- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
-
Öyle tabii. Ama yoksa da bi an önce adet olup vucudum normale donsun istiyorumKimyasal sa değerin düşecek ve adet olacaksın Canım belki toparlar belli olmaz Allah ol desin yeter ki
O zaman gecikmesi normal. Kafama takmamam gerekiyor. Dr oyle bi konustu ki tekrar umutlanir gibi oldumKimyasal gebelikte regl günün geciyor bikaç gün sonrasında şiddetli bir akıntıyla birlikte gebelik sona eriyor
Degerlerin o kadar düşükki varda yokta denemez gercektenO zaman gecikmesi normal. Kafama takmamam gerekiyor. Dr oyle bi konustu ki tekrar umutlanir gibi oldum
Allahtan hayırlısını diliyorum. Herkes için ama gecikme devam ederse tekrar test yaptirmayi dusunuyorum dedigin gibi bakalim kismetDegerlerin o kadar düşükki varda yokta denemez gercekten
Belki gec döllenmedir belki o ölctükten sonra baska bi sperm tutunmustur vs
Benimki 400lerden düşmüştü bu dedigin rakamlara
Birkaç gün bekleyip test yaptır derim
Peki korunmak gerekir dedi mi doktor? Bana öyle bi sey soylemedi. Canım benim sevindim senin adina Allah hayirla guzellikle neticelendirsin insallah saglikla kucagina alirsin. Bana da dua et lutfenmerhaba cnm ben 2 kere ust uste kimyasal gebelik gecirdim adetim 3 gun gecikiyor sonra kanamam geliyordu betahcg 17 gibi cikiyordu sonra 2 gun sonra test yaptirdigim zaman 0 dusuyordu degerim 2 ay sonra normal gebelik oldu yani suan 9 haftalik hamileyim bebegimin kalp atisini da duydum cok sukur yani korkulacak birsey yok sikinti etme
Peki korunmak gerekir dedi mi doktor? Bana öyle bi sey soylemedi. Canım benim sevindim senin adina Allah hayirla guzellikle neticelendirsin insallah saglikla kucagina alirsin. Bana da dua et lutfen
[/QUOT
Çok tesekkur ederim2 ya da 3 gün gecikti adetim kimyasaldan sonra.
Aminn inşallahhallahim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah en kisa zamanda seninde kucagini doldurur hayir korunmaya gerek yok
Gitmedim canim hala regl de gelmedi. Dün sadece şeffaf renkte sulu akıntı geldi söylemesi ayip. sabahlari gogus hassasiyetim oluyor gun icinde o da geciyor. Suan adet ağrım yok. Kafam allak bullakNaptın cnm doktora gittinmi bidaha
Benimde aynı senin gibi değer 15 ten 7ye düşmüş kimyasal büyük ihtimalle o kadar üzülüyorum ki bu ikinci kimyasal gebeligim ilki 2 Nisan'da düştü bu daha düşmedi kanama falan yok adet olmadan doktora gitsem bakarmi acaba ?Gitmedim canim hala regl de gelmedi. Dün sadece şeffaf renkte sulu akıntı geldi söylemesi ayip. sabahlari gogus hassasiyetim oluyor gun icinde o da geciyor. Suan adet ağrım yok. Kafam allak bullaksen gittin mi iyidir durumlar umarim
Hayırlısı canım benim üzme sen kendini Allah'ın vardır bir bildiği elbet. Kahverengi lekelenmem oldu. Senin ilkinde nasil olmustu adetin lekelendikten sonra sökülmüs müydü?Benimde aynı senin gibi değer 15 ten 7ye düşmüş kimyasal büyük ihtimalle o kadar üzülüyorum ki bu ikinci kimyasal gebeligim ilki 2 Nisan'da düştü bu daha düşmedi kanama falan yok adet olmadan doktora gitsem bakarmi acaba ?
Aynen cnm ilk lekelenme ikinci gün kanama oldu şimdi bende lekelenme falan yok biran önce adet olsam da doktora gitsemHayırlısı canım benim üzme sen kendini Allah'ın vardır bir bildiği elbet. Kahverengi lekelenmem oldu. Senin ilkinde nasil olmustu adetin lekelendikten sonra sökülmüs müydü?
Sizin içinde hayırlısı sağlıklısı olsun canım,mutlu haberlerimizi paylaşacağımız günler yakın olsun inşallah..Kızlar 12.8 betahcg ile hamilelik şuphesi yasadiktan sonra dun yaptirdigim testle degerin 7 .15 e dustugunu gordum. Doktor net bir sey soylemedi. Vajinal muayenede rahmin kalinlasmis bu gebelik belirtisi de olabilir dedi. Keske bu kani ilk kan verdigin yerde verseydin laboratuar farki da olabilir dedi. Yani ne var dedi ne yok dedi. Bugun adet gunum sabah saatlerinde mutlaka olurdum ama saat bu saat oldu gelen giden yok goguslerim cok aciyor. Kimyasal gebelikte adet kanamalari gecikiyor mu? Benim kafam cok karisti. Simdiden tesekkurler
Aminnn canim insallah hepimize nasip olur saglikla sihhatleSizin içinde hayırlısı sağlıklısı olsun canım,mutlu haberlerimizi paylaşacağımız günler yakın olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?