kimyasal gebelik(düşük)ten sonra bekleyis neyapmaliyim

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Meraba ben subat 2014te 5haftalikken acile kasik agrilarim var die gttim orda kan testi falan yapildi zaten bnde onceki gun yapmistim poztf cikmisti beta hcg 500lerdeydi .sonra kadin doguma yonlendirdiler tabi gttm orda baya ugrastilar olusmus yumurtayi gormek icin snra baskasini cagrdilar o hemen buldu saglikli gozukuyordu ve eve geldim 2gun sonra kanamayla baska hastaneye gittim betahcg 258 civarina dusmustu ve sagliksiz gozukuyordu dr. kendiliginden vucut atmazsa kurtaj yapicam dedi 10 gun icinde vucut kendiliginden atti dr. a tekrar gittim betahcg 23civari idi.ve dr. kuretaja gerek duymadan yolladi.suan uzerinden 5ay gecti halen hamile kalmayi bekliyorum tabi Allah tan hayirlisi neyse o olsun .ama ilk acile gittigimde okadar ugrastilarki
gitmeseydim niye gittim ki diye dusunuyorum bi dr. a kontrole gtmedim o olaydan snra korkuyorum .ne yapmaliyim
not:
Adetlerim duzenli ve eskisi gibi

Son düzenleme:

cnm bende yaşadım nisan ayında kimyasal gebelik ama benim değerim fazla değildi 31 di sonra kanamayla değer sıfırlandı ben de kimysaldan sonra hamile kalamadım hemen hamile kalırım diye düşündüm 3 ay gecti hamile kalamayınca temmuz ayında hastaneye gittim doktorda vajinal ultrasonla rahme yumurtalıklarıma baktı yumurtalıklarlında az iltihaplanma var dedi fitil verdi bende bayram da adet olucam ozaman kullanırım diye düşündüm sonra adet olmayınca test yaptırdık 900 cıktı ve suan hamileyim yani diyeceğim şu cnm bence bi kadın doğuma git doktor rahmine yumurtalıklarına baksın sonrada akışına bırak bak nasıl geliyo bebişin

harıka kucağınada almak nasip olsun inşallahhh

Son düzenleme:

bende o ultrason olayindan korkuyrum ilk yaptirdiktan snra dusuk gecirdim diye suan da korkuyorum gtmeye dr. bayan oldumu sert davraniyo erkek doktorlar daha nazik yaklasiyor kafam karisik bu ay adet olduktan sonra giderim ozaman ilk aylar muayeneye gtmek sakincali onu anladim basima gelenden snra bu kezde gebelik durumum varsa bilmiyorsam adetten once gidip riske atmak istemem kendimi

bu arada Allah anali babali buyutsun saglikli ve hayirli bir evlat olur insallah :)

ben de nisan ayında düşük yaptım hala hamile kalamadım bende düşükten sonra doktora gittim iltihap vardı fitil kullandım ama olmadı o ayda . bi de rahmin dışa dönük ama sorun değil dedi . çok kafama takıyorum doktora gitmekte gelmiyor içimden simdi bes gün var adetime ve belirtilerim başladı maalesef :2::2::2::2: o kadar çok üzülüyorum korkuyorum ki sanki bidaha olmayacak gibi geliyor rabbim korktuğuma ugratmasın

bende arada bir kafama takiliyor ama Allah tan hayirlisi diyorum stres yapmak bile etkiliyormus cunku olsun diye ustune dusunmuyorum kendine birak kafana takmayinca oluyo cunku dusuk yapmadan once bunun icin ugrasmamistim ve testler pozitif cikinca mutlu olmustum ustune titremektense kendi haline brakmayi tercih ediyorum Allah en iyisini bilir onemli olan Allah hayirli saglikli bir evlat versin demek insallah anne olmak o tatliligi yasamak isteyen herkes anne olur

