Merhaba yasin 31 1 senedir korunmuyoruz. Gebelik düsünuyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Hcg 95 ti. Ögrendikten 4 gun sonra kanamam basladi. Doktor bu durumda bir sorunumuzun olmadigini tekrar denemeye devam etmemizi soyledi. Fakat kimyasaldan 3 ay gecti hala gebelik yok. Baska bir doktora gozuktum. Kimyasal gebeligi pek önemsemedi. rahim filmiyle sperm testi istedi. Kimyasal dan sonra rahim filmi cektirip tüpleri tikali oldugunu ögrenen varmi ya da sperm testi sıkıntılı olan. Yardimci olursaniz sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelik gecirenler yardim
- Konu Sahibi emain
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
Ovulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorumMumkun degil kuzum kimyasal gebelik gecirdiysen tuplerin de aciktir esinin de spermleri iyidir. Ben kimyasaldan hemen sonraki ay hamile kaldim. Ovulasyon testi yapiyo musun ?
ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
Merhaba ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadımMerhaba yasin 31 1 senedir korunmuyoruz. Gebelik düsünuyorum. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim. Hcg 95 ti. Ögrendikten 4 gun sonra kanamam basladi. Doktor bu durumda bir sorunumuzun olmadigini tekrar denemeye devam etmemizi soyledi. Fakat kimyasaldan 3 ay gecti hala gebelik yok. Baska bir doktora gozuktum. Kimyasal gebeligi pek önemsemedi. rahim filmiyle sperm testi istedi. Kimyasal dan sonra rahim filmi cektirip tüpleri tikali oldugunu ögrenen varmi ya da sperm testi sıkıntılı olan. Yardimci olursaniz sevinirim.
İlk gebeliğim mart ayındaydı düştü sonra nisan ayında gene hamileydim ve kimyasal oldu o da.
Rahim filmi çektireceğim bende bu ay inşallah. Eşimin sperm testi güzeldi. Ayrıca bu ay kan pıhtılaşması ve gen testleri verdik sonucunu bekliyorum.
Size önerim kan pıhtılaşmasına mutlaka baktırın.
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
Kızlar 3 ay once ust uste kimyasal yasadim bu ay yumurtalamada birliktelik oldu 9 gun sonra bugun test yaptim asiri silik cikti silik 2 kimyasalida silik cizgiyle ogrendim ve yine kimyasal galiba yada 9 gun oldu birliktelikle oyuzden mi silik acaba korkuyorum yine kimyasal diye yardim edermisiniz
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
Adet tarihinize kaç gün var?Kızlar 3 ay once ust uste kimyasal yasadim bu ay yumurtalamada birliktelik oldu 9 gun sonra bugun test yaptim asiri silik cikti silik 2 kimyasalida silik cizgiyle ogrendim ve yine kimyasal galiba yada 9 gun oldu birliktelikle oyuzden mi silik acaba korkuyorum yine kimyasal diye yardim edermisiniz
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
10 günAdet tarihinize kaç gün var?
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
Çok erken tabi silik çıkar. Adet tarihinize yakın tekrar yapın ve kan verirsiniz. Şimdiden canınızı sıkmayın :)10 gün
Erkenden doktora gidersiniz ve 2 kimyasal yaşadığınız söylersiniz belki ona göre ilaç verir.
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
10 gAdet tarihinize kaç gün var?
İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icinÇok erken tabi silik çıkar. Adet tarihinize yakın tekrar yapın ve kan verirsiniz. Şimdiden canınızı sıkmayın :)
Erkenden doktora gidersiniz ve 2 kimyasal yaşadığınız söylersiniz belki ona göre ilaç verir.
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
İnşallahh değildir Bence erken gidin ve söyleyin belki progestan ilacından verebilir. Adetiniz 2-3 gün geçince mesela.10 g
İnsallah kimyasal degildir beta dusuktur daha gidiyorum bisey yapmiyorlar adet olmazsam 15gune falan ozamsn gideyim diyorum tesekkur ederim guzel konusmaniz icin
Rica ederim
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
2 kimyasaldada soyledim ama sagliksiz gebelikse dusmesi sizin icin daha iyi deyip progestan vermiyorlarİnşallahh değildir Bence erken gidin ve söyleyin belki progestan ilacından verebilir. Adetiniz 2-3 gün geçince mesela.
Rica ederim
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
Hadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.2 kimyasaldada soyledim ama sagliksiz gebelikse dusmesi sizin icin daha iyi deyip progestan vermiyorlar
Neyse inşallah kimyasal olmaz sağlıkla ilerler
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
İnsallahHadi ya valla ben iki gebeliğimde de kullandım ve sağlıksızdı her türlü düştüler zaten. Hatta doktorum sağlıksızsa progestan da engellemez düşmesini ama genede kullan demişti.
Neyse inşallah kimyasal olmaz sağlıkla ilerler
- 3 Temmuz 2023
- 320
- 56
- 13
- 26
- 28 Temmuz 2023
- 1.701
- 900
- 43
Ben kimyasal dan 4 ay sonra yine gebe kaldım o da şuan kimyasal olduOvulasyon testi de yapiyorum. Yumurtlama günümde de deniyoruz fakat sonuc alamadik. Tahlillerimde de sorun yok. Bir tek rahim filmi kaldi yapmadigim. Onu da artik yapmayi dusunuyorum
- 22 Şubat 2023
- 754
- 301
- 23
Bazen bizden kaynaklı olabiliyor(kan pıhtılaşması vs.) bazen de her kadının başına gelebilecek bir durumdur.Kimyasal gebeliği bebek düşünmeye başladığımda ilk defa duydum sebebi ne bizden dolayı bir sıkıntıdan dolayı mı oluyor acaba bilgisi olan var mı
Başınıza gelmez inşallah şimdiden düşünüp gereksiz telaş yapmayın sağlıklı gebelik yaşarsınız umarım