Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik geçiren var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kirazxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.358
1.743
133
Arkadaşlar kimyasal gebelik adet döngünüzü ne kadar değiştirdi? Benim kimyasal gebelik kanamam 5 martta olmuştu adet olarak düşünürsek dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizde de oldu mu bu durum ne zaman düzeldi?

Teşekkür ederim canım yani biraz yani bi hafta kadar gecikti sende de ve sonraki adetten sonra hamile kaldın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende hemen adet olup sonra da hamile kalırım:)

Bende 26 martta kimyasal gebelik geçirdim. 22 nisanda yani dün tekrar adet oldum. Normalde adet gecikir diyorlar ama bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Ben 9 ocakta kimyasal gebelik gecirdim 9 subatta regl oldum

22 eylul kimyasal 26ekim adet rutinin dışına cok cikmadi bir kac gun oynadi sadece

Kımyasal gebelik nasil oluyor ?
Gecen ay 14 de olmam gerekirken 27 de adet oldum ve bu surec icerisinde 3 cubuk test denedim cift cizgi vardi 1 gun gecikmenin 1.6 cikti 0 cikardi hep 10 gun 0.3 cikti ve o gun aşiri acik pembe su gibi adet oldum ertesi gun koyulasip hafif parcalar geldi ve 4 gunde oldugum adeti 5 6 gunde oldum yogundu bu ayda 27 gecesi adet oldum ve cok kotuydum bugun normale döndum yuruyemiodum ve cok kotu buyuk parcalar geldi bugun doktora gittim hormonlar normal dedi gebelik yok ama kimyasalmi ne die sordum bisey demedi ilgilenmedi bile sizce bu kimyasalmi ? Ve sonradan gebe olma ihtimalim varmi 1 sene oluo denemelerimiz.

Kımyasal gebelik nasil oluyor ?
Gecen ay 14 de olmam gerekirken 27 de adet oldum ve bu surec icerisinde 3 cubuk test denedim cift cizgi vardi 1 gun gecikmenin 1.6 cikti 0 cikardi hep 10 gun 0.3 cikti ve o gun aşiri acik pembe su gibi adet oldum ertesi gun koyulasip hafif parcalar geldi ve 4 gunde oldugum adeti 5 6 gunde oldum yogundu bu ayda 27 gecesi adet oldum ve cok kotuydum bugun normale döndum yuruyemiodum ve cok kotu buyuk parcalar geldi bugun doktora gittim hormonlar normal dedi gebelik yok ama kimyasalmi ne die sordum bisey demedi ilgilenmedi bile sizce bu kimyasalmi ? Ve sonradan gebe olma ihtimalim varmi 1 sene oluo denemelerimiz.
Kimyasal gebelik daha kandayken tutunmadan dusmesi doktorlara gore bi cok kadin kimyasal gebelik geçirdiğini farketmiyor bile. O Yuzden diyorlar ki son adetin ilk gününden itibaren 35 gun geçmeden gebelik testi yapmayin yapipta kimyasal gebelikleri yakalamayin bir doktordan oyle dinlemiştim. Gebelige gelince benimde normalden uzun parçalı yogun ve kirmizi bir kanamaydi her turlu anlaşılıyordu normalin disinda oldugu. Ben gebelik testi yapmamistim adetlik doktora gitmistim tedaviye baslamak icin değerlerinden anladılar kimyasal olduğunu. Cok tekrarlamadigi surece uzerinde durmuyirlar fazla. 1 yil uzun süre hala gebe kalamadiysan doktora gitmelisin

Kimyasal gebelik daha kandayken tutunmadan dusmesi doktorlara gore bi cok kadin kimyasal gebelik geçirdiğini farketmiyor bile. O Yuzden diyorlar ki son adetin ilk gününden itibaren 35 gun geçmeden gebelik testi yapmayin yapipta kimyasal gebelikleri yakalamayin bir doktordan oyle dinlemiştim. Gebelige gelince benimde normalden uzun parçalı yogun ve kirmizi bir kanamaydi her turlu anlaşılıyordu normalin disinda oldugu. Ben gebelik testi yapmamistim adetlik doktora gitmistim tedaviye baslamak icin değerlerinden anladılar kimyasal olduğunu. Cok tekrarlamadigi surece uzerinde durmuyirlar fazla. 1 yil uzun süre hala gebe kalamadiysan doktora gitmelisin
Gittim bi sorun yok dior guatirim belki yawaslatior belki stres , peki bu durumda gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ayki ayir adetim ve hic olmayan parcalar gecen aydan kalmamidir normalmi sizce gecen ayda parca vardi ama bu kadar degil gecen ayda agrim vardi ama bu ay ilk iki gun yuruyemiodum cok sanciliydim . Doktor detay vermedigi icin insan merak edio .s

Gittim bi sorun yok dior guatirim belki yawaslatior belki stres , peki bu durumda gecen ay kimyasal gebelik yasamis isem bu ayki ayir adetim ve hic olmayan parcalar gecen aydan kalmamidir normalmi sizce gecen ayda parca vardi ama bu kadar degil gecen ayda agrim vardi ama bu ay ilk iki gun yuruyemiodum cok sanciliydim . Doktor detay vermedigi icin insan merak edio .s
Başka doktora da gorun normal jinekolagami gittin yoksa tüp bebek alanında uzman bir doktora mi gittin bana normal doktor polikistik over var dedi aylarca doğum kontrol hapi ictim tüp bebek Alaninda uzman bir profa gittim cikolata kistim olduğunu direkt tüp bebege gecmem gerektiğini öğrendim malesef her doktor anlayamiyor

Başka doktora da gorun normal jinekolagami gittin yoksa tüp bebek alanında uzman bir doktora mi gittin bana normal doktor polikistik over var dedi aylarca doğum kontrol hapi ictim tüp bebek Alaninda uzman bir profa gittim cikolata kistim olduğunu direkt tüp bebege gecmem gerektiğini öğrendim malesef her doktor anlayamiyor
Normal poliknlikdi gittigim esimin yillik izninde gidicez ikimizde tekrar kontrole ama o zmna kadar baska bi yol varmi arastirmk istiorum bi tedawi gormeden ne deneyebilirim die.

