• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik geçirenler

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. bununla ilgili sorularımı yanıtlar mısınız acaba?
- kimyasal gebelik geçirmiş olmam doğal yolla hamile kalabildiğim anlamına geliyor mu? yani tüplerim tıkalı vs gebeliğe engel farklı bir sorun yok demek mi?

Sanırım bende geciriyorum. Dün ve bugün idrar testlerim silik ams bugunkiler daha silik yok denecek kadar. Adetime 4-5 gün var. Tuplerimiz açık tabiki kimyasal gebelikte yumurta ve spermin birleşmesiyle oluşuyor tüplerde tıkanıklık olsa birlesemezlerdi.

Sanırım bende geciriyorum. Dün ve bugün idrar testlerim silik ams bugunkiler daha silik yok denecek kadar. Adetime 4-5 gün var. Tuplerimiz açık tabiki kimyasal gebelikte yumurta ve spermin birleşmesiyle oluşuyor tüplerde tıkanıklık olsa birlesemezlerdi.

Ben kimyasal gebelik yaşadığımda idrar testinde çıkmamıştı. Doktora gitmiştim neden hasta olmuyorum tatile gitcem söktürücü verin demiştim o zaman yapılan kan tahlilinde çıkmıştı ama değer yok düşüktü 10 filandı. Hatta doktor sonra dedi ki bi kaç gün daha beklemiş olsaydın kimyasal gebelik geçirdiğini bile bilmezdin normal regl oldum sanırdın dedi

Ben kimyasal gebelik yaşadığımda idrar testinde çıkmamıştı. Doktora gitmiştim neden hasta olmuyorum tatile gitcem söktürücü verin demiştim o zaman yapılan kan tahlilinde çıkmıştı ama değer yok düşüktü 10 filandı. Hatta doktor sonra dedi ki bi kaç gün daha beklemiş olsaydın kimyasal gebelik geçirdiğini bile bilmezdin normal regl oldum sanırdın dedi
Hee senin günün geçmiş benim daha günün gelmedi bile. Adetlerim düzensiz ama 4-5 güne kadar gelir diye tahmin ediyordum. Dün yaptım biraz belliydi bugün daha belirsiz çıktı hayirlisi bakalim

Ben de 3 gün geçtiğinde test yapmıştım 443 çıkmıştı kimyasal gebelik olduğunu öğrendim sonrasında regl oldum malesef

Back