• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik böyle birşey mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
Geçen ay adetten önceki hafta ovulasyon testm pik olmaya yakındı ama olmadı ve beklenen adet gününden iki gün önce bhcg yaptm negatif ti aynı gün regl oldum ama ilk gün normalde azar azar kanama olur o seferde bir anda yoğun kanamam oldu üç gün kadar sonrası normaldi. Bu ay böyle şeyler yaşamıyorm ama merak ediyorum bu neydi

Geçen ay adetten önceki hafta ovulasyon testm pik olmaya yakındı ama olmadı ve beklenen adet gününden iki gün önce bhcg yaptm negatif ti aynı gün regl oldum ama ilk gün normalde azar azar kanama olur o seferde bir anda yoğun kanamam oldu üç gün kadar sonrası normaldi. Bu ay böyle şeyler yaşamıyorm ama merak ediyorum bu neydi
Ben aynı durumu yaşadım 2 gun önce geldi benmde 1 hafta sonra normal dr randevusuna gittim hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimal benm de adet günü 0 di beta belli olmaz

Aynı durumu bende yaşadım bu ay. Ovü yaptım baya koydu çıktı hiç böyle çıkmazdı. Gebelik yaptım 1 gün kala bariz negatif çıktı. Ertesi gün adet oldum ama aşırı yoğun bi kanamam oldu hatta kansız kalıcam bu ne böyle dedim ped yetiştiremiyordum resmen. Bi de pıhtılı parçalı oldu yoğun bi şekilde. Ama ben hayıt hapına başladım adet olduğumda kanamanın artmasını ona bağladım çünkü ben kendimi bildim bileli hiç böyle yoğun adet olmazdım

Back