Normal poliknlikdi gittigim esimin yillik izninde gidicez ikimizde tekrar kontrole ama o zmna kadar baska bi yol varmi arastirmk istiorum bi tedawi gormeden ne deneyebilirim die.
4 yildir uğraşan biri olarak söyleyebileceğimiz tek şey kısırlık alanında uzman bir doktora gorunun bana gore tüp bebek uzmanları daha iyi. Ben bi cok kür denedim hicte faydasını goremedim. Tavsiyem once durum tespiti yapin belki sende belki esinde vatdir bi sikinti artik insanlarin cogu boyle malesef sebepsiz kisilik diyede bisey var. Esin urolojiye sende bahsettiğim alanda iyi bir doktora git yine birseyiniz yok dersler ozaman alternatif tıbba yonelirsin

4 yildir uğraşan biri olarak söyleyebileceğimiz tek şey kısırlık alanında uzman bir doktora gorunun bana gore tüp bebek uzmanları daha iyi. Ben bi cok kür denedim hicte faydasını goremedim. Tavsiyem once durum tespiti yapin belki sende belki esinde vatdir bi sikinti artik insanlarin cogu boyle malesef sebepsiz kisilik diyede bisey var. Esin urolojiye sende bahsettiğim alanda iyi bir doktora git yine birseyiniz yok dersler ozaman alternatif tıbba yonelirsin
Esimin yillik iznini bklemem gerekio saolsunlar kolay izin vermiolar o zmna kadarda biseyler deneyim diorum iki gundur basladik o keciboynuzu özu icio bnde cörek otu kurunu en azindan izinine kadar bunlari denemek istedim ama haklisiniz cok ts ederim bilgileriniz icin. Rabbim kimsenin elini bos birakmasin dua dileklerini kabul etsin.

Canım ben çok geç gördüm yazdıklarını kimyasal gebelik sonrasın kanama normal adete göre çok daha ağrılı geçer. Ben evlendiğimden beri hiç ağrı çekmezdim kimyasal gebelik geçirdim çok çok ağrılıydı

Bu arada tekrar kimyasal gebelik geçirdiğim için tekrar konu açmayıp burdan devam edeyim üst üste kimyasal gebelik geçiriyorum bu ikinci veya üçüncü üst üste yaşayan arkadaşlar burda mı

Ben de iki kez yaşadım. Biri doktora bile gitmeye gerek kalmadan adet günüm gelince regli oldum. Diğeri adet gunumden 15 gün sonra düştü, daha bu ay başıma geldi.Yavaş yavaş kandaki hgc normal seviyeye geldi sayılır.
5 aydır hamilelik deniyorum. İlk iki ay döllenme hiç olmadı, 3. Ay kimyasal gebelik, 4 döllenme yine yok, 5. Ay tekrar kimyasal gebelik bu sefer 2 hafta sonra düştü.
Artık gelecek aylar neler getirecek şaşkınlıkla bekliyorum.
Hamile kalmayı düşünenler için vitamin kompleksi var, ona başladım. Geçen aylarda da multivitamin ve omega 3 kullanıyordum gerci. Yaşım 35. Yaş faktörü mu etkili bilemiyorum.
Bıkkınlık oluştu simdiden

Geçen hafta cuma günü adetim 3 gün gecikince idrarda test yaptım.Silik çıktı.Kan verdim.Beta 18 çıktı.Doktor daha çok yeni dedi.Salı günü kahverengi lekelenmem başladı.Yine idrardan test yaptım.Yine silikti.Çarşamba günü kanda 157 çıktı.Doktor normal seyrinde dedi.Lekelenme çoğunlukla zararsızdır dedi.Sevindim.Cuma beta 300 olması lazım dedi.Ama 135'e düşmüştü.Çok kötü oldum.Beta hcg 18-157-135 olarak seyretti.Bu sırada lekelenme bordoya dönük bir renk alıp devam etti.Şuan hala devam ediyor.Yoğun olmamakla beraber regl kanaması şeklinde.Çarşamba tekrar kan verip değerime bakacağız.Beta hcg' nin düşmesi lazım.Çok yıpratıcı bir durum.Hamileyim diye sevinirken hevesin kursağında kalıyor.Benim sorum şu.Bu kanama regl kanaması mı? Yoksa adet günümden önce tekrar yumurtlama gibi bir şey söz konusu mu? Kafam çok karışık????

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

ben ocakta kimyasal gebelik gecirdim 28 ocakta kanamam basladi. normalde adetim cok düzensizdir ve genelde uzundur döngüm ama kimyasaldan sonra öbür ay yine 28 inde basladi adet düzeldi (sonra hormon ilaclari kullanmaya basladigim icin yine karisti orasi ayri)

Back