Cnm ben bu ay cörek otu denedim bide sogan kuru ve havuclu incir kuru var tavsiye ederim bol bolda yesillik ye rahmini temizleyip rahatlatsin kisttede iyi geliomus bebek olmasinada iki ay kadar dene ve sonra korunmayi birak seni anliorum cok zor bisey cok uzuluorum senin icin insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruz ama inan bna testten gecioruz rabbim sinio sabirli ol.Amin canım biz de haber ver ben bu ay korunuyorum art Arda kimyasallar beni yordu biraz durmak istiyorum
insallah canim insallah vardir. catlatma ignesinden sonra testlerde önce siliklesmisti sonra tekrar koyulasmisti sendede öyle olduysa önce siliklesip sonra tekrar koyulastiysa kimyasal oldu büyük ihtimal.Bnm idrarda 4 kez farkli marka denedim o ay silik cikti şuphem bu zaten hic cikmayan ikinci cizgiyi gormustum kalbim duruodu cok zor ya adet oldugumda cok agladim o kadar cok hefeslenmistimki .s
Su an tuhafim kasigim bi degisik aci var arada goguslerim agrio ve dolgunluk var ayiptir solemesi bi haftadir ishal ve kabiz oluom degisio wc ve gobegimin alt kismi agrio bi sey var gibi bi degisik hissediorum insallah yanilmam adetime daha var 10 gun fln erken hissetmem sacma ama tuhafim iste rabbim duami kabul etmistir insallah yanilmiyorumdur. Migdemde bulanio useme degilde yanio vucudum gecen hafta 0.3 cikti kan insallah diom vardir
Catlama ignesi hic yapmadim rabbim nasip etmemis iste bizlere zamani var demekki uzme kendini duzelicek inan hersey iyi olcakinsallah canim insallah vardir. catlatma ignesinden sonra testlerde önce siliklesmisti sonra tekrar koyulasmisti sendede öyle olduysa önce siliklesip sonra tekrar koyulastiysa kimyasal oldu büyük ihtimal.
üzülmezmi insan yaben pazar sabahtan cok keskin agri hissettim bicak saplaniyor gibiydi sanki 40 dakika sürdü agri o an farkettim bebegimi kaybettigimi cok dua ettim cok agladim ama gece kanama basladi sabahads cogaldi o kadar cok üzüldüm agladimki. vardi bebegim hissettim sonrada kaybettim (
insallah düzelsin olsun artik. canim sen catlatma ignesi yapmadiysan ve 2. cizgi ciktiyse kimyasal olmus sende.Catlama ignesi hic yapmadim rabbim nasip etmemis iste bizlere zamani var demekki uzme kendini duzelicek inan hersey iyi olcak
Bak belki benden kucuksun belki buyuksun ama o kadar cok hikaye gordum duydumki imkansizliklar icinde gebeligi olan hatta su an iki uc cocugu olan anlatamm bn onlari duyunca pes etmedim ve şuna inanioyum herkezin sinavi var bnm bebegimin olmayisi ve rabbim ne zamanki gecersin o zaman en iyisini nasip eder sen biseyler yapicaksin umudunu kesmiceksinki sana verecek iyilik yapmadan nasil sevap yazanamioz istemeden hic bisey verilmez bnm ablamin 3 cocugu 2 dusugu var kardesim 18 yasinda evlendi iki cocugu var ablamin bnm yasimdayken yasasaydi 3 cocugu olcakti yasasaydi su an 5 cocugu olcakti ve herkez bna degisik bakio bn takmiorum esimin iki kuzenide 7 8 sene sonra doktorlar mumkun degil cocugun olmasi demesine ragmanki cok hastaliklari vardi imkansizmis cidden kist hormon bozuklugu guatir vs vs ikiser tane cocuklari var ki daha ne hikayeler oyuzden imkansiz die bisey yok sen cabala iste olacak zaten sorunun olsa der olmaz die sabirli ol anliorum inan seni bn ne cok agladim nefesim kesilir hale bebek gorunce dusun yigenlerimi sewerken hungur hungur agliodum kiskanmakmi imrenmekmi bilmiorum tutamiodum anliorum ama pes etme izin vermem yaninda olurum hep bn umudunu yitirme allah icin, hem bnle konusan cogu kisi hamile kalio hep belki snada nasip olur insallllahinsallah düzelsin olsun artik. canim sen catlatma ignesi yapmadiysan ve 2. cizgi ciktiyse kimyasal olmus sende.
