Hanımlar merhabalar benim 11 gündür hastalığım gecikiyor bende bunun üzerine kan testi verdim kan ve idrar testi pozitif çıktı. İki testin ardından doktora gittim ve ultrasondan bakıldı rahim duvarim ince ve henüz kesenin oluşmadığını ve bunun ;
- geç döllenme
- dış döllenme
- kimya gebelik ,
Olabilecegini bunları kan testi ile takip edeceğimizi söyledi dün.
Bugün benim kanamam başladı hafif adet kanaması kırmızı pembe tonlarında ardından doktora yazdığımda bana tekrar kan testi vermem gerektiğini ona göre bunun bir kimyasal gebelik mi yada yerleşme kanaması mi olduğuna karar veririz dedi. Kana baktirdim hemen ancak doktorum msj geri dönmedi merakdan öleceğim artık. Aynı durumu yaşayan var mı ne olur sizce bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
bHCG SONUÇLARIM :
CUMA - 7.24
PAZARTESİ- 21.9
ÇARŞAMBA- 31.90
Çok düşük ilerlediğini düşünüyorum bu kadar adet gecikmesine göre.
- geç döllenme
- dış döllenme
- kimya gebelik ,
Olabilecegini bunları kan testi ile takip edeceğimizi söyledi dün.
Bugün benim kanamam başladı hafif adet kanaması kırmızı pembe tonlarında ardından doktora yazdığımda bana tekrar kan testi vermem gerektiğini ona göre bunun bir kimyasal gebelik mi yada yerleşme kanaması mi olduğuna karar veririz dedi. Kana baktirdim hemen ancak doktorum msj geri dönmedi merakdan öleceğim artık. Aynı durumu yaşayan var mı ne olur sizce bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi
bHCG SONUÇLARIM :
CUMA - 7.24
PAZARTESİ- 21.9
ÇARŞAMBA- 31.90
Çok düşük ilerlediğini düşünüyorum bu kadar adet gecikmesine göre.