kimyasal gebelik gecirenler...

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Arkadaşlar merhaba dun hamile oldugumu ogrendim aradan 2 saat gectikten sonra malesef kanamam oldu doktorumu aradim ve bana acilen progentan almami ve icmemi soyledi ama malesef ise yaramadi ve bebegim rahime tutunamadigi icin dustu aslinda kendimi elimden geldigince cok uzmuyorum 1 senelik evliyim basindan beridir cok istiyoduk esimle kismet degilmis dunyada yicek ekmegi yokmus hem bi umut oldu bana tedavi oluyodum zaten en azindan tuplerim acikmis ve hamile kalabiliyomusum bunu ogrendim bu durumu yasayanlar varsa ben nedenini bilmiyorum ama icim rahat sizinde oyle olsun :)
Ayrica benim gibi kimyasal gebelik geciren var mi varsa neler yasadiniz daha sonra.Bilgi verirmisiniz ?

Merhabalar. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi yine çift çizgiyi gördüm ama beta hcg 55 çıktıbüyük ihtimal bu da kimyasal gebelik. Kasılmalarım var. Eylül 1 de regl olmam gerekiyordu. Hemşire 10 gün kadar bekle dedi. Bu süreçte bi mucize olurda hcg değerim artar umarım. Sonucu paylaşırım.

Ayy hadi inşallah canm yenidir belki o yüzden geç döllenme oluncada düşük çıkıyo değer ama inşallah düşük değildir yaa

Umarım geç döllenmedir. Değilse de hemen regl olup bu bekleyişten kurtulmak en iyisi. Bidaha deneriz

bende yaşadım arkadaşlar hatta çok yeni kanamam devam ediyo halaa... 2 buçuk yıllık evliyim 2 ay önceye kadar düşünmüyodum bebek 2. ay denememizde oldu oda kimyasal gebelikmiş...

Geçmş olsn canm inşallah gelcek ay sağlıklı bi şekilde hamile kalırsn

Bugün ilk muayeneye gittik arkadaşlar. Geç döllenmeymiş Nebil. 6 haftalık görünüyor. 6 mm boyu. Ama kalp atışını duyamadık. Haftaya bir daha randevu verdi. Heyecanla bekliyorum.

Peki değerlerin nasıl düşük değilse eğer kotkmana gerek yok canm inşallah kalp atışları iyidir

1 eylül sat.
1 ekim 55
7 ekim 714
15 ekim 9250 hcg değerim.
Değerler iyi dedi doktor. Bugün belim acayip ağrıyor. Bebiş kendini belli mi ediyor acaba

Değerlerin iyiymiş canm içini ferah tut sen o daha ufak diye duymamışsnzdr bana 8. Haftamda doktorm dinletti
ufak diye duyulmuyodu bide geç döllenme olduğu için adet tarihinle bir olmuyo haftası duyarsnz yani inşallah stres yapmamaya bak

Bebek bir hafta geriden geliyormuş, geç döllenme yani. Dün 7+2 olmam gerekirken 6+1 dedi doktor. Kalp sesi çok uzaktan alıyorum sanki dedi. Bende içimi ferah tutuyorum. Bebişime güveniyorum. Sımsıkı tutunacak bana.

Oyy oy :) hadi inşallah canım benim hayırlısıyla kalp atışlarnı duyarsnda için dahada rahatlar ama yeni daha net duyulmuyo bendede öyleydi 8 haftayken net duymştk
benmde öyle şu an 17 haftalık olmam lazmken 16 haftalığım geç döllenmeden dolayı

Tebrik ederim, ilk üç ay geçmiş senin. Bundan sonrasında bir solukta kucağına alırsın umarım. Bulantı falan var mı sende?

Amin canm inşallah benim midem rahatsız gastridim var o yüzden acıkınca çok kötü oluyorm ama normalde öyle çok bulantım kalmadı eskisi gibi

merhaba kızlar bende üç gün önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ben hamile olduğumu bilemedim doktor enfeksiyon var dedi 3 kutu ilaç verdi onları kullandım ama ben demiştim yerleşme kanamasımıdır diye ara adettir dedi test yapmadım bende sancım kanamam git gide arttı sonrasında lafın kısası hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal ile sonuçlandı arkadaşlar ardından hemen olduğunu yazmış bende sevindim inşşallah hemen olur

Olur Canım üzme kendini. Ben iki ay sonrasında gebe kaldım. 29. Haftaya girdik. Stres yapmamaya çalışın. Eşinle güzel bi tatile çıkın. Kesinlikle işe yarıyor.

maşşallah canım allahım hayırla kurtarsın inşallah. birşey sormak istiyorum çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim değerim 416 idi cuma günü ise 230 a düştü doktor puregastan vermişti cuma günü de onu bırak dedi pazar günü ise kanamam başladı adet kanaması gibi siz kimyasal dan sonra hemen regl oldunuz mu yoksa bende bu olan nedir bilemedim ben dier ay ne zaman regl zamanım olacak kafam karıştı

Benim reglim normalde 29 haziran günüydü. Kanama olmayınca test yaptım,pozitif çıktı. Kan testine gittim,değer 54 gibi bişi çıktı. Bana kimse değer düşük demedi. Bir on gün geçsin doktora gideriz dedim ama 2 temmuz gecesi kanamam oldu. Sabah baktımki devam ediyor doktora gittik. Kese falan yok dedi. Kimyasaldır büyük ihtimal, tekrardan kan testi yaptır dedi. Değerim düştü ve kimyasal gebeliği o şekilde öğrenmiş oldum. Ama hiç canımı sıkmadım. Sağlıksız kromozomlar döllenmeden atılıyor dışarı çünkü. Ayrıca çoğu kadın kimyasal düşüğü farketmiyormuş bile. Temiz hava yürüyüş iyidir. Baharda geldi. Eşinide tedirgin edip strese sokma. En önemli şey moral,unutma. Güzel haberi paylaş lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…