- 9 Ocak 2020
- 198
- 233
- 18
- 27
Başlıkta görüldüğü gibi iki gün önce 42 olan degerim bugun 12 düşmüş... Ve ben üzülmekle beraber buna sükredecek hale geldim.. İki kimyasal bir dış gebelik oldu sana kadar 8 aylık evliligimde. Rabbim kimseye hic birini yasatmasın.. Kimyasal için önereceginiz testler varmı kızlar. Kahroluyorum cumartesi doktora gidip bu meseleyi arastrtcam. Hamileleri gördükce özeniyorum kendi karnıma bakıyorum ayna karsısında. Ya kafayı yiyeceğim ya da coktan yedim farkında degilim. Fikirlerinize ihtiyacım var. En cok suan. Sadece esime ve size söylemiştim hcg sonucumu. Diyorumki allahtan kimseyle paylasmadım. Cevrem baskıcı ve sanki cocugum olunca onlar bakacakmıs gibi hani cocuk yokmu. Dıs gebeligi gebelikten sayma. Sen kendini cok kaptırmıssın hamilelik yasamadın diyenler bile var. Dıs gebelik için düsünebiliyomusunz.ben kalbi atarken tüple birlikte aldırdım ve sonrada bu cümlelere maruz kaldım. Neymis filancı komsu da yasamıs da sonra hemen toparlanmıs. Ameliyat acısını bile dogru düzgün yasamadım bunların yüzünden