Selam kizlar
Bende hazira ayinda kasik agrisindan acile gittim igne yapicakti belki gebeyimdir dedim kan testinde beta 7 civarinda cikti supheli dedi tabi kadn doguma gittim neyse adetim 5.gun gecti kanama oldu kimyasal gebelik gecirmisim. Yani mens dongum 28 gun oldu temmuz ayinda 24 gun hastalandim yani gebelik olmadi ama bu ay döngumun 26.gunundeyim acaba diyorum hamilemiyim tabi test yapmak gelmiyo icimden gecen o kadar heves bosa gidince :44:
Belirti sadece tiksinme var aksamlarida sabahlarida yemek yemek istemiyorum birde esim sigara kullaniyo bazen bende icerim ama suan sigaradandan igreniyorum vee akintim var beyaz puturlu sizce nedir durumum

bende bu 10gune yakındır hıc yemek yemıyorum sevdıgım yemek bıle olsa canım ıstemıyor ben her ay suphelenıyorum gebemıyım dıye sen de öyle hıssetmeye baslamıssın sanırım cunku dusukten sonr hep kafaya takılıo ha bu ay oldu ha bu ay olucak dıye sende de o psikolojı kendını göstermeye baslamıs bıraz daha bekle zaten adet gununun uzerınden baya gecerse anlarsın hamıle oldugunu ben şahsen ılk aylar da kontrole gtmeyı sakıncalı görmeyı tecrube edındım sadece adet gunun gecıkır ustunden bı hafta gecerse bır test al dene bence pozitif ise 2 ay uzerınden gecsın doktora gıt cunku benım korkum 5 haftalıkken gttım vajınal ultrasonla bakıyolar erken gıdınce o bile tehlıkelı dıyen oldu bebek ıcın ondan dolayı normal ultrasonla görulcek kadar buyudugunde gıdıcem bebegım olursa zaten doktor demiştiki cok acilvolmadıkca endıselenme bebegıne zarar verır ve hemen hastaneye gelme kanama vs gıbı bı durum olursa gel demişti

bu arada adetın cok gecıkır ve hamılelıık testı negatıf cıkarsa bu kez doktora gtmen gerekebılır düşükten sonra adet dongusunde değısım olması normal ama dr. a görunursen eger daha saglıklı olur

Selam, evet.doktora gidip surekli muayene iyi bisy degil oncekinde deger dusuk diye 2 gnde bir gidip.kan verdim kollarim morardi simdi zaten doktora gitmeyi dusunmuyrm cunku insan hep iyoce hevesleniyo hemde bazi muayenden dedigin gibi sonuclar cikiyo tabi nasip kismet ama tedbir bizden gerisi Allah a kalmis..Test isinide 10gun gecerse yapicam bakalim insallah bosa cikmaz hayaller hepimiz.icinn

dün kanamam oldu acile gittım 5gun falan var adetıme dıye betahcg negatif cıktı zaten elım ayagım tıtredı bu kezde bebek varda dusuyormu dıye dusundum kanda pek bısey cıkmadı enfeksıyon cıktı ama onunda bagırsaklarımda oldugunu dusunuyorum cunku kac gundur ıstahım yoktu suanda sanırım adet gecıriyorum fakat bukez agrılı gecıyor normalde böyle olmazdı neden oldu acaba erken adet oldumdıye mı

Selam mirajoy,
Ben adet oldum cuma gunu oglen tBi bitti suan. Sen nasil oldun bu arada agrilarin gectimi.. Annem tvde havuc suyu duymus amniyo sivisi icin dusuk yapanlar icinmis dun gece bi bardak ictim sen hic duydun mu bunu?

Selam mirajoy,
Ben adet oldum cuma gunu oglen tBi bitti suan. Sen nasil oldun bu arada agrilarin gectimi.. Annem tvde havuc suyu duymus amniyo sivisi icin dusuk yapanlar icinmis dun gece bi bardak ictim sen hic duydun mu bunu?
duymadim gerek duymuyorum zaten agrim ilk gun oldu gecti zaten normalde havuc meyve sebze cok yerim o konu da sorun yok bu ay dusunmemeye calisicam siteyede girmiycem ara vericem pc telden uzak durucam disarda zamn geciricem mumkun oldugu kadar moralimi duzeltmezsem bebis bu uzgun anneye gelmez ki :) cok kafama takiyorum herseyi kucucuk laflari bile kafami dagtmam lazim saniirim

Sende bendensin, kafamda surekli olmiycak bosuna ugrasma sesleri birde her lafi takip agliyorum depresyondayim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…