Kimyasal gebelik geçiren yok muuu

eloomeloo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
9
0
1
30
Kimse yok mu ya ! Kimyasal gebelik geçirdikten sonra yumurtlama ne zaman oluyor !!!! Bilgisi olan lütfen cevaplasın

Hayır şöyle bazıları kanamanın başlangıcından itibaren 14. Gün diyor bazıları kanama bitişi 14. Gün aslında sormak istediğim bu . Eşimle şehirlerimiz farklı çalışmadan dolayı önemli bir konu

Anladım bende diyorum ki her kadının farklıdır yumurtlama zamanı. Kimisi adetine 2 gün kala yumurtlar kimisi adeti bittikten 1 hafta sonra yumurtlar. Ovülasyon testi kullanman lazım normalde 14.gün yumurtlama zamanı derler ama işte herkeste o geçerli değil

Kimse yok mu ya ! Kimyasal gebelik geçirdikten sonra yumurtlama ne zaman oluyor !!!! Bilgisi olan lütfen cevaplasın
Ovülasyon testi kullan bencede herkesin aynı değil benim adet bitiminden 1 hafta sonra yumurtlama oluyor daha önce bir düşük yaşadım ilk olduğu için doktorum kimyasal sayalım dedi 10 gün kanamam oldu bittikten 8/9gün sonra yumurtlamıştım yanlış hatırlamıyorsam kimyasal düşük yeni olduysa 3 ay korunup mola verilmesini söylüyor doktorlar bu 3 aylık süreçte ovülasyon yaparak gününü belirlersin sonrasında ona göre ilişki yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…