- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan bittikten sonrada çamur gibi devam etti miBenımde ilk bildigin camur aktı. Sonra kırmızı kan geldı. Ara ara camur gibi kahverengi oldu. 10-12 gun surdu kanamam.
Normal canım... bende de aynı olmuştu. Kahve lekeyle başladı, kahve lekeyle bitti. Yeni adetimi gördüm bitmesi lazımken hala kahve lekeyle uğraşıyorum şu an...Allahım yaşatmasın birdaha.. Adet gibi döneme girdim 2. Ve 3. Günlerde sancım oldu ayın 9una kadar kan geldi 2 gündürde böyle çamur gibi akıntı oluyor pıhtıda oluyor ped üzerinde :s
Bende tedirgin oldum çok uzun sürünce .. Ne zaman bitecek diye bekliyorum bakalımNormal canım... bende de aynı olmuştu. Kahve lekeyle başladı, kahve lekeyle bitti. Yeni adetimi gördüm bitmesi lazımken hala kahve lekeyle uğraşıyorum şu an...
Ara ara geldi benım. Daha sonrada beta düşünce kesildi kanamamKan bittikten sonrada çamur gibi devam etti mi
Bu arada benm son kimyasaldan sonra smear aldılar, enfeksiyon çıktı. Belki onunla da alakalı olabilirBende tedirgin oldum çok uzun sürünce .. Ne zaman bitecek diye bekliyorum bakalım
Bişey dedi mi doktorBu arada benm son kimyasaldan sonra smear aldılar, enfeksiyon çıktı. Belki onunla da alakalı olabilir
Haber bekliyorum, yarın dönerse doktor yazarım canmBişey dedi mi doktor
Tamam canım yaz merak ettim geçmiş olsun sanada bu arada canım allahım bir daha yaşatmasınHaber bekliyorum, yarın dönerse doktor yazarım canm
Merhaba, bende yasadim kimyasal gebelik. Camur gibi basladi sonra kanama artinca kirmizilasti o arada sancim cok oldu sonra yine camur gibi bitti. Bu arada da beta sifirlandi bitti.Bu ay kimyasal gebelik geçirdim nisan 2 de koyu kahve lekeler geldi 3 ünde kan gelmeye başladı adet dönemi gibi ilk üç gün sancım oldu neyse ayın 9 unda kan bitti fakat hala çamur gibi koyu kahve şekilde akıntı gibi gelmeye devam ediyor. Böyle olması normal mi ??
Kaç kere kimyasal gebelik yasadın??Bu arada benm son kimyasaldan sonra smear aldılar, enfeksiyon çıktı. Belki onunla da alakalı olabilir
Biraz sancılı olmuştur geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın koyu kahve lekeler normalAllahım yaşatmasın birdaha.. Adet gibi döneme girdim 2. Ve 3. Günlerde sancım oldu ayın 9una kadar kan geldi 2 gündürde böyle çamur gibi akıntı oluyor pıhtıda oluyor ped üzerinde :s
Bu çamur gibi akıntı bitince tekrar beta ya baktırayım mı doktor birşey demedi çünküMerhaba, bende yasadim kimyasal gebelik. Camur gibi basladi sonra kanama artinca kirmizilasti o arada sancim cok oldu sonra yine camur gibi bitti. Bu arada da beta sifirlandi bitti.
Sağol canım allah razı olsun.. Şükür çok sancım olmadıBiraz sancılı olmuştur geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın koyu kahve lekeler normal
1 düşük + 1 kimyasal 3.de inşallah normal olur :)Kaç kere kimyasal gebelik yasadın??
Ben arka arkaya iki kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar o acıyı çok iyi biliyorum ikinci kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım şimdi 35.haftamdayım kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsiniz korunmayın Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahSağol canım allah razı olsun.. Şükür çok sancım olmadı