bende bazen düsünüyorum galiba hic cocugum olmayacak ne yapcam ben diye hayatimi ilersini cok üzülüyorumnasip etmediyse bilsem hicbirzaman olmayacagini en azindan böyle umutlanmam beklemem kendimi alistiririm olmayacak diye. nasil yapacagim bilmiyorum simdi 2 haziranda deneme sansimiz olacak yumurtayi yetistirebilirsem belki denk gelirse agustosda tekrar olabilir daha olmadi ekim sonu kasim basi artik bu yil icin bu kadar olmazsa tamamen birakmayida düsünüyorum. esimle oturup konusup bilmiyorum cok karisik kafam (
amin canim bekleyen herkezin olsun seninde benimde olsun insallah. dogru söylüyorsun pes etmemek gerekiyor ama insan iste öyle düsündükce üzülüyor böyle düsünceler olusuyor. tesekkür ederim iyi geldi yazdiklarin. birdaha deneyecegiz insallah pazartesi doktorda kanda veririm ona göre yeni tedaviye baslayalim kür de denicem dr a soracagim hepsini. insallah esim yine gitmeden yetisir yumurtalarim birdaha deneyelim. bende duydum cevremden öyle dedigin hikayelere benzer durumlar. bana imkansiz denmedi cok sükür öyle büyük bir sorunumda yok. daha vakti degilmis demekki. insallah yakindir o bekledigimiz vakit. benim yasim 32 bu arada canim sen benden kücük olabilirsin belki gencler daha cok buradaBak belki benden kucuksun belki buyuksun ama o kadar cok hikaye gordum duydumki imkansizliklar icinde gebeligi olan hatta su an iki uc cocugu olan anlatamm bn onlari duyunca pes etmedim ve şuna inanioyum herkezin sinavi var bnm bebegimin olmayisi ve rabbim ne zamanki gecersin o zaman en iyisini nasip eder sen biseyler yapicaksin umudunu kesmiceksinki sana verecek iyilik yapmadan nasil sevap yazanamioz istemeden hic bisey verilmez bnm ablamin 3 cocugu 2 dusugu var kardesim 18 yasinda evlendi iki cocugu var ablamin bnm yasimdayken yasasaydi 3 cocugu olcakti yasasaydi su an 5 cocugu olcakti ve herkez bna degisik bakio bn takmiorum esimin iki kuzenide 7 8 sene sonra doktorlar mumkun degil cocugun olmasi demesine ragmanki cok hastaliklari vardi imkansizmis cidden kist hormon bozuklugu guatir vs vs ikiser tane cocuklari var ki daha ne hikayeler oyuzden imkansiz die bisey yok sen cabala iste olacak zaten sorunun olsa der olmaz die sabirli ol anliorum inan seni bn ne cok agladim nefesim kesilir hale bebek gorunce dusun yigenlerimi sewerken hungur hungur agliodum kiskanmakmi imrenmekmi bilmiorum tutamiodum anliorum ama pes etme izin vermem yaninda olurum hep bn umudunu yitirme allah icin, hem bnle konusan cogu kisi hamile kalio hep belki snada nasip olur insallllah
Ewt sen bnden buyuksun abla diyim olur sabirli ol rabbim saglik huzur nasip etsin hersey olur olcakda sabir sadece ablacimamin canim bekleyen herkezin olsun seninde benimde olsun insallah. dogru söylüyorsun pes etmemek gerekiyor ama insan iste öyle düsündükce üzülüyor böyle düsünceler olusuyor. tesekkür ederim iyi geldi yazdiklarin. birdaha deneyecegiz insallah pazartesi doktorda kanda veririm ona göre yeni tedaviye baslayalim kür de denicem dr a soracagim hepsini. insallah esim yine gitmeden yetisir yumurtalarim birdaha deneyelim. bende duydum cevremden öyle dedigin hikayelere benzer durumlar. bana imkansiz denmedi cok sükür öyle büyük bir sorunumda yok. daha vakti degilmis demekki. insallah yakindir o bekledigimiz vakit. benim yasim 32 bu arada canim sen benden kücük olabilirsin belki gencler daha cok burada
