• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi?

pinarozgur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
16
6
1
Arkadaslar oncelikle merhaba. Bu yaziyi yazip yazmamakta cok dusundum ama siz annelerin ve anne adaylarinin (iyi kotu tecrube yasayanlarinizin) yardimina ihtiyacim var. Hamilelik belirtilerim ozellikle yerlesme kanamasi denen kanamaya benzer kanamam oldu ve 1 gun surmedi suphelendim. Cuma gunu test yaptim ikincisi cok cok silik olmakla beraber idrar testim pozitifti. Sonra kan tahlili verdim ve beta-hcg degerim '8' cikti. Aile sagligi merkezindeki doktor cok ortada bi sayi hamile misin anlayamadm ama negatif degil degerin artar hamile isen dedi. Bende bu hafta cuma gunu kadin doguma gideyim dye dusundum belki kese filan iyice belli olur dye. Bugun ise siddeti fazla olmayan adet sancisi gbi sancim vardi kanamam basladi adet donemine denk geldi kimyasal gebelik olabilir mi bu? İlk bebegimi 6+4 iken kurtajla almislardi. Dusuk kanamasina benziyor bu kanama. Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim . simdiden tesekkurler :(

Bu duruma göre; gebelik hem kanda hemde idrarda çıkmış. Betahcg 8 çıkmış; düşük bir değerde olsa gebelik olmadan çıkacak bir değer de değil. Cuma günü 8 ise bugün 20 ve üstü bir değer çıkması lazım.
Kimyasal da olabilir tabi.
Maalesef düşük yapıyor da olabilirsiniz.
:(
Kanamanız çok mu fazla? İçinize sinmiyorsa bir kadın doğum aciline gidin.

Bu duruma göre; gebelik hem kanda hemde idrarda çıkmış. Betahcg 8 çıkmış; düşük bir değerde olsa gebelik olmadan çıkacak bir değer de değil. Cuma günü 8 ise bugün 20 ve üstü bir değer çıkması lazım.
Kimyasal da olabilir tabi.
Maalesef düşük yapıyor da olabilirsiniz.
:KK43:
Kanamanız çok mu fazla? İçinize sinmiyorsa bir kadın doğum aciline gidin.
Carsambaya randevu aldim cok tesekkur ederim. Kanamam fazla degil ama sancim cok maalesef lavaboda biraz parca geldikten sonra rahatlayabiliyorum sonra yine basliyo agri iyice icim temizlensn dye carsambaya aldim kurtaj olmak istemiyorum yine :(

Carsambaya randevu aldim cok tesekkur ederim. Kanamam fazla degil ama sancim cok maalesef lavaboda biraz parca geldikten sonra rahatlayabiliyorum sonra yine basliyo agri iyice icim temizlensn dye carsambaya aldim kurtaj olmak istemiyorum yine :KK43:
Çok küçük olduğu için normal kanamayla atarsın heralde. :( Demek ki sağlıksızmış. böyle erken düşüklerden sonra beklemeye de gerek olmuyor. Önümüzdeki dönemi değerlendirirsin artık. Üzülme; hayırlısıyla olur inşaallah.

Merhaba kizlar. Pazar gunu hamile oldugumu ogrendim daha cok yeniydi 31 cikti ptesi tekrar test yaptirdim 51 cikti acil doktoru 1 gunde guzel artmis %99 hamilesin dedi bugun yani 2 gun sonra 134 cikti acilde baska doktor vardi deger guzel artmis ama kimyasal 1500 olmadan hamilesin diyemem dedi boyle bisi mumkun mu

Back
X