Kimyasal gebelik nasıl olur?

teletabet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
53
3
25
Kızlar ben adet gecikmemin 2. Günü test yaptım silik çıktı . Şuan gecikmemin 5. Gündeyim. Hala kan vermedm eğer varsa yükselsin diye zırt pırt kan vermek istemiyorum. Kimyasalda süreç nasıl işliyor. Adet hemen geliyo mu? Gecikme ne kadar oluyor kimyasalda. Nolur yarcımo olun?

Kimyasal normal gebelik gibi belirtileri olup betanın yavaş yükselmesiyle belli oluyor. Bazen kese gözüküyor içi boş oluyor.

Neden çekiniyorsun kandan iğne korkun mu var? Ver kanı ne olacak sağlıklı mı yükseliyor sağlıksız mı belli olur kimyasaldasın sürekli negatifi at kafandan pozitif ol

Canım 2 günde bi kan vermen gerekiyor ki kimyasal mı değil mi anlaman için. Benim gecikmem ortalama 10 gün civarı oldu kendiliğinden ilaç kullanmadan düşük yaptım. Tabi bunların hepsi doktor kontrolünde oldu sürekli kan verdim. Yarın kan ver bence.

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yarın vereceğim bakalım

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Yarın vereceğim bakalım
Bunuda kimyasal olup olmadını kan vererek anlarsın ayrıca neden ısrarla konu açıp aynı şeyi soruyosunuz şüpheniz var kan vermek zor değil 5 dakikanızı alır

Bunuda kimyasal olup olmadını kan vererek anlarsın ayrıca neden ısrarla konu açıp aynı şeyi soruyosunuz şüpheniz var kan vermek zor değil 5 dakikanızı alır
Kan verirken bayılıyorum eşim de vardiyalı çalışıyor ben gündüz çaşışıyorum . Malesef tek gidemiyorum. Yinede cevap yazdığınız için teşekkür ederim

Kan verirken bayılıyorum eşim de vardiyalı çalışıyor ben gündüz çaşışıyorum . Malesef tek gidemiyorum. Yinede cevap yazdığınız için teşekkür ederim
Ne demek geçmiş olsun tabiki zor yanları her zaman olucak hamileyseniz bile kan alınıyo yani aklınızdaki soru işaretleri ancak kan testiyle belli olur kimyasal mıdır değilmidir sağlıklı gebelikte keseyi görünce belli olur allah kalbinize göre versin.

Amin çok teşekkür ederim. Eşimle gitmek için bi ayar çekeceğim artık

Sanırım kişiden kişiye değişiyor ben erken öğrenmiştim herhangi bi sorunda yoktu beklenen adet tarihimden 10 gün sonra maalesef beta düştü kimyasal oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…