Ovulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorumMumkun degil kuzum kimyasal gebelik gecirdiysen tuplerin de aciktir esinin de spermleri iyidir. Ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim. Ovulasyon testi yapiyo musun ?
Merhaba ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadımMerhaba yasin 31 1 senedir korunmuyoruz. Gebelik düsünuyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Hcg 95 ti. Ögrendikten 4 gun sonra kanamam basladi. Doktor bu durumda bir sorunumuzun olmadigini tekrar denemeye devam etmemizi soyledi. Fakat kimyasaldan 3 ay gecti hala gebelik yok. Baska bir doktora gozuktum. Kimyasal gebeligi pek önemsemedi. rahim filmiyle sperm testi istedi. Kimyasal dan sonra rahim filmi cektirip tüpleri tikali oldugunu ögrenen varmi ya da sperm testi sıkıntılı olan. Yardimci olursaniz sevinirim.
Adet tarihinize kaç gün var?Kızlar3 ay once ust uste kimyasal yasadim bu ay yumurtalamada birliktelik oldu 9 gun sonra bugun test yaptim asiri silik cikti silik 2 kimyasalida silik cizgiyle ogrendim ve yine kimyasal galiba yada 9 gun oldu birliktelikle oyuzden mi silik acaba korkuyorum yine kimyasal diye yardim edermisiniz
10 günAdet tarihinize kaç gün var?
Çok erken tabi silik çıkar. Adet tarihinize yakın tekrar yapın ve kan verirsiniz. Şimdiden canınızı sıkmayın :)10 gün
10 gAdet tarihinize kaç gün var?
İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icinÇok erken tabi silik çıkar. Adet tarihinize yakın tekrar yapın ve kan verirsiniz. Şimdiden canınızı sıkmayın :)
Erkenden doktora gidersiniz ve 2 kimyasal yaşadığınız söylersiniz belki ona göre ilaç verir.
İnşallahh değildir10 g
İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icin
2 kimyasaldada soyledim ama sagliksiz gebelikse dusmesi sizin icin daha iyi deyip progestan vermiyorlarİnşallahh değildirBence erken gidin ve söyleyin belki progestan ilacından verebilir. Adetiniz 2-3 gün geçince mesela.
Rica ederim
Hadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.2 kimyasaldada soyledim ama sagliksiz gebelikse dusmesi sizin icin daha iyi deyip progestan vermiyorlar
İnsallahHadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.
Neyse inşallah kimyasal olmaz sağlıkla ilerler
Ben kimyasal dan 4 ay sonra yine gebe kaldım o da şuan kimyasal olduOvulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorum
Bazen bizden kaynaklı olabiliyor(kan pıhtılaşması vs.) bazen de her kadının başına gelebilecek bir durumdur.Kimyasal gebeliği bebek düşünmeye başladığımda ilk defa duydum sebebi ne bizden dolayı bir sıkıntıdan dolayı mı oluyor acaba bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?