• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik gecirenler yardim

emain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
36
5
1
32
Merhaba yasin 31 1 senedir korunmuyoruz. Gebelik düsünuyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Hcg 95 ti. Ögrendikten 4 gun sonra kanamam basladi. Doktor bu durumda bir sorunumuzun olmadigini tekrar denemeye devam etmemizi soyledi. Fakat kimyasaldan 3 ay gecti hala gebelik yok. Baska bir doktora gozuktum. Kimyasal gebeligi pek önemsemedi. rahim filmiyle sperm testi istedi. Kimyasal dan sonra rahim filmi cektirip tüpleri tikali oldugunu ögrenen varmi ya da sperm testi sıkıntılı olan. Yardimci olursaniz sevinirim.

Mumkun degil kuzum kimyasal gebelik gecirdiysen tuplerin de aciktir esinin de spermleri iyidir. Ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim. Ovulasyon testi yapiyo musun ?

Kesinlikle doktorlarınızın önerisine uyun bende yaşadım çünkü okuyun isterseniz benim sayfamdakkleri

Mumkun degil kuzum kimyasal gebelik gecirdiysen tuplerin de aciktir esinin de spermleri iyidir. Ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim. Ovulasyon testi yapiyo musun ?
Ovulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorum

Merhaba yasin 31 1 senedir korunmuyoruz. Gebelik düsünuyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Hcg 95 ti. Ögrendikten 4 gun sonra kanamam basladi. Doktor bu durumda bir sorunumuzun olmadigini tekrar denemeye devam etmemizi soyledi. Fakat kimyasaldan 3 ay gecti hala gebelik yok. Baska bir doktora gozuktum. Kimyasal gebeligi pek önemsemedi. rahim filmiyle sperm testi istedi. Kimyasal dan sonra rahim filmi cektirip tüpleri tikali oldugunu ögrenen varmi ya da sperm testi sıkıntılı olan. Yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadım ☹️
İlk gebeliğim mart ayındaydı düştü sonra nisan ayında gene hamileydim ve kimyasal oldu o da.
Rahim filmi çektireceğim bende bu ay inşallah. Eşimin sperm testi güzeldi. Ayrıca bu ay kan pıhtılaşması ve gen testleri verdik sonucunu bekliyorum.
Size önerim kan pıhtılaşmasına mutlaka baktırın.

Kızlar 😑 3 ay once ust uste kimyasal yasadim bu ay yumurtalamada birliktelik oldu 9 gun sonra bugun test yaptim asiri silik cikti silik 2 kimyasalida silik cizgiyle ogrendim ve yine kimyasal galiba yada 9 gun oldu birliktelikle oyuzden mi silik acaba korkuyorum yine kimyasal diye yardim edermisiniz

Kızlar 😑 3 ay once ust uste kimyasal yasadim bu ay yumurtalamada birliktelik oldu 9 gun sonra bugun test yaptim asiri silik cikti silik 2 kimyasalida silik cizgiyle ogrendim ve yine kimyasal galiba yada 9 gun oldu birliktelikle oyuzden mi silik acaba korkuyorum yine kimyasal diye yardim edermisiniz
Adet tarihinize kaç gün var?

Adet tarihinize kaç gün var?
10 g
Çok erken tabi silik çıkar. Adet tarihinize yakın tekrar yapın ve kan verirsiniz. Şimdiden canınızı sıkmayın :)
Erkenden doktora gidersiniz ve 2 kimyasal yaşadığınız söylersiniz belki ona göre ilaç verir.
İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icin

10 g

İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icin
İnşallahh değildir🤲🏻 Bence erken gidin ve söyleyin belki progestan ilacından verebilir. Adetiniz 2-3 gün geçince mesela.
Rica ederim 🙂

2 kimyasaldada soyledim ama sagliksiz gebelikse dusmesi sizin icin daha iyi deyip progestan vermiyorlar
Hadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.
Neyse inşallah kimyasal olmaz sağlıkla ilerler 🤲🏻🙂

Hadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.
Neyse inşallah kimyasal olmaz sağlıkla ilerler 🤲🏻🙂
İnsallah ❣️

Bakabilirmisniz ? Silik var

Eklentiler

• IMG20231010145720-01.jpeg
    IMG20231010145720-01.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 57
Ovulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorum
Ben kimyasal dan 4 ay sonra yine gebe kaldım o da şuan kimyasal oldu

Kimyasal gebeliği bebek düşünmeye başladığımda ilk defa duydum sebebi ne bizden dolayı bir sıkıntıdan dolayı mı oluyor acaba bilgisi olan var mı

Kimyasal gebeliği bebek düşünmeye başladığımda ilk defa duydum sebebi ne bizden dolayı bir sıkıntıdan dolayı mı oluyor acaba bilgisi olan var mı
Bazen bizden kaynaklı olabiliyor(kan pıhtılaşması vs.) bazen de her kadının başına gelebilecek bir durumdur.
Başınıza gelmez inşallah şimdiden düşünüp gereksiz telaş yapmayın sağlıklı gebelik yaşarsınız umarım 🙂

Back