temiz cikarsa bisey bulunmazsa rahim filmi daha mantikli. Cok aciyormus diye duydum korkuyorum o yuzden once testleri yapmasini istiycem
önceki yazilarini okumadim arkadasim ama hsg cok cok agrili yapilmiyacak bir islem degil. bende daha önce rahim filmi cektirdim ve anestezi olmadim. cit kirildim degilsen eger sabredilmiyecek bir agri degil yani. icini rahatlatmak icin yaziyorum.

Back