• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik mi?

coquette_

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
70
39
288
kızlar bu konuda tecrübelilerin yorumuna ihtiyacım var. sat 23 ekim dün idrarda çift çizgiyi görünce tahlil yaptırdım ve bhcg 63 çıktı. tabi daha 4 haftalık olduğundan ultrasonda görünmedi. dr bişey söylemek için erken 1hafta 10 gün bekleyeceğiz dedi. fakat dün gece sanki regl olacakmışım gibi sabaha kadar bel ve kasık ağrısı çektim acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum? kimyasal yaşayanlar bilgilendirebilir misiniz bu şekilde regl ağrısı şeklinde mi belirti veriyor? bi yandan erken sevinmek istemiyorum bi yandan da hamileyim çok karışık bir durum ne yapacağımı şaşırdım keşke bu kadar erken öğrenmeseydim :(

Kimyasal gebelik geçirdim hiç Birşey hissetmedim. Birden kanama ile düştü. Normal gebelikte de regl olacakmış gibi hamilelik belirtileri oluyor. Ben Normal gebeliğimde de bir şey hissetmedim 🦋 kaygıya gerek yok 10 gün sonra kese ve bebek görünür inşallah

Kimyasal gebelik geçirdim hiç Birşey hissetmedim. Birden kanama ile düştü. Normal gebelikte de regl olacakmış gibi hamilelik belirtileri oluyor. Ben Normal gebeliğimde de bir şey hissetmedim 🦋 kaygıya gerek yok 10 gün sonra kese ve bebek görünür inşallah
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah ❤️

kızlar bu konuda tecrübelilerin yorumuna ihtiyacım var. sat 23 ekim dün idrarda çift çizgiyi görünce tahlil yaptırdım ve bhcg 63 çıktı. tabi daha 4 haftalık olduğundan ultrasonda görünmedi. dr bişey söylemek için erken 1hafta 10 gün bekleyeceğiz dedi. fakat dün gece sanki regl olacakmışım gibi sabaha kadar bel ve kasık ağrısı çektim acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum? kimyasal yaşayanlar bilgilendirebilir misiniz bu şekilde regl ağrısı şeklinde mi belirti veriyor? bi yandan erken sevinmek istemiyorum bi yandan da hamileyim çok karışık bir durum ne yapacağımı şaşırdım keşke bu kadar erken öğrenmeseydim :KK43:
Kimyasal gebelikte normal adet olacağın tarih hamile gibi geciyo fakat adetinin bitim gününe denk gelen günde mutlaka kanaman oluyo yani 1 hafta içinde. Ama kimyasal gebelikte genelde sonuçlar kusuratli cikiyo senin kusuratli çıkmamış ama 69 çok az normal şartlarda şuan 2binleri bulmasi gerekiyordu ama doktorununda dediği gibi beklemekte fayda var kendini üzme ben şuan kimyasal geçiriyorum ve berbat bı durum

Back