Kimyasal gebelik mi yaşıyorum? kimler yaşadı yardım edebilir misiniz

Inspiredbynature

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
19
2
24
Arkadaşlar merhaba bir yıldır evliyiz geçen ay ilk defa korunmadık ve sonrasında adet görmeden bir çok belirti yaşadım. Şüphelenip adet olmam gereken gün kan testi verdim ve hcg 18 çıktı. Sonrasında 8 gün sonra yaptığımda 123 çıktı ve doktorum sağlıksız bir durum olduğunu iki gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Test verdim ve hcg 333 çıktı. Tabiki doktor da dahil umutlandık. İki gün sonra tekrar ettim ve dün 325 çıktı. Çok şaşırdım hiç beklemiyordum, kimyasal gebelik geçirenlerin çoğu daha düşük hcg ile sonlanmış acaba benim ki fazla olduğu için hcg bin düşmesini beklerken daha mı geç adet olucam. Tahmini kaç gün sonra adet olurum ve yeni adet düzenim kanamanın başlayacağı ilk gün mü kabul edilicek?

Merhaba benim adetim 2-3 gün gecikmişti kan verdim 32 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 9 çıkmıştı akabinde de kanama oldu zaten sizin yüksek olduğu için daha uzun sürer kanamanın gelmesi

Degerler tamamen dusunce adet basliyor benim en son 180 e filan cikmisti degerler dustu tamamen. 10 15 gun sonra oldum adet

Daha dogrusu soyle soyleyim son adetimle kimyasal gebelik yasadiktan sonraki adetim arasinda 38 gun vardi normalde adetlerimin arasi 27 gun oluyor 10 gun gec oldum

7 Şubat'ta kanamam başladı kızlar ilk iki gün çok sancılı geçti ve yoğun pıhtılı bir kanamam oldu.
Tam kan sonucunuzun olduğu gönderiye durumunuz nedir yazacaktım bu mesajınızı gördüm değerlerde umut arayanlardan biri olarak :KK43: ben kimyasalda hastaneye gidip ağrı kesici serumlar takmıştım yani normaldir diye düşünüyorum ama siz yine adetten sonra gitmişsinizdir umarım kontrole geçmiş olsun Allah sağlıklı hamilelikler versin inşallah

Arkadaşlar merhaba bir yıldır evliyiz geçen ay ilk defa korunmadık ve sonrasında adet görmeden bir çok belirti yaşadım. Şüphelenip adet olmam gereken gün kan testi verdim ve hcg 18 çıktı. Sonrasında 8 gün sonra yaptığımda 123 çıktı ve doktorum sağlıksız bir durum olduğunu iki gün sonra tekrar test vermem gerektiğini söyledi. Test verdim ve hcg 333 çıktı. Tabiki doktor da dahil umutlandık. İki gün sonra tekrar ettim ve dün 325 çıktı. Çok şaşırdım hiç beklemiyordum, kimyasal gebelik geçirenlerin çoğu daha düşük hcg ile sonlanmış acaba benim ki fazla olduğu için hcg bin düşmesini beklerken daha mı geç adet olucam. Tahmini kaç gün sonra adet olurum ve yeni adet düzenim kanamanın başlayacağı ilk gün mü kabul edilicek?
Tatlım öncelikle merhaba sana kısaca şöyle anlatayım. Daha 6 gün önce sol kasık ağrısı sebebiyle ve bunu da regl ağrısından ayırıp gebelik testi yaptım pozitif çıktı. İnanamadim çünkü bende polikistik over var daha 1 senelik evliyim. Gittiğim doktorlar normal yolla gebe kalma sansimin biraz düşük olduğunu söyledi. Pozitif olunca inanamadim bir test daha yaptım pozitif. Tabii hemen kan vermeye gittim B-HCG değerim 76 yani pozitif çıktı gebeliğim daha yeni başladığı için kese görünmedi ama rahimde kalınlaşma başlamıştı. İki gün arayla kan vermeye gittim sırasıyla 76-66-28 olarak değerlerim düştü ve şu anda gebelik sonlandı. Öncelikle şunu belirteyim kimyasal gebeliği kadınların %30 u farketmeden yaşıyor. Kimyasal gebelik düşük bile değil. Çünkü bebek ve kese henüz oluşmamis. Başlamaya meyil etmiş ama sperm tarafından tam dollenemeyen yumurta rahme tutunamayip kan yoluyla gidiyor. En azından sevinmeliyiz ki bunu yaşayanlar adına konuşuyorum demekki yumurtluyorsunuz demek ki eşinizin spermi yumurtayı dolleyebilecek kadar sağlıklı ve demek ki normal yollarla gebe kalmak mümkün ve ayrıca kimyasaldan hemen sonraki 2 haftalık süreçte yeniden gebe kalma sansiniz yüksek.ve kimyasaldan sonra kanamanin gerçekleşmesi değerlerin sifirlanmasiyla değil değerin 10 ve altına inmesiyle başlar değer nasıl ki sağlıklı bı gebelikte 2 kat yükselerek ilerler sağlıksız gebelikte ilk etapta çok az bı oynama ve sonrasında 2 kat düşerek devam eder. Geçmiş olsun diliyorum başta kendime ve sana 🌸

Merhaba benim adetim 2-3 gün gecikmişti kan verdim 32 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 9 çıkmıştı akabinde de kanama oldu zaten sizin yüksek olduğu için daha uzun sürer kanamanın gelmesi
Merhaba kimyasaldan ne kadar süre sonra gebe kaldınız acaba?

X