Kimyasal gebelik/folik asit

yesilzeytin06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
3
0
1
24
Kızlar merhaba , doğru yere açmışımdır umarım konuyu. Gebelik düşünmeye başladığımda eylül ayında doktor önerisiyle folik asite başladım üç ay kullandım. Şubatta hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Hamile kaldığımı öğrendiğim gün doktor tekrar folik asit başlattı ne zaman kullandın falan diye sormadan. Gebeliğim sonlandıktan sonra içeyim mi dedim ağzının ucuyla içme boşver sonra neyse zararı olmaz iç ya falan dedi. İki farklı doktorda da aynı tepkileri aldım. Ama ortada bebek bile yokken ben neden ikidir folik asit kullanıyorum. Ne yapacağım kararsız kaldım hanımlar yeni bir doktora gitmeye de mecalim kalmadı yani. Doktorlardan yana yüzüm gülmedi. Ankaradayım bu arada doktor önerisi yapmak isterseniz.

Bende kürtaj oldum banada folik önerdi doktorum rahmin kendini daha çabuk toparlaması için dedi

folik asidin fazla idrarla atılıyor bir zararı olmuyor diye biliyorum. folik asidi kullanımında en ideali hamile kalmadan önce kullanılmaya başlanılması diyorlar.
Evet ben de o yüzden başlamıştım geçen sene eylülde gebeliği öğrenince tekrar başladım iştah açması dışında pek bir yan etkisi olmadı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…