Kimyasal gebelik mi

pamuk3419

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
777
228
25
Kızlar merhaba bugun doktoruma gittim 3 haftalık gebesin dedi kan kadar bişey dedi ultrasonda bende gördüm daha kese yok 2 hafta sonra idrara sıkışık şekilde bol su içerek gel dedi o zaman keseyi görürüz dedi sonrada kimyasal kadar dedi hocam kimyasal gebelik mi düşer mi dedim yok düşmez Allahın izniyle ben bebek küçük olduğu için kimyasal diyorum dedi size sorum kimyasal gebelik ultrasonda görünür mü?

Canım 3 haftalık gebelik kese bile gözükmez ultrasonda kimyasal gözükmez beta testi vermişssindir illa atıyorum beta testin 300 çıktı bugün 2 gün sonra iki katı yani 600 ve üstü ilerliyosa o kimyasal değildir

Canım ben beklenen adet günü beta verdim 75 çıktı 2 gün sonra tekrar beta verdim 202 çıktı bugunde doktora gittim işte doktor henüz kese yok ama gebelik var dedi ultrasonda banada gösterdi yani kese yok daha ama gebeliğin oldugu yeri gösterdi böyle gördüm bomboş değildi açıkçası onu demek istiyorum yani benimki kimyasal değil dimi

kimyasal veya değil denemez su an. benim doktorum değer 2400 olduğunda ve sağlıklı arttığında artık kimsayal gebelik ihtimali yok demişti. bu arada 3 hafta zaten kese görmek için cok erken bence stres olmayın. değeriniz güzel artmış. ben keseyi ilk regl gecikmesinin 10.günü yani 5+3te görmüştüm. çok sükür sağlıklı da ilerliyor

Usg de gebelik gördü ama kimyasal olsa görmezdi dimi

Maşallaj rabbim sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin inşallah

Usg de gebelik gördü ama kimyasal olsa görmezdi dimi
bu kadar düsük değerde sadece rahmin kalınlaştığını görmüstür diye düsünüyorum. ben 900lü değerde ilk ultrasona girdiğimde doktor sadece rahmin gebeliğe uygun olduğunu görmüstü. o yüzden o konuda bir sey diyemem. ama kimyasal gebelik embriyoda sağlıksız bir sorun olduğunda vücudun onu atmasıyla oluşuyor. yani daha kan pıhtısı sonucta bilemiyorum

Hayırlısı olsun deyip konuyu kafamda kapatmam lazım aslında doktor tek kelime söyledi diye karalar bağladım

Hayırlısı olsun deyip konuyu kafamda kapatmam lazım aslında doktor tek kelime söyledi diye karalar bağladım
ya bu bi süreç sonucta. kendinize güvenin. ben de kalp atısını duyana kadar hep korka korka gittim doktora. ama sükür her sey iyi ilerledi. kötü hikayelere odaklanmayın. inşallah güzel olur her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…