Kanaman çok olmasaydı isterdim tarifi ama korktum açıkçasıAyyyy canım insanın en çok canını bu sıkıyor zaten yavaş düşmesi anneannemlerin yaptırdığı tarifi verirsem değer hızlı düşüyor ama çok kan kaybediyorsun güvenemiyorum ama o sayede benim değer düştü eminim öyle bir kanama oldu ki vücudumda kan kalmadı kollarım delik deşik oldu
Ayyyy canım insanın en çok canını bu sıkıyor zaten yavaş düşmesi anneannemlerin yaptırdığı tarifi verirsem değer hızlı düşüyor ama çok kan kaybediyorsun güvenemiyorum ama o sayede benim değer düştü eminim öyle bir kanama oldu ki vücudumda kan kalmadı kollarım delik deşik24e düşmüş canım. Benimki baya yavaş düşüyor sıkıldım iyice. Bugün yine gittim doktora takip yapılacak diyor öf.
İyi bari kanaman durmuş inşallah sıfırlanmıştır
Ayyy canım inşallah düşer tekrar git kan ver ben yarın tekrar gidicemKanaman çok olmasaydı isterdim tarifi ama korktum açıkçası
Bakalım bekliyorum ben düşecek inşallah
Bende yarın kan vericem canım. Bakalım inşallah düşmüştür ikimizinki deAyyy canım inşallah düşer tekrar git kan ver ben yarın tekrar gidicem
Ayyyyy inşallah rabbimin izniyle bişey sorcam canım bu düştükten sonra değer korunmamız gerekiyor mu 1 ayBende yarın kan vericem canım. Bakalım inşallah düşmüştür ikimizinki de
Bence 1 ay korunsak iyi olur ya. Bilemiyorum ki doktora da sorarızAyyyyy inşallah rabbimin izniyle bişey sorcam canım bu düştükten sonra değer korunmamız gerekiyor mu 1 ay
Canım ben bugün tekrar kan verdim 3.40 düşmüş rabbime çok şükür Allah’ıma inşallah seninki de iyi çıkarBence 1 ay korunsak iyi olur ya. Bilemiyorum ki doktora da sorarız
Canım gözün aydın darısı başıma inşallahhCanım ben bugün tekrar kan verdim 3.40 düşmüş rabbime çok şükür Allah’ıma inşallah seninki de iyi çıkar
Ayyyy canım Allah razı olsun inşallah şeninde düşer inşallahCanım gözün aydın darısı başıma inşallahh
İnşallahh canım zaten kanamam başladı bugün, düşüyordur değerimde umarımAyyyy canım Allah razı olsun inşallah şeninde düşer inşallah
Ayyyy çok şükür canım benim çok sevindim benimde dün kanamam başladı doktora sordum için komple temizleniyordur dedi ben sordum doktara bu ay korunmam lazım mu dedim öyle bir zorunluluk ama biz bu süreçte 1 ay dinlenme öneriyoruz dediİnşallahh canım zaten kanamam başladı bugün, düşüyordur değerimde umarım
Anladım canım 1 ay dinlenmek mantıklı yaAyyyy çok şükür canım benim çok sevindim benimde dün kanamam başladı doktora sordum için komple temizleniyordur dedi ben sordum doktara bu ay korunmam lazım mu dedim öyle bir zorunluluk ama biz bu süreçte 1 ay dinlenme öneriyoruz dedi
o tarife şuan ihtiyacım varrrrCanım çok arttı böyle parça parça atıyorum kanamamı kıpkırmızı sanki iyi geldi gibi düşünüyorum yarın kanı verim düşmüşse hemen sende yap canım
Bende öyle düşünüyorum ama kimyasaldan sonra hamile kalan da çok varmışAnladım canım 1 ay dinlenmek mantıklı
Merhaba canım senin de öyle bir sorunun varo tarife şuan ihtiyacım varrrr(((
Evet bende öyle okudum. Şans artıyormuş bilemedim vallaÖ
Bende öyle düşünüyorum ama kimyasaldan sonra hamile kalan da çok varmış
eveeet hem çok üzgünüm psikolojik olarak kürtaj kaldıramam korkuyorumm, o tarifi verebilirmisinMerhaba canım senin de öyle bir sorunun var
Kaç değerinizeveeet hem çok üzgünüm psikolojik olarak kürtaj kaldıramam korkuyorumm, o tarifi verebilirmisin
Evet değerin kaç canım oda önemli ben yarın anneannemde alıp yazıcam ama bilgin olsun çok kan kaybettim ben senin değer kaç o önemlieveeet hem çok üzgünüm psikolojik olarak kürtaj kaldıramam korkuyorumm, o tarifi verebilirmisin
Canım senin değerin kaça düştüKaç değeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?