Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıklı olsun doğru zamanda inşallah :)Merhaba, 2 günde en az 2 katı ya da %66 oranında artış beklenir sağlıklı gebelik için. Ama daha önce bu sayfada birden yükselen betalarda gördüm. Bence kanaman yoksa 4 gün bekle tekrar kan ver. Hayırlısı olsun
Ne yaptınız durumunuzda bir değişiklik var mımerhaba kızlar, beta hcg sırasıyla
15.09.24: 5
18.09.24: 71
20.09.24: 87.43
22.09.24: 94.97
bu şekilde yavaş artan hcg değerleriyle gebe kalanınız var mı ya da ne gibi sonuçları oldu kimyasal gebelikle mi sonuçlandı son adet tarihim 24 ağustos kanama olmadı hiç
Ne yaptınız durumlar nasıl sürecimiz devam ediyor mumalesef yok, değerlerim 2 gün arayla 123, 2 gün sonra 176 olarak devam etti dış gebelik olabilir dedi bu kez doktor çok korkuyorum ve üzgünüm...
Sonucu ne oldu acaba ? Bende aynı durumu yaşıyorum da dış gebelikten şüpheleniyorlar.Ne yaptınız durumunuzda bir değişiklik var mı
Merhaba benim kesemin şekli bozuldu kanama başladı ve adet kanaması gibi devam edip düşük oldu maalesef umarım sizin sorun yokturSonucu ne oldu acaba ? Bende aynı durumu yaşıyorum da dış gebelikten şüpheleniyorlar.
Merhaba benim kesemin şekli bozuldu kanama başladı ve adet kanaması gibi devam edip düşük oldu maalesef umarım sizin sorun yoktur
Benim kanamam var ama değerlerim hep sabit olduğu için ne olduğu belli değil şu anlıkMerhaba benim kesemin şekli bozuldu kanama başladı ve adet kanaması gibi devam edip düşük oldu maalesef umarım sizin sorun yoktur