Kimyasal gebelik olabilir miiii çok düşünüyorum yardımmmmm

minikediko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
44
12
3
26
Kızlar merhaba 2 gün önce yazmıştım buraya, ovulasyon testi ile çatlama gününü ve takip eden günü değerlendirdik. Cinsel perhiz, folik asit vb her şeye dikkat ederek ilk gebelik planlamımızı denedik. 1 - 2 Ocak ilişki açısından aktif olduk, 6 Ocak itibarıyla bende inanılmaz bi göğüs ağrısı, hassasiyet, regl olacakmış hissi, kasık ağrısı kramp, bel ağrısı, dudağımda uçuk, yorgunluk ortaya çıktı psikolojik diye düşündüm hatta yazdım buraya. 4 gün kadar belirtiler devam etti ama bugün çok iyi hissediyorum göğüs hassasiyeti evet var ama çok azaldı ağrım yok gibi, kasık kramplarım daha az. Akıntım ilk günden beri var devam ediyor, yorgunluk ve dudak kuruluğu var ama onun dışındaki tüm belirtilerim çok hafifledi. Böyle bi şey mümkün mü? 15-18 Ocak regl olmayı bekliyorum

Test yap bence kimyasal demek için reglden bir hafta sonra kanama ile beta hcg nin düşmesi gerekiyor gebelik oluştuysa belirtiler bazen hafifler bazen artan burdan anlayamayız

Test yap bence kimyasal demek için reglden bir hafta sonra kanama ile beta hcg nin düşmesi gerekiyor gebelik oluştuysa belirtiler bazen hafifler bazen artan burdan anlayamayız
Kan testi yapsam mı acaba bilemiyorum ki erken değil mi eşimi umutlandırıp sonra üzmekten korkuyorum

Kan testi yapsam mı acaba bilemiyorum ki erken değil mi eşimi umutlandırıp sonra üzmekten korkuyorum
Bence yap erken tespit edilir belki ek takviye kullanman lazımdır üzülcek bişey olmaz inşallah canım rabbim evlat nasip eder inşallah hepimize

Bence yap erken tespit edilir belki ek takviye kullanman lazımdır üzülcek bişey olmaz inşallah canım rabbim evlat nasip eder inşallah hepimize
Bugün yapacaktım ama belirtiler azalınca vazgeçtim yarın yapayım inşallah çok teşekkür ederim, amin hepimize sağlıklı evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…