kimyasal gebelik hakkında bilgisi olan:(

reisdevrim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
930
2
45
kızlar kafama takılan bu soruyu kaç aydır sormayı hep erteliyorum. benimkan pıhtılaşmam var. neyse 1. hamilelikte normal bir gebelik süreci yaşadım bebeği keseyi gördüm fakat 2,5 aylıkken kalp atışları alınmadğı için kürtajla alındı. 2. gebelikte 6. haftamda sadece 4 haftalık kese göründü ve oda düştü ama bebek bayagı bir belliydi kafası falan. onu tahlile gönderdik normal bir gebelik ürünü olduğu çıktı. neyse son hamileliktede son adet tarihime göre 6. haftadayken ne kesegöründü ne bebek. sadece kan değerlerinde hamile olduğu belliydi. artı sağlıklı bir şekilde artmıyodu betahcg. yani artıyodu ama katlamıyodu zaten sonra oda düşük oldu. şimdi kizlar şimdi bu yaşadığım kimyasal bir gebelikmi sizce. kimsayal gebelik niye olur? belirtileri nelerdir? tekrar yaşanırmı?

kimyasal gebelikler böyle uzun sürmez canım.doktorlar ne diyor.pıhtılaşma için bi iğne kullanılıyor galiba hamilelikte.sen kullanmadınmı.

canım son hamilelikte 3 haftalık öğrendim ve hemen iğneye başladık. ondan öncede 3 ay kadar aspirin kullandım. kan pıhtılaşmasının sebep olacağını sanmıyorum bunda. 3. düşükten sonra bir dizi tahlil yapıldı bana ve rahimde septum yani perde olduğu anlaşıldı ve kesildi. acaba buda etkenmidir düşüğe. birde kimyasal gebelik ne kadar sürede sonlanıyoki?

Kızlar bilgisi olan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

canım bende kımyasal gebelık gecırdım ben temmuzda tup bebek yaptırdım sonucu ogrenmeden bır gun once adet kanamam geldı olmadı dıye uzuldum ertesı gun hcg 20 cıktı çok guzel bı sonuç değıldı ama yınede bı umut ıste zaten kımyasal gebglıkte hcg dusuk baslıyormus embıryo kısmen tutunup daha sonra yapıstığı yerden dusuyormus orda kısa sure kaldığı ıçın bı-ıkı hucresı orda kalıp hcg yı yukseltıyor ve daha sonra tamamen dusuyor embıryo nun saglıksız olmasından kaynaklanıyormus benım 12, gun 20
15. gün 113 18.gun 305 20. gunde cok fazla agrım olmustu dustugunu anlamıstım o gun hcg bakılmamıstı 21. gun 356 ıdı bı dahada baktırmadım

asude, canım verdğin bilgi için teşekkür ederim. benimde adetime 8 gün kala betahcg 56 dıydı. sonra 120 oldu. sonra 300leri falan geldi yükseliyodu ama sağlıklı bir şekilde katlayarak gitmiyodu. en son 890 kadar çıktı. sonra düşük oldu zaten. bende bir türlü nasıl bir hamilelik yaşadığımı anlayamadığım için sormuştum canım. tekrar teşekkür ederim.

canım benimde ilk gebeliğim 40 günlüktü falan düşü oldu kimyasal. il değerim 4+6 iken 267 idi
5+2 de ise 158 oldu ve 2 gün sonra düştü. benşm bilgim bu kadar :kedi:

reisciim geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama adetten 3 gün önce hcg 9 du. sonra adetle attı önce beyaz şeffaf bir akıntıyla birlikte kahverengi bir akıntı oldu. sonra normal adet gibi oldu süresi ama kahverengi oldu benimki. kimsayal gebelik adetle atar canım seninki 6. haftaya kadar olmuş belki boş kesedir boş kesede değerler 2 ye katlamaz. kese küçük olduğundan görememişlerdir doktorlar. lütfü beye sorsaydın canım ya Allah hayırlı evlat nasip eylesin kucağımıza alacağız inşallah gül kokulumuzu

canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için. valla lütfü beye okadar soru sordumki bu soru kaldı:KK43:(gebelik 6. haftada son buldu ama kese bile görünmedi. değerde 800 lere kadar çıkmıştı. katlamadı ama düzenli artıyodu. zaten bir gece pat diye üstüde putur putur yuvarlık bişey düştü. ondan sonra kanamam oldu. ve bitti. yani adet gibi olmadı birşey düştü benden. ne olduğunu anlayamadım:KK43:(

X