Kimyasal gebelik mi ? Anlayanlar bir bakabilir mi

Yenigelin34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
69
28
3
29
Ben bu ay ki adetimden hic birsey anlamadim. Ayın 11 de pembe akıntım başladi ve bir hafta kadar sürdü o günlerde test yaptim pozitif cikti kimyasal gebelik olabilir diye dusundum ama adetim bir türlü sökülmedi. Bir haftanın sonunda 4 gün kadar bir pedin yarısını dolduracak kadar aşırı olmayan kanamam oldu. Hamilelik düşünmüyorum şu zamanlar zaten 1 yaşında bebegim var emiyor. Kanamam olunca biraz rahatladim ama bende halsizlik bulanti kusma gibi belirtiler basladi dun bir test daha yaptım biraz silikleşmiş gibi geldi bana başta ama 1 gün bekleyince yaptığım ilk testle hemen hemen aynı koyulaşti anlayan bi baksın yorum yapsın lutfen. Üstteki ilk yaptığım test alttaki dünkü

Eklentiler

• 20230321_185233.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı olsun canım beş dakika içinde çıktıysa gebesin yerleşme kanaması olmuş olabilir

Tesekkur ederim canm ikinci cizgi her ikisinde de ayni cikti ama ben kimyasal olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…