Bu hafta içi kan vericem ama sıfırlanmıştır, test yapıyorum çizgi yok canımCanım senin değerin kaça düştü
yarına gün aldım kürtaja gidiyorum sabah 6 daEvet değerin kaç canım oda önemli ben yarın anneannemde alıp yazıcam ama bilgin olsun çok kan kaybettim ben senin değer kaç o önemli
Canım değerin kaç ki önemli olan değerinyarına gün aldım kürtaja gidiyorum sabah 6 da
Ayyyy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz senden canımBu hafta içi kan vericem ama sıfırlanmıştır, test yapıyorum çizgi yok canım
İnşallahh canımAyyyy hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz senden canım
63Canım değerin kaç ki önemli olan değerin
Oldunuz mu kürtajçarşamba günü saat 6da gidiyorum
63
evet oldum çarsamba günü doktorum ilaçta yazdı antibiyotik agrı kesici fakat fazla agrım yok antibiyotiğide kullanmasam olur mu kiOldunuz mu kürtaj
Çok geçmiş olsunevet oldum çarsamba günü doktorum ilaçta yazdı antibiyotik agrı kesici fakat fazla agrım yok antibiyotiğide kullanmasam olur mu kigereksiz ilaç kullanmak istemiyorum..
Değerin düşükmüş canım çok şaşırdım inşallah çabucak atlatırsınevet oldum çarsamba günü doktorum ilaçta yazdı antibiyotik agrı kesici fakat fazla agrım yok antibiyotiğide kullanmasam olur mu kigereksiz ilaç kullanmak istemiyorum..
Canım senin değerin ne oldu şuanÇok geçmiş olsundeğeriniz aslında düşükmüş kürtaja gerek kalmadan düşmüyor muydu ya
Antibiyotik yazdıysa kullanın bence ağrı için değil enfeksiyonu engellemek için vermiştir doktorunuz
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsundeğeriniz aslında düşükmüş kürtaja gerek kalmadan düşmüyor muydu ya
Antibiyotik yazdıysa kullanın bence ağrı için değil enfeksiyonu engellemek için vermiştir doktorunuz
çok teşekkür ederimDeğerin düşükmüş canım çok şaşırdım inşallah çabucak atlatırsın
Sıfırlandı canım şükürCanım senin değerin ne oldu şuan
Ayyyyyy canım çok sevindim kan verdin kaç çıktı canımSıfırlandı canım şükür
Canım herkesin yapısı aynı değil bazılarının ki kimyasal olmuyor hemen ilk haftadan düşüyor ama değer düşük olduğu için herkes kimyasal olarak görüyor böyle olanda çok insan var çevrem de onların ki değer zor düşüyor benim mesela 45 gün de değer sıfırlandı değerde çok düşük olmasına rağmenBen anlamadım 2 kere kimyasal geçirdim hicbirinde doktorlar tekrar beta bakalım düşecek mi demediler. Hiç de takip etmedim sadece ilkinde adetten sonra idrarla kaset test yapmıstım negatif cıkmıstı.
Adet olunca gitmiyor mu otomatik vucuttan atılıyor diye biliyorum. Çok gecmiş olsun kürtaj için
1. 2 canımAyyyyyy canım çok sevindim kan verdin kaç çıktı canım
Ayyyyy Allah’a çok şükür canım bu ay korunuyorsun dimi1. 2 canım
Yok canım ya doktorum gerek yok dedi sen?Ayyyyy Allah’a çok şükür canım bu ay korunuyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?