• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik mi

Dilara0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
181
49
48
37
İyi Iyi günler kızlar aynı 20 sinde beta hcg yaptırdım 11.63 çıktı ve muayene de rahim duvarı kalınlaşmış dedi ve bugün yamı 23 nde 20.67 çıktı ama leke kanama yok dktr gebelik yükseliyor dedi bilgisi olan varmı.

Çok erken gitmişsin.Adetini 8 gün geçsin öyle git bence.Böyle 2 günde bir sürekli gitmek yıpratıcı.Adet olmazsan 3 5 güne zaten deger yükselmiş demektir.

Geç döllenme olmuş Can'ım bu ay belli ki.Biraz daha bekle adet olmazsa herşey yolunda demektir

Adetim geceki 9 gün bugün
Adeti 9 gün geçmesine rağmen o deger çok düşük ama artıyor.Bu da demek oluyor ki yumurtlama ve adet sizin dediğiniz günlerden sonra olmuş.Tarihler farklı çıkar ultrasona girince büyük ihtimal

Adeti 9 gün geçmesine rağmen o deger çok düşük ama artıyor.Bu da demek oluyor ki yumurtlama ve adet sizin dediğiniz günlerden sonra olmuş.Tarihler farklı çıkar ultrasona girince büyük ihtimal
Evet yükseliyor kimyasal gebelik hakkında bilgim yok

Evet yükseliyor kimyasal gebelik hakkında bilgim yok
Benim var Can'ım merak etme.Adet tarihin 4 5 gün öncesi oluyor. Bu durumda.Büyük ihtimalle Ovulasyon testi kullanmayıp kendin tahmin ederek ilişki yaşadın o yüzden düşğk gelmiştir deger.Normal yani herşey

Benim var Can'ım merak etme.Adet tarihin 4 5 gün öncesi oluyor. Bu durumda.Büyük ihtimalle Ovulasyon testi kullanmayıp kendin tahmin ederek ilişki yaşadın o yüzden düşğk gelmiştir deger.Normal yani herşey
SurprSürpriz oldu bana adet gecikmesi 4 gundu gundugündü öğrendim bugün 9 gün

Adetten önce ilişkide 4.5 gün önce ilişki yaşarsanmı oluyor kimyasal ben mi yanlış anladım canım

Adetten önce ilişkide 4.5 gün önce ilişki yaşarsanmı oluyor kimyasal ben mi yanlış anladım canım
Yok Can'ım normal vakitte normal hamilelik oluyor ama yerleşemiyor Rahmi'ne ve degerin adet dönemi düşerek kanamayla son buluyor buna deniyor

Kızlar ben de bugün acile gittim ağrım vardı kan verdim B hcg 175 çıktı doktor düşük değer dınlenmen gerek düşük olabilir dedi çocuk için var mı böyle yaşayıp da çocuğu tutunan acaba

Back