Kimyasal Gebelik mi yaşıyorum?

Azrayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
3
0
28
Hanımlar merhabalar benim 11 gündür hastalığım gecikiyor bende bunun üzerine kan testi verdim kan ve idrar testi pozitif çıktı. İki testin ardından doktora gittim ve ultrasondan bakıldı rahim duvarim ince ve henüz kesenin oluşmadığını ve bunun ;
- geç döllenme
- dış döllenme
- kimya gebelik ,
Olabilecegini bunları kan testi ile takip edeceğimizi söyledi dün.
Bugün benim kanamam başladı hafif adet kanaması kırmızı pembe tonlarında ardından doktora yazdığımda bana tekrar kan testi vermem gerektiğini ona göre bunun bir kimyasal gebelik mi yada yerleşme kanaması mi olduğuna karar veririz dedi. Kana baktirdim hemen ancak doktorum msj geri dönmedi merakdan öleceğim artık. Aynı durumu yaşayan var mı ne olur sizce bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
bHCG SONUÇLARIM :
CUMA - 7.24
PAZARTESİ- 21.9
ÇARŞAMBA- 31.90
Çok düşük ilerlediğini düşünüyorum bu kadar adet gecikmesine göre.

Merhaba idrar testiniz koyumuydu yoksa silikmi çıktı değer çok düşük ama geç döllenme olabilir artış çokta kötü değil 2 gün sonra yapacağınız kan testinde net belli olur inşallah sağlıklı hamileliktir.

11 günlük gecikmeye göre değerleriniz baya düşük geç döllenme bir ihtimal ama inşallah gönlünüze göre olur

Silik çıktı . aslında kaza oldu ertesi günü hapi kullanmama rağmen bir buçuk yaşında bir kızım var henüz hazır dahi değilim bu sabah da yoğun bir kanamam oldu adet kanaması gibi . Yerleşme kanaması bu kadar yoğun olmaz herhalde

Eklentiler

• IMG_20220519_064700.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 103
Kimyasalda silik çıkıyor diye duymuştum yerleşme kanaması değilde adet olmuşsunuz gibi. Kızınız çok küçükmüş inşallah hazır olduğunuz zaman nasip olur.

3. gün artışınız az olmuş takip yapın ama kimyasal gibi duruyor

Ne yasadiniz? Ben de ilk 31 ikinci 47 cikti, ama son adetimin ilk gunu 17 nisan, kimyasal oldugunu soyluyor doktor ama mide bulantisi vs yasamaya basladim, bugun de kahverengi akıntı geldi

Yaa cok uzuldum ama sukret dis gebelik degilmis benim adetin 3.gunu 8.8 sonra 16 , 19 ve 22 cikti 2 gun arayla yarin doktora gitcem dis gebelik diye cok korkuyorum

Aynı durumulari yaşıyoruz sonuç noldu kimyasal gebelik mıymış yoksa dış gebelik mk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…