- 13 Aralık 2024
- 8
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi anneolmakyolunda
Pardon aralıkTarihleri doğru yazdığınızdan emin misiniz
Doktor sıkıntı etme dedi ama içimde kötü bir his var sizlere de sormak istedimAralık diye Kasım yazmis sanırım 7 araliktir o
Umarım dış gebelik değildir canım korkutmak istemem ama düşüp yükselmesi değerlerin dış gebelik ihtimalini gösteriyor diye biliyorum
çift embriyo ise belki biri tutunamamıştır. Öteki tutunmuştur ? Tüp bebekle ilgili bilgim yok ama değerlerine bakınca öyle düşündümMerhaba hanımlar ben 27 Kasım'da 2 embriyo transferi oldum 7 aralıkda kan verdim değerim 184 çıktı 9 aralık da tekrarladım 157ye düşmüş bugün 13 aralık da verdim 170 olmuş doktor haftaya cuma günü gel bebek var mı yok mu bakalım dedi yardımcı olur musunuz böyle bişey ysşayan var mı
Sen gönlünü ferah tut allahtan ümit kesilmez rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin inşallahPardon aralık
İnşallah bi kaç yerde okumuştum çift embriyo transferinden oluyormuş diyeçift embriyo ise belki biri tutunamamıştır. Öteki tutunmuştur ? Tüp bebekle ilgili bilgim yok ama değerlerine bakınca öyle düşündüm
Aminn inşallah teşekkür ederimSen gönlünü ferah tut allahtan ümit kesilmez rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Öyleyse içini ferah tut moral çok önemli bak kendini üzmeİnşallah bi kaç yerde okumuştum çift embriyo transferinden oluyormuş diye
Teşekkür ederimmÖyleyse içini ferah tut moral çok önemli bak kendini üzme
Umarım biri sonradan tutunmaya başladığı için değeriniz öyle çıkmıştır 2 gün sonra birdaha bı test verin bakalim ozaman netleşir benimde çift emriyo transferi zamanında kalitesiz olan tutunmaya çalışmış demişti doktorum ama benim değerle.ilgili sikintim yoktu keseyle ilgili problemden dolayı neyazikki kürtajla sonuçlanmıştıDoktor sıkıntı etme dedi ama içimde kötü bir his var sizlere de sormak istedim
Geçmiş olsun inşallah öyledir ilk tüp bebeğim biraz heyecan biraz korku varUmarım biri sonradan tutunmaya başladığı için değeriniz öyle çıkmıştır 2 gün sonra birdaha bı test verin bakalim ozaman netleşir benimde çift emriyo transferi zamanında kalitesiz olan tutunmaya çalışmış demişti doktorum ama benim değerle.ilgili sikintim yoktu keseyle ilgili problemden dolayı neyazikki kürtajla sonuçlanmıştı
Dualarım sizinle pozitifi görün biran onceGeçmiş olsun inşallah öyledir ilk tüp bebeğim biraz heyecan biraz korku var
Çokkk teşekkür ederimDualarım sizinle pozitifi görün biran onceşükür ben kızıma kavuştum kızımdan sonra çift transfer de öyle bı talihsizlik oldu bir tane daha var biraz toparlanalim alicaz onuda inşallah