Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik mi beta hcg artışı nasıl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Happy94

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
29
18
Merhabalar arkadaşlar. Reglime 4-5 gün kala(yumurtlamamı bilmiyorum) sağlık problemlerim için kan verirken ilaç kullanacağım için beta hcg gebelik testi de yaptılar kanda. Ve sonuç 9,5 çıktı. İlaç kullanmaya devam etmememi takip dediler. Hemen endokrine gittim. Zehirli guatr hastasıyım daha yeni tedavi için başlamıştım. Bir buçuk gün sonra tekrar bakıldı. 26,1. Ve üç gün sonra bakıldı 70,6 yani artış yavaşlamış mı oluyor. Ve bugün itibariyle sabah çok hafif bulantılarım ve kasık bel ağrılarım vardı kesildi. Böyle yaşayan var mı.
Çünkü ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde reglime iki gün kala 265 dört gün sonra ise 1334 li değerler vardı..sağlıklı bir doğum oldu şükürler olsun.
Şuna kafam karıştı. Sürpriz bir haber ama olursa da öyle sevinirim ki… anlatamam…

yoo normal bence. her zaman aynı hızda artmaz ki. yeterli düzeyde artması yeterli onun dısında bazen hızlı bazen yavas artar. takılmayın ona. kimyasal, dış gebelik vs demek için daha çok erken

yoo normal bence. her zaman aynı hızda artmaz ki. yeterli düzeyde artması yeterli onun dısında bazen hızlı bazen yavas artar. takılmayın ona. kimyasal, dış gebelik vs demek için daha çok erken
Bilemiyorum inşallah öyledir ama varsa bu tarz taşıyan yine de duymak istiyorum .

Bilemiyorum inşallah öyledir ama varsa bu tarz taşıyan yine de duymak istiyorum .
Bir de ağrı ya atanmıştım geçen sene.. memleketimi çok özlemişim gelince anladım. Dedim bişey olsa da tekrar geri gelsem. Hamilelik ve doğum izni ilaç gibi gelir bana 🥲🥲

X