canim benim sen bilirsin nasil rahat edersen öyle deEwt sen bnden buyuksun abla diyim olur sabirli ol rabbim saglik huzur nasip etsin hersey olur olcakda sabir sadece ablacim
Umudunu sakın kaybetme. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyo'du. Eşimin ilk değerlerine bakıp tüp bebekle bile zor tutma ihtimali diyenler oldu. Bende pcos var. Adetlerim düzensizdir. Yumurtlaman olmuyodur o yüzden hamile kalamıyosundur dedi bi doktor. Halbuki yumurtlamam oluyo sadece olması gereken zamandan geç oluyo. Geçen aralık ayında aşılama denedik tutmadı. Birsürü hormon iğnesi kullandım pcosdan dolayı yumurta geç geliştiği için. Peşinden hemen aşılama yaptırdım tutma ihtimali daha yüksek diye. 2.de tuttu. Kan değerlerim az yükselmeye başladı yaklaşık 1 hafta sonra. Ultrasonda kesede bebekte gözüktü. Ama düşecek bu bebek dedi doktorum. 6+4te düşük yaptım. Hayatımın en kötü gecesiydi galiba. Tüp bebek raporumuz ağustosta ancak çıkıyor. Nasıl olsa olmuyo ama deneyelim yinede dedik. Eşim keçiboynuzu özü yiyo hergün. Bende aslan pençesi çayı içiyorum. Düşükten sonra 1 kez adet oldum. 2.de adet günümde hamile kaldığım zaman olan ağrının aynısı vardı. Test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Kan verdim 20 çıktı hcg. Ama 2 katına çıkmadı maalesef. Şimdi kanamanın başlamasını bekliyorum. Ayın 30una randevu aldım. Doktorumla görüşcem. Yaptırabilirsem pıhtılaşma testi yaptırıcam. Kimyasal oldu ama biz eşimle kendiliğinden hamile kalmış olmama seviniyoruz. Herkese hayırlısını versin rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah düzelsin olsun artik. canim sen catlatma ignesi yapmadiysan ve 2. cizgi ciktiyse kimyasal olmus sende.
bende bazen düsünüyorum galiba hic cocugum olmayacak ne yapcam ben diye hayatimi ilersini cok üzülüyorumnasip etmediyse bilsem hicbirzaman olmayacagini en azindan böyle umutlanmam beklemem kendimi alistiririm olmayacak diye. nasil yapacagim bilmiyorum simdi 2 haziranda deneme sansimiz olacak yumurtayi yetistirebilirsem belki denk gelirse agustosda tekrar olabilir daha olmadi ekim sonu kasim basi artik bu yil icin bu kadar olmazsa tamamen birakmayida düsünüyorum. esimle oturup konusup bilmiyorum cok karisik kafam (
Cnm bnm ya cok uzuldum rabbim cumlemize yar ve yardimci olsun umut cok önemli dogru diosun insallah seninde guzel haberlerini alirizUmudunu sakın kaybetme. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyo'du. Eşimin ilk değerlerine bakıp tüp bebekle bile zor tutma ihtimali diyenler oldu. Bende pcos var. Adetlerim düzensizdir. Yumurtlaman olmuyodur o yüzden hamile kalamıyosundur dedi bi doktor. Halbuki yumurtlamam oluyo sadece olması gereken zamandan geç oluyo. Geçen aralık ayında aşılama denedik tutmadı. Birsürü hormon iğnesi kullandım pcosdan dolayı yumurta geç geliştiği için. Peşinden hemen aşılama yaptırdım tutma ihtimali daha yüksek diye. 2.de tuttu. Kan değerlerim az yükselmeye başladı yaklaşık 1 hafta sonra. Ultrasonda kesede bebekte gözüktü. Ama düşecek bu bebek dedi doktorum. 6+4te düşük yaptım. Hayatımın en kötü gecesiydi galiba. Tüp bebek raporumuz ağustosta ancak çıkıyor. Nasıl olsa olmuyo ama deneyelim yinede dedik. Eşim keçiboynuzu özü yiyo hergün. Bende aslan pençesi çayı içiyorum. Düşükten sonra 1 kez adet oldum. 2.de adet günümde hamile kaldığım zaman olan ağrının aynısı vardı. Test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Kan verdim 20 çıktı hcg. Ama 2 katına çıkmadı maalesef. Şimdi kanamanın başlamasını bekliyorum. Ayın 30una randevu aldım. Doktorumla görüşcem. Yaptırabilirsem pıhtılaşma testi yaptırıcam. Kimyasal oldu ama biz eşimle kendiliğinden hamile kalmış olmama seviniyoruz. Herkese hayırlısını versin rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
