kimyasal gebelik mi geçiriyorum

applymom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
3
2
26
merhaba kızlar, beta hcg sırasıyla
15.09.24: 5
18.09.24: 71
20.09.24: 87.43
22.09.24: 94.97
bu şekilde yavaş artan hcg değerleriyle gebe kalanınız var mı ya da ne gibi sonuçları oldu kimyasal gebelikle mi sonuçlandı son adet tarihim 24 ağustos kanama olmadı hiç

Merhaba, 2 günde en az 2 katı ya da %66 oranında artış beklenir sağlıklı gebelik için. Ama daha önce bu sayfada birden yükselen betalarda gördüm. Bence kanaman yoksa 4 gün bekle tekrar kan ver. Hayırlısı olsun❤️

Merhaba, 2 günde en az 2 katı ya da %66 oranında artış beklenir sağlıklı gebelik için. Ama daha önce bu sayfada birden yükselen betalarda gördüm. Bence kanaman yoksa 4 gün bekle tekrar kan ver. Hayırlısı olsun❤️
hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıklı olsun doğru zamanda inşallah :)

merhaba kızlar, beta hcg sırasıyla
15.09.24: 5
18.09.24: 71
20.09.24: 87.43
22.09.24: 94.97
bu şekilde yavaş artan hcg değerleriyle gebe kalanınız var mı ya da ne gibi sonuçları oldu kimyasal gebelikle mi sonuçlandı son adet tarihim 24 ağustos kanama olmadı hiç
Ne yaptınız durumunuzda bir değişiklik var mı

malesef yok, değerlerim 2 gün arayla 123, 2 gün sonra 176 olarak devam etti dış gebelik olabilir dedi bu kez doktor :KK43: çok korkuyorum ve üzgünüm...

Merhaba arkadaşlar ben 2 buçuk senelik evliyim polikistik over sendromu var geçen sene kimyasak gebelik oldum suanda aynımı oluyo diye baya kötüyüm adetim bir hafta geçti son 4 aydır düzenli oluyodum test yaptım silik çıktı kan verdim dün saat 4 te değer 19.16 çıktı dayanamadım tani korkumdan bugün tekrar test verdim değer 21.19 çıktı göğüslerimde acı kasıklarımda ağrı miğfe bulantıdı halsizlik tüm belirtiler var ama yine kimyasal gebelikmi oluşuyo yardım edin ilkinde canım çok yanmıştı piskolojimok berbattı iki gündür durmadan ağlıyorum sevinemiyorum bilen benimle paylaşsın lütfen herkese teşekkür ederim şimdiden

Merhaba benim kesemin şekli bozuldu kanama başladı ve adet kanaması gibi devam edip düşük oldu maalesef umarım sizin sorun yoktur

Merhaba benim kesemin şekli bozuldu kanama başladı ve adet kanaması gibi devam edip düşük oldu maalesef umarım sizin sorun yoktur
Benim kanamam var ama değerlerim hep sabit olduğu için ne olduğu belli değil şu anlık :KK43:

X