Kimyasal Gebelik mi?

oz_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
34
14
88
Merhaba kizlar, daha once 3 kez dusuk yaptim. Hic birinde kalp atisi olmasi. Yapilacak butun testler yapildi hic bir sorun bulunmadi. Profosore de gittim oda hic bir soun bulamadi. Neyse ben bu ay olmam gerekenden cok erken adet oldum. Ama bir gariplik sezdim kanamam hic azalmiyor gibiydi. Suphelendim test yaptim. Cok silkik cizgi cikti. Hemen doktora gittim. Bhcg 35 cikti. Progesteron 2.9. Dusuk yapmissin yani kimtasak gebelik dedi. Degerin dusecek git gide dedi. 2 gun sonra testi tekrarladik 55 cikti. Doktor olabilir falan dedi 4 gun sonra yine tekrar edecegiz dedi. Ama benim hamilelik belirtilerim git gide artiyor. Gogsum daha cok acimaya basladi. Mide bulantim basladi. Birde evde yaptigim testi 2 gunde bir tekrarliyorum her seferinde daha da koyu cikiyor cizgi. Sanki yine artiyor degerim. Kimyasal gebelik yasayanlar sizin de degeriniz artmismiydi boyle. Bide progesteron yeni hamilelikte kac olmali acaba? Bilen var mi? Doktor progesteron 2.9 olunca dusuk olmus dedi.:((

benimde testimde silik çizgi çıkmıştı. ve o ay korunmayı yeni bırakmıştım. Ve ne yazık ki aşırı ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdiğimden hem damardan hem ağızdan yoğun antibiyotik kullanmıştım. Zaten o ayda hamilelik beklemiyordum. İdrar testini tekrarlamama rağmen siliklik ne arttı ne azaldı. Sonra yeter deyip kanda net belli olur dedim ama o da 35 çıkınca şaşırdım. var da demek değil yok da demek değil çünkü. Bir laborant tanıdığıma danıştım. o tutmamış bir gebelik ya da düşük bir ihtimal çok erken gebeliktir dedi. Bırak düşsün o bebek düşmesi gereken sıkıntılı bir gebelik olabilir dedi. Bir hafta içinde düşmezse doktor müdahalesi gerekebilir dedi. 3 gün sonra şiddetli kanama ve ağrı ile düşük yaptım. O tanışım aşırı ilaç kullanımının da bebeği baskılamaış olabileceğini söyledi.

Ama başka bir tanıdığım kendisine 38 ile hayırlı olsun dendi gebe çıkmadı, eltisi 27 ile testleri de koyulaşınca gebe olduğu ortaya çıktı. Sizinki yükseldiğine göre erken gebelik olabilir. Progestan değeri de belki riskiniz yüzünden yüksektir.

benimde testimde silik çizgi çıkmıştı. ve o ay korunmayı yeni bırakmıştım. Ve ne yazık ki aşırı ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdiğimden hem damardan hem ağızdan yoğun antibiyotik kullanmıştım. Zaten o ayda hamilelik beklemiyordum. İdrar testini tekrarlamama rağmen siliklik ne arttı ne azaldı. Sonra yeter deyip kanda net belli olur dedim ama o da 35 çıkınca şaşırdım. var da demek değil yok da demek değil çünkü. Bir laborant tanıdığıma danıştım. o tutmamış bir gebelik ya da düşük bir ihtimal çok erken gebeliktir dedi. Bırak düşsün o bebek düşmesi gereken sıkıntılı bir gebelik olabilir dedi. Bir hafta içinde düşmezse doktor müdahalesi gerekebilir dedi. 3 gün sonra şiddetli kanama ve ağrı ile düşük yaptım. O tanışım aşırı ilaç kullanımının da bebeği baskılamaış olabileceğini söyledi.

Ama başka bir tanıdığım kendisine 38 ile hayırlı olsun dendi gebe çıkmadı, eltisi 27 ile testleri de koyulaşınca gebe olduğu ortaya çıktı. Sizinki yükseldiğine göre erken gebelik olabilir. Progestan değeri de belki riskiniz yüzünden yüksektir.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun birdaha kan verdim sonuc bekliyorum ama umidim yok. Belirtilerim hep gitti sanki. Gogus agrim faan gecti. Kismet artik. Allah ne verirse hayirlisini versin

Simdi sonucu aldim 186 olmus. Doktora gidicem birazdan. Bakalim ne diyecek.
31.05 de 35
02.06 da 55
06.06 da 186 bhcg degerlerim. Kanamam cok azaldi. Sadece kahverengi lekeler vaf. Umarim devam eden bir gebeliktir:dua:

Back