Kimyasal gebelik geçirenler bakabilir mi?

thichquang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
1.233
1.392
133
35
Kızlar 12.8 betahcg ile hamilelik şuphesi yasadiktan sonra dun yaptirdigim testle degerin 7 .15 e dustugunu gordum. Doktor net bir sey soylemedi. Vajinal muayenede rahmin kalinlasmis bu gebelik belirtisi de olabilir dedi. Keske bu kani ilk kan verdigin yerde verseydin laboratuar farki da olabilir dedi. Yani ne var dedi ne yok dedi. Bugun adet gunum sabah saatlerinde mutlaka olurdum ama saat bu saat oldu gelen giden yok goguslerim cok aciyor. Kimyasal gebelikte adet kanamalari gecikiyor mu? Benim kafam cok karisti. Simdiden tesekkurler

Kimyasal sa değerin düşecek ve adet olacaksın Canım belki toparlar belli olmaz Allah ol desin yeter ki

Kimyasal gebelikte regl günün geciyor bikaç gün sonrasında şiddetli bir akıntıyla birlikte gebelik sona eriyor

O zaman gecikmesi normal. Kafama takmamam gerekiyor. Dr oyle bi konustu ki tekrar umutlanir gibi oldum
Degerlerin o kadar düşükki varda yokta denemez gercekten
Belki gec döllenmedir belki o ölctükten sonra baska bi sperm tutunmustur vs
Benimki 400lerden düşmüştü bu dedigin rakamlara
Birkaç gün bekleyip test yaptır derim

Allahtan hayırlısını diliyorum. Herkes için ama gecikme devam ederse tekrar test yaptirmayi dusunuyorum dedigin gibi bakalim kismet

merhaba cnm ben 2 kere ust uste kimyasal gebelik gecirdim adetim 3 gun gecikiyor sonra kanamam geliyordu betahcg 17 gibi cikiyordu sonra 2 gun sonra test yaptirdigim zaman 0 dusuyordu degerim 2 ay sonra normal gebelik oldu yani suan 9 haftalik hamileyim bebegimin kalp atisini da duydum cok sukur yani korkulacak birsey yok sikinti etme

Peki korunmak gerekir dedi mi doktor? Bana öyle bi sey soylemedi. Canım benim sevindim senin adina Allah hayirla guzellikle neticelendirsin insallah saglikla kucagina alirsin. Bana da dua et lutfen

allahim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insallah en kisa zamanda seninde kucagini doldurur hayir korunmaya gerek yok
Peki korunmak gerekir dedi mi doktor? Bana öyle bi sey soylemedi. Canım benim sevindim senin adina Allah hayirla guzellikle neticelendirsin insallah saglikla kucagina alirsin. Bana da dua et lutfen
[/QUOT

Benimde aynı senin gibi değer 15 ten 7ye düşmüş kimyasal büyük ihtimalle o kadar üzülüyorum ki bu ikinci kimyasal gebeligim ilki 2 Nisan'da düştü bu daha düşmedi kanama falan yok adet olmadan doktora gitsem bakarmi acaba ?

Hayırlısı canım benim üzme sen kendini Allah'ın vardır bir bildiği elbet. Kahverengi lekelenmem oldu. Senin ilkinde nasil olmustu adetin lekelendikten sonra sökülmüs müydü?

Hayırlısı canım benim üzme sen kendini Allah'ın vardır bir bildiği elbet. Kahverengi lekelenmem oldu. Senin ilkinde nasil olmustu adetin lekelendikten sonra sökülmüs müydü?
Aynen cnm ilk lekelenme ikinci gün kanama oldu şimdi bende lekelenme falan yok biran önce adet olsam da doktora gitsem

Sizin içinde hayırlısı sağlıklısı olsun canım,mutlu haberlerimizi paylaşacağımız günler yakın olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…