N nilayy17 Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2023 27 20 2 Nisan 2023 Konu Sahibi nilayy17 #1 merhaba BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu?
merhaba BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu?
L Lmntbrdgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 7.743 9.204 2 Nisan 2023 Konu Sahibi nilayy17 #2 nilayy17 .!.: merhaba BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben geçen ay geçirdim. HCG değerim adetten 2 önce 11 çıktı adetim 3 gün geçti kanamam başladı
nilayy17 .!.: merhaba BAT 4 Nisan bugün kan verdim hcg 25 çıktı.. bir sorum olacak, adet tarih geçtikten sonra kimyasal gebelik ihtimali yinede devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben geçen ay geçirdim. HCG değerim adetten 2 önce 11 çıktı adetim 3 gün geçti kanamam başladı