Hayır şöyle bazıları kanamanın başlangıcından itibaren 14. Gün diyor bazıları kanama bitişi 14. Gün aslında sormak istediğim bu . Eşimle şehirlerimiz farklı çalışmadan dolayı önemli bir konu
Hayır şöyle bazıları kanamanın başlangıcından itibaren 14. Gün diyor bazıları kanama bitişi 14. Gün aslında sormak istediğim bu . Eşimle şehirlerimiz farklı çalışmadan dolayı önemli bir konu
Anladım bende diyorum ki her kadının farklıdır yumurtlama zamanı. Kimisi adetine 2 gün kala yumurtlar kimisi adeti bittikten 1 hafta sonra yumurtlar. Ovülasyon testi kullanman lazım normalde 14.gün yumurtlama zamanı derler ama işte herkeste o geçerli değil
Ovülasyon testi kullan bencede herkesin aynı değil benim adet bitiminden 1 hafta sonra yumurtlama oluyor daha önce bir düşük yaşadım ilk olduğu için doktorum kimyasal sayalım dedi 10 gün kanamam oldu bittikten 8/9gün sonra yumurtlamıştım yanlış hatırlamıyorsam kimyasal düşük yeni olduysa 3 ay korunup mola verilmesini söylüyor doktorlar bu 3 aylık süreçte ovülasyon yaparak gününü belirlersin sonrasında ona göre ilişki yaşarsın