Kimyasal gebelik daha kandayken tutunmadan dusmesi doktorlara gore bi cok kadin kimyasal gebelik geçirdiğini farketmiyor bile. O Yuzden diyorlar ki son adetin ilk gününden itibaren 35 gun geçmeden gebelik testi yapmayin yapipta kimyasal gebelikleri yakalamayin bir doktordan oyle dinlemiştim. Gebelige gelince benimde normalden uzun parçalı yogun ve kirmizi bir kanamaydi her turlu anlaşılıyordu normalin disinda oldugu. Ben gebelik testi yapmamistim adetlik doktora gitmistim tedaviye baslamak icin değerlerinden anladılar kimyasal olduğunu. Cok tekrarlamadigi surece uzerinde durmuyirlar fazla. 1 yil uzun süre hala gebe kalamadiysan doktora gitmelisinKımyasal gebelik nasil oluyor ?
Gecen ay 14 de olmam gerekirken 27 de adet oldum ve bu surec icerisinde 3 cubuk test denedim cift cizgi vardi 1 gun gecikmenin 1.6 cikti 0 cikardi hep 10 gun 0.3 cikti ve o gun aşiri acik pembe su gibi adet oldum ertesi gun koyulasip hafif parcalar geldi ve 4 gunde oldugum adeti 5 6 gunde oldum yogundu bu ayda 27 gecesi adet oldum ve cok kotuydum bugun normale döndum yuruyemiodum ve cok kotu buyuk parcalar geldi bugun doktora gittim hormonlar normal dedi gebelik yok ama kimyasalmi ne die sordum bisey demedi ilgilenmedi bile sizce bu kimyasalmi ? Ve sonradan gebe olma ihtimalim varmi 1 sene oluo denemelerimiz.
Gittim bi sorun yok dior guatirim belki yawaslatior belki stres , peki bu durumda gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ayki ayir adetim ve hic olmayan parcalar gecen aydan kalmamidir normalmi sizce gecen ayda parca vardi ama bu kadar degil gecen ayda agrim vardi ama bu ay ilk iki gun yuruyemiodum cok sanciliydim . Doktor detay vermedigi icin insan merak edio .sKimyasal gebelik daha kandayken tutunmadan dusmesi doktorlara gore bi cok kadin kimyasal gebelik geçirdiğini farketmiyor bile. O Yuzden diyorlar ki son adetin ilk gününden itibaren 35 gun geçmeden gebelik testi yapmayin yapipta kimyasal gebelikleri yakalamayin bir doktordan oyle dinlemiştim. Gebelige gelince benimde normalden uzun parçalı yogun ve kirmizi bir kanamaydi her turlu anlaşılıyordu normalin disinda oldugu. Ben gebelik testi yapmamistim adetlik doktora gitmistim tedaviye baslamak icin değerlerinden anladılar kimyasal olduğunu. Cok tekrarlamadigi surece uzerinde durmuyirlar fazla. 1 yil uzun süre hala gebe kalamadiysan doktora gitmelisin
Başka doktora da gorun normal jinekolagami gittin yoksa tüp bebek alanında uzman bir doktora mi gittin bana normal doktor polikistik over var dedi aylarca doğum kontrol hapi ictim tüp bebek Alaninda uzman bir profa gittim cikolata kistim olduğunu direkt tüp bebege gecmem gerektiğini öğrendim malesef her doktor anlayamiyorGittim bi sorun yok dior guatirim belki yawaslatior belki stres , peki bu durumda gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ayki ayir adetim ve hic olmayan parcalar gecen aydan kalmamidir normalmi sizce gecen ayda parca vardi ama bu kadar degil gecen ayda agrim vardi ama bu ay ilk iki gun yuruyemiodum cok sanciliydim . Doktor detay vermedigi icin insan merak edio .s
Normal poliknlikdi gittigim esimin yillik izninde gidicez ikimizde tekrar kontrole ama o zmna kadar baska bi yol varmi arastirmk istiorum bi tedawi gormeden ne deneyebilirim die.Başka doktora da gorun normal jinekolagami gittin yoksa tüp bebek alanında uzman bir doktora mi gittin bana normal doktor polikistik over var dedi aylarca doğum kontrol hapi ictim tüp bebek Alaninda uzman bir profa gittim cikolata kistim olduğunu direkt tüp bebege gecmem gerektiğini öğrendim malesef her doktor anlayamiyor
4 yildir uğraşan biri olarak söyleyebileceğimiz tek şey kısırlık alanında uzman bir doktora gorunun bana gore tüp bebek uzmanları daha iyi. Ben bi cok kür denedim hicte faydasını goremedim. Tavsiyem once durum tespiti yapin belki sende belki esinde vatdir bi sikinti artik insanlarin cogu boyle malesef sebepsiz kisilik diyede bisey var. Esin urolojiye sende bahsettiğim alanda iyi bir doktora git yine birseyiniz yok dersler ozaman alternatif tıbba yonelirsinNormal poliknlikdi gittigim esimin yillik izninde gidicez ikimizde tekrar kontrole ama o zmna kadar baska bi yol varmi arastirmk istiorum bi tedawi gormeden ne deneyebilirim die.
Esimin yillik iznini bklemem gerekio saolsunlar kolay izin vermiolar o zmna kadarda biseyler deneyim diorum iki gundur basladik o keciboynuzu özu icio bnde cörek otu kurunu en azindan izinine kadar bunlari denemek istedim ama haklisiniz cok ts ederim bilgileriniz icin. Rabbim kimsenin elini bos birakmasin dua dileklerini kabul etsin.4 yildir uğraşan biri olarak söyleyebileceğimiz tek şey kısırlık alanında uzman bir doktora gorunun bana gore tüp bebek uzmanları daha iyi. Ben bi cok kür denedim hicte faydasını goremedim. Tavsiyem once durum tespiti yapin belki sende belki esinde vatdir bi sikinti artik insanlarin cogu boyle malesef sebepsiz kisilik diyede bisey var. Esin urolojiye sende bahsettiğim alanda iyi bir doktora git yine birseyiniz yok dersler ozaman alternatif tıbba yonelirsin
Canım ben çok geç gördüm yazdıklarını kimyasal gebelik sonrasın kanama normal adete göre çok daha ağrılı geçer. Ben evlendiğimden beri hiç ağrı çekmezdim kimyasal gebelik geçirdim çok çok ağrılıydıGittim bi sorun yok dior guatirim belki yawaslatior belki stres , peki bu durumda gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ayki ayir adetim ve hic olmayan parcalar gecen aydan kalmamidir normalmi sizce gecen ayda parca vardi ama bu kadar degil gecen ayda agrim vardi ama bu ay ilk iki gun yuruyemiodum cok sanciliydim . Doktor detay vermedigi icin insan merak edio .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?