amin canim artik stres yapmamaya calisacagim bende. sadece iste ilac alcam yumurtaya baktiracagim olursa olur olmazsa yapacak birsey yok artikUmudunu sakın kaybetme. Bizim 2.5 yıldır bebeğimiz olmuyo'du. Eşimin ilk değerlerine bakıp tüp bebekle bile zor tutma ihtimali diyenler oldu. Bende pcos var. Adetlerim düzensizdir. Yumurtlaman olmuyodur o yüzden hamile kalamıyosundur dedi bi doktor. Halbuki yumurtlamam oluyo sadece olması gereken zamandan geç oluyo. Geçen aralık ayında aşılama denedik tutmadı. Birsürü hormon iğnesi kullandım pcosdan dolayı yumurta geç geliştiği için. Peşinden hemen aşılama yaptırdım tutma ihtimali daha yüksek diye. 2.de tuttu. Kan değerlerim az yükselmeye başladı yaklaşık 1 hafta sonra. Ultrasonda kesede bebekte gözüktü. Ama düşecek bu bebek dedi doktorum. 6+4te düşük yaptım. Hayatımın en kötü gecesiydi galiba. Tüp bebek raporumuz ağustosta ancak çıkıyor. Nasıl olsa olmuyo ama deneyelim yinede dedik. Eşim keçiboynuzu özü yiyo hergün. Bende aslan pençesi çayı içiyorum. Düşükten sonra 1 kez adet oldum. 2.de adet günümde hamile kaldığım zaman olan ağrının aynısı vardı. Test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Kan verdim 20 çıktı hcg. Ama 2 katına çıkmadı maalesef. Şimdi kanamanın başlamasını bekliyorum. Ayın 30una randevu aldım. Doktorumla görüşcem. Yaptırabilirsem pıhtılaşma testi yaptırıcam. Kimyasal oldu ama biz eşimle kendiliğinden hamile kalmış olmama seviniyoruz. Herkese hayırlısını versin rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Mutlaka aslan pençesi çayını tavsiye ediyorum. Saraçoğlununda kürü var bu çayla ilgili.amin canim artik stres yapmamaya calisacagim bende. sadece iste ilac alcam yumurtaya baktiracagim olursa olur olmazsa yapacak birsey yok artik
Geçmiş olsun öncelikle. Kimyasal gebelik düşükten sayılmaz diyo doktorlar. Ben şubatta düşük yaptım. 6 haftam bitmek üzereydi. Düşükten sonra doktorum korun demedi. Zaten ilk gebeliğim tedaviyle olmuştu. Düşükten 40 gün sonra adet gördüm. Sonraki ay hamile kaldım, kimyasal gebelikmiş. Adetimi geciktirdi zaten kimysal gebelik. Adet tarihlerinin değişmesine takılma. Yumurtlamanı takip et. Yumurtlamadan 12-14 gün sonra adet olman gerekir. Dün doktora gittim adetlerim gününde olmaz benimde pcosum var. Yumurtlamamı takip ettiğimi söyledim. Bi kaç ay böyle devam et akışına bırak dedi. Sözün özü bir kez gebe kaldıysan yine kalabilirsin. Streste hormonları çok etkiler.Ben de şubat ayında kimyasal gebelik ile düşük yaptım. Yumurtlama tarihimi hesaplayıp ilk denemede gebe kalmıştım. Düşükten sonra muhtemel adet tarihlerim hep birkaç gün farklı geliyor. 2 ay korunduktan sonra tekrar denemeye başladık, fakat hamile kalamıyorum çok moralim bozuluyor. Benim gibi olan var mıdır aranızda?
Cevap için teşekkür ederim arkadaşım :) ama ben yumurtlama takibi yapıp ilk denememde hamile kaldım ve sonuc kimyasal oldu. Üzerinden 4 ay geçti yumurtlama günlerime dikkat etmeme ragmen hamile kalamıyorum beni bu durum korkutuyor işte.. sonucta ilk seferinde tek denemeyle kalabilmiştim. Şimdi neden aylardır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?