Kimyasal gebelik korkusu

Edda19

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
77
21
38
31
Merhaba arkadaslar bir sene once kimyaaal gebelik gecirdim simdi adetim iki gun gecikince test yaptim silik cizgi cikti ertesi gun kan verdim Beta 67 cikti doktor değer dusuk dedi ve yine o korku sardı icimi ayni seyleri yasamak ayni hayal kirikligi sasirdim. Pazartesi tekrar kan ver bakalim dedi. Simdi tek umudum ilk yasadigim kimyasal gebelikte lekelenmem vardi surekli simdi oyle bisey yok leke kanama vs. Yani aklima takilan su boyle lekesiz kanamasiz flnda kimyasal gebelik suphesi olur mu bilen arkadaslar yardimci olirsaniz cok sevinirim

Benim adetim 5 gün geçince testte pozitifti bir hafta sonra doktora gidecektim ama kanamam olmuştu öyle düştü. Daha snra yine bir hafta adet gecikmesi sonrası pozitif görünce kanda değerim 70lerdeydi ondada değer yukselmedi düştü sağlıklı iki gebelik geçirdim iki çocuğum var ve hamile kalmaktan korkarken şuan adet günüm gelmesi gereken zamanda biontech aşı oldum adetim gecikti aşıdan sandım ama resmen test dün pozitif çıktı hiç beklemiyordum ben

İnsan boyle seyler yasayinca pozitifi bile gorse sevincini tam yasayamiyo malesef insallah guzel haberler aliriz

İnsan boyle seyler yasayinca pozitifi bile gorse sevincini tam yasayamiyo malesef insallah guzel haberler aliriz
Yani umarım senin için güzel haber olur güzel ilerler. Benim sağlıklı ilerlerse 3. Çocuğum olacak ve hiç olanda yoktu yani bidaha düşünmüyordum gelen Allah'tan

Yani umarım senin için güzel haber olur güzel ilerler. Benim sağlıklı ilerlerse 3. Çocuğum olacak ve hiç olanda yoktu yani bidaha düşünmüyordum gelen Allah'tan
Olursa benimde 3. Olacak insallah kimyasal gebelik olanda hic aklimizda yokken oldu yinede cok sevindim ama nasip olmadi sonra tabi istemedim bende korktum bi cesaretlendim olsun dedim bakalim hayirlisi artik

Olursa benimde 3. Olacak insallah kimyasal gebelik olanda hic aklimizda yokken oldu yinede cok sevindim ama nasip olmadi sonra tabi istemedim bende korktum bi cesaretlendim olsun dedim bakalim hayirlisi artik
Yaa gercektenmi 3.cocuk olacak yani araları ne kadar nasıl cesaret ettiniz ben dünden beri çok kötüyüm eşim çok kızıyor böyle davranmama

İlk kizim oldu premature dogdu suan 7 yasinda daha o dort aylikken oğluma hamile kaldim tabi öğrendigimde bayılmistim kizimda hem hamilegim cok kotu gecti hemde ustune erken doğum ve tekrar hamilelk şoka girdim oğlumda 6 yasinda yani zorun zorunu gordugum icin var galiba cesaret

Oyy maşallah ben çok korkuyorum ya bilmiyorum hiç düşünmüyordum iki kızım var benimde biri 6 diğeri 2 yaşında fazla bel ağrım var ve sağ boşluğum arada aciyor hayırlısı olsun artık 30.da kadın doğuma gideceğim ögüne kadar bekleyeceğim varsa eğer bata göre 6+4 olacak doktor yorumlar artik

Burda o kadar okuyoruz ki kimyasal gebelikten 3 4 ay sonra sağlıklı bir hamilelik geçiren. Bence keyfini çıkartıp bekleyin. Aynı yerde aynı saatler de yaptırın kan testi akışına bırakın

Bu kimyasal gebelik nasil belli oluyor. Adetim 6 gun gecikti beta hcg 1500 cikti. Doktor haftaya gorecek

Bu kimyasal gebelik nasil belli oluyor. Adetim 6 gun gecikti beta hcg 1500 cikti. Doktor haftaya gorecek
Bnm adet olmadan bir iki gun once lekelenmem basladi ve devam etti adet olmadim test yaptim pozitif cikti kan verdim ordada beta hcg 225 cikti lekelenmem devam ediyodu tabi doktora soyledim iki gunde bi kanda betaya bakalim dedi iki gun sonra 300 cikti yeteri kadar yukselmemisti geri ztn deger dusmeye basladi ve kanamam oldu dusuk yaptim

Masallah senin degerin cok iyi kimyasal gebelikte o kdr deger cikmiyo sagliklidir bebisin
Bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim gecikmenin 7. Gunu kanama oldu bu ay yine hamile kaldim gecikmenin 6. Gunu kan verdim 1113 cikti bugun gecikmenin 8. Gunundeyim hala kanama yok yine olur diye korkuyorum sizce benim degerimde iyimi

Bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim gecikmenin 7. Gunu kanama oldu bu ay yine hamile kaldim gecikmenin 6. Gunu kan verdim 1113 cikti bugun gecikmenin 8. Gunundeyim hala kanama yok yine olur diye korkuyorum sizce benim degerimde iyimi
İnsallah sağlikli gebelik olur onemli olan degerin iki gunde bi iki kati artmasi lekelenme kanama yoksa insallh bisey olmaz saglikla kucagina alirsin yavrunu mide bulantin fln var mi peki

İnsallah sağlikli gebelik olur onemli olan degerin iki gunde bi iki kati artmasi lekelenme kanama yoksa insallh bisey olmaz saglikla kucagina alirsin yavrunu mide bulantin fln var mi peki
Hayir hic birsey yok şuan başka kan testide vermedim pazartesi doktora gidicem bakalim bugun gecikmenin 13. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…