Hadi hayırlara vesile olur inşallahiki gündür rüyamda hamile oldugumu görüyorum. dün bana doktor 5 haftalık hamilesiniz diyordu. bugunde böyle bir yaşlarnda kumral bi erkek bebek gördümbenimmmiş ama kızda oalblr emn değilm erkek gibiydi D:
hedef temmuzHadi hayırlara vesile olur inşallahBenim bu aralar pek tadım yok nedense. Çocuk mocuk görmeyi bırak korkulu rüyalar görüyorum.
Ha bu arada dün civanperçimine başladım. Günde 1 tane içeyim bakalım. Yalnız tadı berbatSoğan suyunu tercih ederim şahsen
Sanırım bu çay rahim duvarını kalınlaştırıyor. Çünkü rahim duvarı kalınlığı olanlar içmesin denmiş saraçoğlunun gönderdiği notta. Ama hamileler için de sakıncalı tam kavrayamadım. Bu aydan çok umudum yok zaten. Takılıyorum öyle çaylar maylar
minnos sen çalşmıyomusun ev hanımımısın :)Hadi hayırlara vesile olur inşallahBenim bu aralar pek tadım yok nedense. Çocuk mocuk görmeyi bırak korkulu rüyalar görüyorum.
Ha bu arada dün civanperçimine başladım. Günde 1 tane içeyim bakalım. Yalnız tadı berbatSoğan suyunu tercih ederim şahsen
Sanırım bu çay rahim duvarını kalınlaştırıyor. Çünkü rahim duvarı kalınlığı olanlar içmesin denmiş saraçoğlunun gönderdiği notta. Ama hamileler için de sakıncalı tam kavrayamadım. Bu aydan çok umudum yok zaten. Takılıyorum öyle çaylar maylar
şimdi soğan kürünü adetin bittikten sonra başlayacaksın. 10 gün yapsan yeter. O da işte anca yumurtlama zamanına geliyor.hedef temmuztemmuzda nolcak bakalım. soğan suyunun etkisi olcakmı. benmde belli olsun bu ay snra ara vercem ya. diyete başlıcam kür yapcam yapamıyorm hamileler yapmasn diyor. ya ihtimal varsa diyorm ya bişi olursa diyorm delircem bu ayda tutmadysa bi iki ay ara vercem zayıflıycm snra denerz zaten kurban bayramı için karadeniz turu alcaz hamile kalrsam nası gezerm dağ tepe bayır bilmiyorm
aa ne iş yapıon tatlımşimdi soğan kürünü adetin bittikten sonra başlayacaksın. 10 gün yapsan yeter. O da işte anca yumurtlama zamanına geliyor.
Biz de kurban bayramı öncesine karadeniz turu almıştık ama iptal edicez. Yazın çok düğün var bizim de telaşelerimiz fazla.
Çalışıyorum canım.
devlette memurum canım. sen?aa ne iş yapıon tatlım
bende modelistim canm tüm gün pc de belli oldugu üzeredevlette memurum canım. sen?
aaa süpermiş bayıldımbende modelistim canm tüm gün pc de belli oldugu üzere
Kz negatf cıkar zaten 1.20 değereinaaa süpermiş bayıldımBen de bildiğin klasik memur işte aynen tüm gün bilgisayarda
Labquıck marka gebelik testlerim geldi. Ben hemen bi tane yaptım. Negatif çıktı
işte negatifken bi testi deneyeyim dedim.Kz negatf cıkar zaten 1.20 değereinboşa harcama
Hahahaişte negatifken bi testi deneyeyim dedim.
Di mi bugün bat 9... aradaki kanamam neyin nesiydi bilmiyorum ve onu direk yok sayıyorum. Ama bu ay gecikir benim. Öyle tahmin ediyorum. O yüzden gecikince bana sevinmek yokHahahabenmde bata 9 gun var bugun 5 e fln düşssede testmi yapsam
bana sevinmek vr ama gecikirseDi mi bugün bat 9... aradaki kanamam neyin nesiydi bilmiyorum ve onu direk yok sayıyorum. Ama bu ay gecikir benim. Öyle tahmin ediyorum. O yüzden gecikince bana sevinmek yok
canım sen söylemesen bile çewrenden birileri illaki söylüyor gizlenemiyor ki bide 3 senelik ewliyim 2 senedir çocuk istiyoruz türk toplumunı da biliyosun ewlenir ewlenmez çocuk derler zaten istemesen bile bak bak olmuyo da söylemiyor derler saklamak zor yani :) aldirmiyorum milletin ne dedigine de zayiflikla alakasi war mi onuda bilmiyorum. Hayirlisi artikYok be ne alaka.. Fazla kilo Gebeliğe engel ama zayıflığı hiç duymadım. Aman kimseye söylememek lazım aslında çocuk düşündüğünü. Ben de dayanamamış biraz söylemiştim ama pişman oldum ona bile. Ailem dışında 4 arkadaşım biliyor. Ona bile gerek yokmuş aslında.
hamile kaılnca ilk 3 ay da yine herkese söylememek lazım
hahaha keske olsaaa :) verecek o kdr cok insan warki cewremde bi almaya calisan benimkız kşke kilo transferi olsa
nutella ye nutella kaşıkla hahshshahahaha keske olsaaa :) verecek o kdr cok insan warki cewremde bi almaya calisan benim
evet bana da başladılar benim de 1 seneyi geçti, kısmet diyorum soranlara... Aldırmamak lazım ama bilmiyorum ben galiba biraz da çok sinirliyim. En ufak bişey deseler kafam atıyo, çaktırmıyorum o ayrıcanım sen söylemesen bile çewrenden birileri illaki söylüyor gizlenemiyor ki bide 3 senelik ewliyim 2 senedir çocuk istiyoruz türk toplumunı da biliyosun ewlenir ewlenmez çocuk derler zaten istemesen bile bak bak olmuyo da söylemiyor derler saklamak zor yani :) aldirmiyorum milletin ne dedigine de zayiflikla alakasi war mi onuda bilmiyorum. Hayirlisi artik
internetten alsana 40 tl 50 tanesi kargo dahil. yaptın mı testini bakalımKzlar bn eve giderken gebelk testi alcm birini şimdi yapcam birinide adete yakın
Yapmadm eşim almaya geldi işten alamadm onun yanında offfinternetten alsana 40 tl 50 tanesi kargo dahil. yaptın mı testini bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?