• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi?

B-Feride

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
5
2
16
35
Merhabalar, herkese iyi geceler. Bayram ertesi moralim çok bozuk ve sizlere danışmak istedim. Eşimle tam 15 gün önce korunmadan birlikte olduk. Normalde korunuyoruz. Dün regl olmam gerekiyordu. Olduğumu zannettim ve bir kanama oldu fakat gün içinde adetim kesildi. Normalde çok düzenlidir. Ve sıkıntı yaşamam süreç içinde. etrafımdakiler yerleşme kanaması olduğunu düşündüler ben de test yaptım. Testler belli belirsiz çift çizgi. Tam olarak çift çizgi diyemem, ama belirginlik de yok değil.
Bayram sebebiyle hiçbir yer bulamadık. Bugün akşam üstü yaptığım için de laboratuvarların kapalı olduğunu en erken pazartesi sonuç alacağımızı söylediler.
İlk sorum, 15 gün önceki birliktelikten bir gebelik meydana gelmiş olabilir mi? Ve bu gebeliğin beta hcg değeri ne olmalıdır? Bu kanama kimyasal olabilir mi, 15 gün sürecinde bu yaşanabilir bir şey mi? Yarın halletmeye çalışacağım kan işini, ama pazartesine sarkabilir. Tecrübeli annelerden yardım almak istiyorum. Üç adet test yaptım ve hepsinde de ikinci çizgi görünüyor, sadece belirsiz. Beni bilgilendirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden çok teşekkür ederim

Değerin 2 günde bir takip edilmesi lazım. Yerleşme kanaması da olabilir gördüğünüz kan.
Testle koyulaşma var mı diye takip edebilirsin 2 günde bir.
Adetten 15 gün öncesi tehlikeli zamanlara denk geliyor ortalama olarak.

Değerin 2 günde bir takip edilmesi lazım. Yerleşme kanaması da olabilir gördüğünüz kan.
Testle koyulaşma var mı diye takip edebilirsin 2 günde bir.
Adetten 15 gün öncesi tehlikeli zamanlara denk geliyor ortalama olarak.
Merhaba teşekkür ederim. Yani gebelik oluşmuş olabilir öyle mi? Bir arkadaşımla görüştük, kanda çıkan beta değerine göre kimyasal olup olmadığını anlarlar yüksek ihtimal ve sonra keseye bakılır dedi. Ama kaçıncı haftada kese ultrasonda görünüyor bilmiyorum malesef. Süreç böyle mi işliyor

Merhaba teşekkür ederim. Yani gebelik oluşmuş olabilir öyle mi? Bir arkadaşımla görüştük, kanda çıkan beta değerine göre kimyasal olup olmadığını anlarlar yüksek ihtimal ve sonra keseye bakılır dedi. Ama kaçıncı haftada kese ultrasonda görünüyor bilmiyorum malesef. Süreç böyle mi işliyor
Evet öyle ama kimyasal olabilir de olmayabilir de beta değerinin 2 günde bir en az %60 artması sağlıklı gebeliğe işaret eder genelde. Kese görülmesi herkeste farklı olabiliyor ama genelde 2000 ve üstü değerde görülebiliyor ortalama 4-5. Haftalarda. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Testlerin fotoğrafini atsaydiniz keşke. Ne kadar silik oldugunu görurdük. Eger testinizde cizgi varsa hamilesinizdir. Bunun kimyasal olup olmadigini kanamanin tamamen gelmesiyle anlayabilirsiniz. Biraz pembe beya kahverengi kan gelip durduysa yerlesme kanamasi olabilir. 15 gun once girdiginiz iliskiden hamile kalmissinizdir muhtemelen cunku yumurtlama o zamanlar oluyor. Labaratuvarlar nasil kapali anlamadim yani bayram diye insanlar hasta olsa kapali sonra gelin mi diyecekler saşirtici...

Testlerin fotoğrafini atsaydiniz keşke. Ne kadar silik oldugunu görurdük. Eger testinizde cizgi varsa hamilesinizdir. Bunun kimyasal olup olmadigini kanamanin tamamen gelmesiyle anlayabilirsiniz. Biraz pembe beya kahverengi kan gelip durduysa yerlesme kanamasi olabilir. 15 gun once girdiginiz iliskiden hamile kalmissinizdir muhtemelen cunku yumurtlama o zamanlar oluyor. Labaratuvarlar nasil kapali anlamadim yani bayram diye insanlar hasta olsa kapali sonra gelin mi diyecekler saşirtici...
Merhaba teşekkür ederim bilgiler için. Biz bebek beklemiyorduk aslında, düşüncemiz yoktu. Ben bugün çok panik oldum. Keşke fotoğrafını çekseydim. Ama annem de pozitif olduğunu düşündü ikinci çizginin.
Benim aklım başıma kanamam olunca geldi, hatta kesilince. Saat de 4 olmak üzereydi. Ama özellerde yarın sabah sanırım hallolacak. Erkenden gidip şansımı deneyeceğim. Biz bebek istemiyor olsak da bugün çift çizgiye çok mutlu olmuştum. Şimdi kimyasal gebelikten korkuyorum, dün yaptığım ilk test belli belirsizdi. Ama bugünkü daha belirgindi. Umarım yarın sonuş alabilirim eşim de ben de uyuyamıyoruz şuan. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

Merhaba teşekkür ederim bilgiler için. Biz bebek beklemiyorduk aslında, düşüncemiz yoktu. Ben bugün çok panik oldum. Keşke fotoğrafını çekseydim. Ama annem de pozitif olduğunu düşündü ikinci çizginin.
Benim aklım başıma kanamam olunca geldi, hatta kesilince. Saat de 4 olmak üzereydi. Ama özellerde yarın sabah sanırım hallolacak. Erkenden gidip şansımı deneyeceğim. Biz bebek istemiyor olsak da bugün çift çizgiye çok mutlu olmuştum. Şimdi kimyasal gebelikten korkuyorum, dün yaptığım ilk test belli belirsizdi. Ama bugünkü daha belirgindi. Umarım yarın sonuş alabilirim eşim de ben de uyuyamıyoruz şuan. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

Bilirim o duyguyu 😂😂😍 inşallah yarin guzel haberlerinizi aliriz o zaman.

Kan verebildiniz mi ?

canım devlet hastanesinin acilinde kan verebilirsin bence hemen gidip ver benim de kanamalı gebeliğim vardı dış gebelik ihtimaline karşılık tüm tatil boyunca acilde gidip kan verdim gün aşırı sen de hamileyim ama kanamam var hcg baktırmak istiyorum de geri çevirmiyorlar zaten yapamazlar öyle bişi bi nevi sorumluluk bu çünkü

Back